• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maşallah çok güzel bi sonuç gerçekten. Bende bidaha ki haftaya. Yani 2 hafta sonra malum özel gün
Tesekkur ederim. Bende bugun yarin olucam ama diyete ilk baslamanin şok etkisi. sanirim ödem attim ben. Canim umarim senin de iyi olur bir an once moralinde kilonda. Dikkat et kendine

IMG_20200306_013401_429.webp
şimdilik bu,devamını çizeceğim ☺ daha yasaklar var liste hazırlayacağım, ve de disiplinnnnn yazacağım

Minnoşum uyudu, bu aralar düzenimiz değişti yine ☺ akşam şekerlemesi yapınca geç uyuyor, üşenmeyip kalkayım yasakları yazayım, gözlerim de kapanıyor ama dayanayım.
kkızlar var ya mutfakta iki kavanoz çikolata var
ve ben ilk günden çok şükür iyi gidiyorum, normalde çoktan gidip kaşıklamış olmam lazımdı ama☺ dayanıyorum çok şükür

moni moni ablam eğer mümkünse bu hafta takıma girebilirim, gerçi izne ayrıldığım kiloda değilim ama
Hem ruhsal hem bedenen hazırım.tabi bi hafta bakayım haline diyorsan o da olur. Boşa gitmesin benim bu haftaki derecem ya ☺ sahiden o gücü buldum kendimde, hem bağımlılıklarımdan da kurtuldum makarna pilav ekmek, çikolatayı da bugün itibarıyla bıraktım içerde iki kavanoz artı 4 çikolatalı gofret var kesinlikle elimi bile sürmem. Ay bi heyecan geldş şimdiden ya. Bakalım vu hafta olmazsa haftaya girerim ne olacak hele vereyim de

Birazdan anlatayım kuzum tam bitsin güzelce açıklayayım
Ya yasak listesi yapılacaklar falan yazdım hazırladım ama yazının sonunda telifli olduğu yazıyor, şimdi başıma dert almayayım☺ bu süre zarfında seviye 1 seviye 2 ...9 a kadar seviyeler var yasaklar var kurallar var. Faxebookta grup var şimdi banlanmayayım orada bilgiler paylaşılıyor falan☺ çok açıklayıcı olmadı ama işte
ya uykusuzluktan kendimi alıntılamışım :))) G Gonulbagi durum bu

Günaydin kızlar.
moni moni dünkü menümü paylaşayım ;)

Sabah
1 haşlanmış yumurta (servise geç kalıyordum. Diğerlerini yiyemedim.)
Öğlen
Tavuk döner ve salata
Ara
15 fındık
1, 5 ceviz
Aksam
1kase mercimek corbasi
1yk yoğurt

2lt su
1kupa yeşil cay
1sade Türk kahvesi

10bin adım

Günaydın arkadaşlar dün bütün gün yattım illet hastalık yakaladı sonunda menümü yazmamıştım
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Akşam
2 kase tarhana çorbası
1 küçük dilim börek
Eşim cok ısrar etti hastasın ilaç içixen corba ne tutucak dedi
Su 1 litre
Spor yok

Cuma günü seviye 1 den başlayacak olan var mı
Birlikte takılalım
20bin kişiden bahsediyorlar
20 bin kişi yapabiliyorsa biz de yapabiliriz
...
Oğlumun sevdiği bir çizgi film var Bob Usta ( daha doprusu ben daha çok seviyorum çaktırmayın☺)
Yapabilir miyizzz
Evet yapabilirizzzz ☺ izleyenler bilecektir
Yaparız inşallah niyetimiz sağlam olsun yeterli
Yitik şifacısın sende sanırım
Günaydin kızlar.
moni moni dünkü menümü paylaşayım :KK66:

Sabah
1 haşlanmış yumurta (servise geç kalıyordum. Diğerlerini yiyemedim.)
Öğlen
Tavuk döner ve salata
Ara
15 fındık
1, 5 ceviz
Aksam
1kase mercimek corbasi
1yk yoğurt

2lt su
1kupa yeşil cay
1sade Türk kahvesi

10bin adım
Güzel menü
Günaydın arkadaşlar dün bütün gün yattım illet hastalık yakaladı sonunda menümü yazmamıştım
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Akşam
2 kase tarhana çorbası
1 küçük dilim börek
Eşim cok ısrar etti hastasın ilaç içixen corba ne tutucak dedi
Su 1 litre
Spor yok
Menü güzel çok geçmiş olsun canım dikkat et. Su bütün ilaçlardan önemli biliyorsun

Yaparız inşallah niyetimiz sağlam olsun yeterli
Yitik şifacısın sende sanırım

Güzel menü

Menü güzel çok geçmiş olsun canım dikkat et. Su bütün ilaçlardan önemli biliyorsun
Sagol canım benim teşekkür ederim

Back
X