• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy Allah korusun dikkat et tansiyon ilacın yokmu
Ben tansiyon hastası değilim ki. Tansiyonum her zaman 11/7 optimal araliktaydi. İlk defa böyle bir şey oldu. :(
Geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba daha önce duymadım hiç senden
Hiç bilmiyorum canım. Benim tansiyon hiç oynak değildi. Hatta diyet süresince hep kaydetmişti tansiyonumu. Kadın Doğum doktorunda 14/8'i görünce o da tansiyon hastası adayı olabileceğimi söylemişti. Ama drdan dolayı yükselmiştir. Hiç yüksek yada düşük olduğunu bilmem. :110:

Kizlar kilo koruma dönemi okadar korkutmasin sizi..önceleri bazen bende yorumlarda okuyordum kilo koruma dönemi kilo vermekten daha zor diye..kesinlikle öyle birşey yok...ben çok daha rahatim özgürüm..canim nezaman isterse ozaman kaçamak yapiyorum..bazen yemeği fazla kaçirmiş oluyorum ama istediğim an dengeleme durumum var..hem üzerimden çok büyük bir yük kalkti piskolojik olarak..kilo verme piskolojisi inanin koruma döneminden daha zor...sadece sağlikli besinleri tercih eder sporu birakmaz devam edersek bizden iyisi mutlusu yok....:KK71:
sağliksiz yiyecekler zaten insanin depresyon ve bunalimina sebep oluyormuş...bir Çiçek veya Ağaç fidani düşünün...onlari tertemiz katiksiz su ile sularsak Ağaç yeşerir gelişir...Çicek capcanli rengiylen açar....ama pis kimyasal katkili suylan sularsak ne olur..o Ağaç yeşermez hasta olur gelişmez...Çiçekte solar çürür..kendimizide öyle düşünelim ve hep o düşünceyle yaşayalim..Allahin bize verdiği sağlikli yiyecleri olduğu gibi tüketmeye mümkün olduğunca özen gösterelim..:KK36:
:KK9::KK9::KK9:

Ben tansiyon hastası değilim ki. Tansiyonum her zaman 11/7 optimal araliktaydi. İlk defa böyle bir şey oldu. :KK43:

Hiç bilmiyorum canım. Benim tansiyon hiç oynak değildi. Hatta diyet süresince hep kaydetmişti tansiyonumu. Kadın Doğum doktorunda 14/8'i görünce o da tansiyon hastası adayı olabileceğimi söylemişti. Ama drdan dolayı yükselmiştir. Hiç yüksek yada düşük olduğunu bilmem. :110:
Belki artık bu rahatsızlığın vardir. Daha önce olmayabilir.. Doktora gittinmi

1583312074583.webp

Canım Ayşem bu sefer ideal kiloyu bulup koruyacağız inşallah :KK60:
inşallah Ayşem bende çok inanıyorum :KK68:
Senin listeler benim kabusum oldu :KK43:
Bana da o liste sırası gelecek mi diye :KK43:
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben :KK70::KK70::KK70:
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı :KK43:
Sana o kadar katı liste vermez, kilon benden baya düşük çünkü.:KK39:
şekerin de düşüyor olabilir, minik ara öğünler iyi gelecek belkide:KK60:
aman çok sıkıntı şu tasiyon şeker oynaması, geçmiş olsun kuzum:KK200:

kızçelerim, :anne:
cumaya kaldı 2 gün.:KK56:
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.:KK5:
:KK73::KK73::KK73:cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah. :KK73::KK73::KK73:
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .:KK36::KK36::KK36:
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, :KK6:yürüyüşler :KK55:hiç bişi olmazsa açın müziği oynayın:KK71:
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi:confused::eek:
suyumuzu ihmal etmeyelim:kahve:
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri:KK68:
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın:21:
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun:KK39:
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramazHoppa
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela:KK39:
:KK200::KK200::KK200:

haftalardır menü ve spor paylaşmadığın için listeden çıkardım sadece:KK56:
düzenli paylaştığın da listeye eklicem menülerini ve sporunu.
Evett iyi yapmışsın
Menü paylaşılacak gibi değl ,mesela sadece acıktığımda yiyorum günde tek öğün ya da iki öğün bazen sadece akşama dopru yediğim oluyor şimdi ne biçim besleniyoraun sen diye yorumlar gelmeain diye yazmıyorum napim

Back
X