• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı :(
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icin :( şehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten :( bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı ;)

Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermiş :( sinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye :( sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı :(

Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider ;)

Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum :D

Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım ;)

Bu arada sikintidanmidir nedir ada olsa artı çıktım :(

En son 123.8dim
Bu sabah zorda olsa tartildim gerçi pil az işareti çıktı baştan ama 124.1 çıktım :(

+ 0.3 görünüyorum ama iğnelerin etkisi olabilir üstelik 2 gündür kabizlik var yine maalesef :(

Neyse Cumaya kadar inşallah 123ü görürüm ♡

Günaydın arkadaşlar 83.8 ile başlıyorum bugün tekrardan.🤗 Eylül ayından beri diyetteyim aslında ama cabuk sıkılan motivasyonumu çok çabuk kaybeden biriyim. 93 kilo ile başlamıştım 82 ye kadar düştüm yaklaşık 2 aydır falan diyet yapamıyorum. İlk başlarda verdiğim kilo beni çok mutlu etmişti tadını çıkardım artık bu kiloda doğal olarak beni mutlu etmiyor. Yarından itibaren 3 gün gitmek üzere salonada başlıyorum ramazana kadar devam edecegim inş. Ramazan başına kadar 78 olmak ilk hedefimHoppa burası bana motivasyon devamlılığı anlamında iyi gelecek inş

1583131635418.webp

Ben bu hafta andulasyon cihazına girecem duydunuz mu yada bilginizmi varmı bununla ilgili olarak bilmiyorum ama bir ay süre ile haftada üç gün yarım saat olarak cihaza giriliyor stres artırmaktan kilo verdirmeye kadar bir çok faydası varmış diyetisyenim getirtmiş bu cihazı diyetin bir parçası olarak bunuda kullanıp hem kilo verip hem sıkılaşmayı sağlayacakmış deneyimlerimi paylaşırım :KK39:
evet bende önceki diyetisyenim den duymuştum, o da getirtmiş yeni. benim ona gittiğim dönemde yoktu.

Süt yok evde canım. Bar avuç çekirdek yedim😢 ekmek yemekten iyidir
Aslında iyi değil de ,daha saat 4 e 5 e kadar oturacağım bir şeyin durdurması gerek beni
.bu arada sarımsak yağ yakımını hızlandırıp tokluk hissi falan veriyor diye okudum şimdi deneyip gören var mı acaba, sen denedin mi hiç
evinde devamlı çiğ badem çiğ fındık ve ceviz bulunsun. bu gibi durumlarda çeyil çay la birlikte bir miktar yiyebilirsin. tok tutuyor.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icin :KK43: şehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten :KK43: bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı :KK66:

Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermiş :KK43: sinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye :KK43: sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı :KK43:

Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider :KK66:

Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum :KK70:

Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım :KK66:
canını sıkma banum, bazı insanlar maalesef böyle:KK43:sebebe bak ya tam dayaklık:tokat:sen insanlık yap karşılığı bu olsun pff:olamaz:
bu arada doğum günün kutlu olsu canım:KK68::KK68::KK68: sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir yıl diliyorum:KK200::KK200::KK200::KK60::KK60::KK60:

Back
X