• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağlıklı değil yani
Sabah 1 poğaça domates biber
Ara kavrulmuş yemiş 1 hurma 1 çikolata
Akşam 1 ısırık katmer 1 muz yarım kase yoğurt 1 dolma biber( pinpon topu kadar)
Spor yapmadım
Yarın kız kıza pijama partisi gibi yapacağız. Cipsler kolalar uçuşacak ve ben ev sahibiyim. Sizide beklerim

Sağlıklı değil yani
Spor yapmadım
Yarın kız kıza pijama partisi gibi yapacağız. Cipsler kolalar uçuşacak ve ben ev sahibiyim. Sizide beklerim
Sana afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasin😀

6 MART HEDEFLERİNİZİ YAZAR MISINIZ :KK56:

moni moni 98,4 >> hedef 96,9
@Ekrl 63,2 >> hedef 62
@sara_2876,5 >> hedef 75
gezegenfeza gezegenfeza 70,6 >> hedef 69,9
@Antepia27 118,2 >> hedef ?
Mthn83 Mthn83 79,6>>hedef 79
@lydznp 78,8 >> hedef ?
R reklam 66,3 >> hedef 65,7
@nairobi 84,7 >> hedef 83,7
@Efillim 73,4>> hedef 72,8
@Canevim69,8 >> hedef 69
@nilsub 85,5 >> hedef 84
Eddaak Eddaak 82,1 >> hedef 81
@Baby Cat 77,5 >> hedef ?
@jtaime020626 ? >> hedef ?
G Gonulbagi 73>> hedef 65
yazmayan hatunlar. hedefler gelsin:spor:

Sağlıklı değil yani
Spor yapmadım
Afiyet olsun canim😁 hafta sonu beklenen menü 🙄 yarın dikkat etmelisin canım... Pijama partisinde sende hurma süt yersin nolcak yani. Cipsi kolayı onlara İkram edersin onlar yer 🥳🥳

Bende yarın misafir cagiracaktim . Sonra dedim eda boşver şimdi ikram yapacak edecen. Ben yemezsem hoş olmaz. Yeni düzen kurmaya alışmaya çalışıyorum. Boşver dedim. 🙄🤦‍♀️ Arkadaşlarımla arama engel girdi 😂 bilseler Bi taraflariyla gülerler bana 😂😂 çünkü hepsi zayf beni anlamiiiirrr🤦‍♀️

Sağlıklı değil yani
Spor yapmadım
eyvah eyvah:eek:

Bende yarın misafir cagiracaktim . Sonra dedim eda boşver şimdi ikram yapacak edecen. Ben yemezsem hoş olmaz. Yeni düzen kurmaya alışmaya çalışıyorum. Boşver dedim. 🙄🤦‍♀️ Arkadaşlarımla arama engel girdi 😂 bilseler Bi taraflariyla gülerler bana 😂😂 çünkü hepsi zayf beni anlamiiiirrr🤦‍♀️
bu ne kız kör ettin beni bit kadar:confused:

İzmirden geldi mecbuuur

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim 😄
Hoşgeldin canım

Back
X