Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaç canım. Ama bence 82 kilo mutlu etmemeli genede çok fazla. Anca 170 boyun olucak ki biraz tatmin etsin 82. Tabi bu vücut yapinada bağlı.. Yani bu armut modeli bayana atıyorum 82 ciddi bir rakam. Oyuzden Bi 10 kilo daha bence verebilirsin verenden nein eksik. Burası motive olmak için. Neden 72 olmak var Ken 82 kalasinkiGünaydın arkadaşlar 83.8 ile başlıyorum bugün tekrardan.Eylül ayından beri diyetteyim aslında ama cabuk sıkılan motivasyonumu çok çabuk kaybeden biriyim. 93 kilo ile başlamıştım 82 ye kadar düştüm yaklaşık 2 aydır falan diyet yapamıyorum. İlk başlarda verdiğim kilo beni çok mutlu etmişti tadını çıkardım artık bu kiloda doğal olarak beni mutlu etmiyor. Yarından itibaren 3 gün gitmek üzere salonada başlıyorum ramazana kadar devam edecegim inş. Ramazan başına kadar 78 olmak ilk hedefim
burası bana motivasyon devamlılığı anlamında iyi gelecek inş
canım benim sıkıntılar dertler hiç bitmez ama ömür de su gibi akıp geçiyorBu arada sikintidanmidir nedir ada olsa artı çıktım
En son 123.8dim
Bu sabah zorda olsa tartildim gerçi pil az işareti çıktı baştan ama 124.1 çıktım
+ 0.3 görünüyorum ama iğnelerin etkisi olabilir üstelik 2 gündür kabizlik var yine maalesef
Neyse Cumaya kadar inşallah 123ü görürüm ♡
Doğum günün kutlu olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı![]()
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icinşehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten
bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı
Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermişsinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye
sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı
Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider![]()
Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum
Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım![]()
tekrar hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşacaksınGünaydın arkadaşlar 83.8 ile başlıyorum bugün tekrardan.Eylül ayından beri diyetteyim aslında ama cabuk sıkılan motivasyonumu çok çabuk kaybeden biriyim. 93 kilo ile başlamıştım 82 ye kadar düştüm yaklaşık 2 aydır falan diyet yapamıyorum. İlk başlarda verdiğim kilo beni çok mutlu etmişti tadını çıkardım artık bu kiloda doğal olarak beni mutlu etmiyor. Yarından itibaren 3 gün gitmek üzere salonada başlıyorum ramazana kadar devam edecegim inş. Ramazan başına kadar 78 olmak ilk hedefim
burası bana motivasyon devamlılığı anlamında iyi gelecek inş
Dimi kız ne fıstık olmuştuncanım benim sıkıntılar dertler hiç bitmez ama ömür de su gibi akıp geçiyor
lütfen artık önceliğin kendin ve sağlığın olsun, hep başkalarını düşünüp koşturmaktan kendini ihmal ediyorsun
bu yıl senin yılın olsun sen neler başardın yine başaracaksın
ben yine bir an önce 85 lik banuyu görmek istiyorum, ortaokul montunu giyip sırt çantasıyla liseli, banu alkan gibi salınan
ayy hadi başarırırız biz bacımo günlerimiz ve halimiz aklına gelsin, ne kadar mutluyduk
![]()
bir tek sara muaf tı bu hafta, diğerlerinin eti senin kemiği benimHayirli sabahlar arkadaşlar..
Dün menü bildirimi yapmayanlar :
sara_28
@Antepia27
nilsub
Lonely single girl
@jtaime020626
Benim boy 170 ama kurtarmıyorBoyun kaç canım. Ama bence 82 kilo mutlu etmemeli genede çok fazla. Anca 170 boyun olucak ki biraz tatmin etsin 82. Tabi bu vücut yapinada bağlı.. Yani bu armut modeli bayana atıyorum 82 ciddi bir rakam. Oyuzden Bi 10 kilo daha bence verebilirsin verenden nein eksik. Burası motive olmak için. Neden 72 olmak var Ken 82 kalasinki![]()
Ensemde soluğunu hissediyorumGünaydın kızlar
Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Ça ça ça
![]()
Canım ben menü yazınca stres oluyorum o yüzden lütfen beni görmezden gelin bu konudaHayirli sabahlar arkadaşlar..
sara_28
@Antepia27
nilsub
Lonely single girl
@jtaime020626
Hu huuuu fazla strese gelemem bilirsinnnn kaçarım bakkkkbir tek sara muaf tı bu hafta, diğerlerinin eti senin kemiği benim![]()
Cnm boyum 163 10 kilo verince kendimi biraz iyi hissettim kıyafet bedenim düştü falan herkes oo nasıl zayıflamışsın falan biraz o dönemin tadımı çıkardım motivasyonumda bozuldu tabi bazı nedenlerden. Yoksa tabiki 82 hala benim için çok aşırı fazla obezim.hedefim 65 olmak inş.Boyun kaç canım. Ama bence 82 kilo mutlu etmemeli genede çok fazla. Anca 170 boyun olucak ki biraz tatmin etsin 82. Tabi bu vücut yapinada bağlı.. Yani bu armut modeli bayana atıyorum 82 ciddi bir rakam. Oyuzden Bi 10 kilo daha bence verebilirsin verenden nein eksik. Burası motive olmak için. Neden 72 olmak var Ken 82 kalasinki![]()
Hosbulduk kaptanım buralardayim inş grubunuzun enerjisini çok sevdim iyi gelecek burası bana inanıyorumtekrar hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşacaksınama bunun için her gün düzenli buraya yazman gerekiyor
![]()
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin
Hayirli sabahlar arkadaşlar..
sara_28
@Antepia27
nilsub
Lonely single girl
@jtaime020626
Geçmiş olsun canım
bir tek sara muaf tı bu hafta, diğerlerinin eti senin kemiği benim![]()
yolarımmHu huuuu fazla strese gelemem bilirsinnnn kaçarım bakkkk![]()
Heee tamam mademmmyolarımm
tm tm bana özelden yazarsın, zaten listeler aynı![]()
düzenli kilonu bildirmen gerekiyor ama onu özelden kabul etmiyorumHeee tamam mademmm![]()
Fındığımız var aslında, evet tok tutuyor gerçekten☺ mersievinde devamlı çiğ badem çiğ fındık ve ceviz bulunsun. bu gibi durumlarda çeyil çay la birlikte bir miktar yiyebilirsin. tok tutuyor.
Kaptanım yağları kime bırakıyorsun. Kurban hissesi gibi olmuşbir tek sara muaf tı bu hafta, diğerlerinin eti senin kemiği benim![]()