- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kaptanim o halde hergün düzenli menü paylaşima devam kizlar..zaten menü yazmanın amacı, yanlışları söylemek o yüzden herkes düzenli menü paylaşmalı.zaten sen yorumluyorsun,
yazsınlar işleri ne
![]()
Bugün dengelersin canim sorun yapma..kendimizi fazla kastiğimiz zamanda bunalti geliyo..ama kural gereği not ettim yinede kaçamaklarini....Gerçektenmi canım ya
Ben böyle kaçamaklar yapmaya alışık olmadığım için böyle yiyince kendimi suçlu hissediyorum
Tamam canim.. mezun oluncada ayni elbiseyi giğin...sporu kesinlikle birakma ..çok çok faydasi var...mezun olana kadar daha sıkı ve fit bir vücudun olacak bence....Kızlar öncesi sonrası yapacam öyle Atacam foto .
Gulhan1 canım evet bol bol spor yapıyorum çok şükür 1 aydır düzenli bir şekilde
Zaman araliği nekadarEvet kızlar biraz farkı görebilirsiniz üzerimdeki penye örgü degil
Hoşbulduk abla. Bende iyiyim teşekkür ederim. Düzenli giremiyorum bebek hareketlendi yeni yeni yürüyor hep peşindeyim :)hoşgeldin canım, iyiyim teşekkür ederim.
sen nasılsın neler yapıyorsun, güzel kilolar vermişsin tebrik ediyorum.
gelmek istersen bekleriz canım.![]()
Evet belli Bir fark var canım
Canım ilki 15 Şubat cekmişim 2cis bugünZaman araliği nekadar
Vallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .Evet belli Bir fark var canım
Iki resim arasında kaç kilo var
Ve biraz göbek eritmek için çalışsan daha iyi sanki
Ben sabit diyim cuma özel günüm13 MART HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ
moni 96,9 >> hedef 96 >>
@Ekrl 62,8 >> hedef 62 >>
@sara_2876,5 >> hedef 75,5>>
gezegenfeza 70,3 >> hedef ? >> 69,5
@Antepia27 116,9 >> hedef ? >>
Mthn83 80,1>>hedef ? >>
@lydznp 78,4 >> hedef ? >>
@reklam65,4 >> hedef ? >>
@nairobi 82,9 >> hedef 82,2 >>
@Canevim70,6 >> hedef ? >>
@nilsub 84,5 >> hedef ? >>
@Eddaak 81 >> hedef ? >>
@Baby Cat 76,5 >> hedef 76,4 >>
@Fitimfitsinfit 82,7 >> hedef ? >>
jtaime020626 77,4 >> hedef 76,6 >>
@Gonulbagi 70,5 >> hedef ? >>
YaKaMoZz-z 64 >> hedef 63,3>>
@mayis74 ?? >> hedef ? >>
Üst kısmın gitmiş gibi daha çokVallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .
digerinide bugün cektim .
2 gündür zaten göbeğe ağırlık verdim .İnşAllah çabalarım sonuç verecek .
3 tane bebek çıktı ordan geç kız göbeği olur mu artık bilmiyorum ama çok istiyorum ve yapacagımada inanıyorum İnşAllah
Biz istersek herşey olur canim...ben resim gönderemiyorum göndersem sporun nekadar faydasi var görürdün....aynada yandan baktiğim zamdn göbeğim nerdeyse dümdüz sadece biraz daha toparlanmasi lazim...Allah sağlik ve sihat verdikce namazlarimi nasil düzenli kilmaya gayret ediyorsam sporumuda o kadar düzenli yapacağim inşallah bir ömür boyu....ilk başlarda isteksiz yapiyordum ve zorlaniyordum ama şimdi severek yapiyorum Sporumu ❤Vallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .
3 tane bebek çıktı ordan geç kız göbeği olur mu artık bilmiyorum ama çok istiyorum ve yapacagımada inanıyorum İnşAllah
Inşallah canımVallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .
Ek olarak, zorlayıcı spor yapıp ilerde bırakmaktansa, sürdürülebilir basit şeyler yapmak daha mantıklı geliyorBiz istersek herşey olur canim...ben resim gönderemiyorum göndersem sporun nekadar faydasi var görürdün....aynada yandan baktiğim zamdn göbeğim nerdeyse dümdüz sadece biraz daha toparlanmasi lazim...Allah sağlik ve sihat verdikce namazlarimi nasil düzenli kilmaya gayret ediyorsam sporumuda o kadar düzenli yapacağim inşallah bir ömür boyu....ilk başlarda isteksiz yapiyordum ve zorlaniyordum ama şimdi severek yapiyorum Sporumu ❤
Aynen bende öyle yapiyorum ..genelde 1 mil Lesli..arkasindan 20 -25 dakika cep.teline indirdiğim göbek egsersiz programini yapiyorum ..ilk ayda 3 gün sonra dinlenme günü oluyordu..şu an 2.ci aydayim..4 gün sonra 1 gün dinlenme günü oluyo sonra yine tekrar 4 gün öyle gidiyor....fazla yemek yediğim zaman sonraki gün 2-3 mil yapiyor sonra egsersiz yapiyorum...dengeliyorum bi şekidle...Ek olarak, zorlayıcı spor yapıp ilerde bırakmaktansa, sürdürülebilir basit şeyler yapmak daha mantıklı geliyor
evet canım aynen öyle üst kısım daha çok gitmiş . Görenler şaşırıyor zaten baya kilo vermişsin diyor dile kolay nerdeyse 10 kilo olacak .Üst kısmın gitmiş gibi daha çok
Aynen. Valla sana katılıyorum .Biz istersek herşey olur canim...ben resim gönderemiyorum göndersem sporun nekadar faydasi var görürdün....aynada yandan baktiğim zamdn göbeğim nerdeyse dümdüz sadece biraz daha toparlanmasi lazim...Allah sağlik ve sihat verdikce namazlarimi nasil düzenli kilmaya gayret ediyorsam sporumuda o kadar düzenli yapacağim inşallah bir ömür boyu....ilk başlarda isteksiz yapiyordum ve zorlaniyordum ama şimdi severek yapiyorum Sporumu ❤