- 4 Eylül 2011
- 19.471
- 69.611
- 798
Yap yap sen binicem sırtına vurucam kırbacıBugun hiç iyi halim yokyedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap sen binicem sırtına vurucam kırbacıBugun hiç iyi halim yokyedim
Number oneAçlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahaha![]()
![]()
Bugün dengelersin canim sorun yapma..kendimizi fazla kastiğimiz zamanda bunalti geliyo..ama kural gereği not ettim yinede kaçamaklarini....![]()
Güzel menüSabah menemen bol yumurtalı 1 yeşil biber peynir zeytin 10 tane badem
Öğlen 1 yumurta biraz ceviz
Akşam pırasa yemeği 1dlm ekmek
Su yok spor yok
Misir patlağini görmedim...Güzel menüİyi akşamlar kızlar
Sabah
Yağda 1 yumurta
1 domates
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmeği
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Kıvırcık salatası
1 tane lavaş ince
Ara
Şekersiz çay
1 avuç mısır patlağı
Spor
30 dk koşu bandı
15 dk eliptik
60 mekik
Toplam 215 puan
kh ne canım onu anlamadım . Dediklerini dikkate alacam . Çok sağol .2 haftadır kazanıyorsun diye mi?
Dünkü menü
Öğlen
Pırasa yoğurt
Ara
15 fındık
Aksam
Yogurt +yulaf+elma+tarcin
2yk mantı
9bin adim
2lt su
Sabah kan verdiğim için kahvaltı yok.
Bölgesel çalışma sadece kas yoğunluğunu arttırır. Yağ yakmak için yapman gereken tek şey aç karnına yapacağın kardio. Kısıtlı kh lı beslenme ile yağ yakmayı hizlandirirsin.
Yağ yakma ayrıca en çok nereden yağ alıyorsak oradan gider. Sen hiç merak etme. Yeterki spor yap.![]()
yok canım ne demek sadece diğer arkadaşlarla daha bi rakabet var aramızda ama seni görmezden gelmiyorum hiç m. Etme . Asıl düellom seninle kızGördüm cnm beni pek dişli görmedin diye sesimi çıkarmadan cuma günü sessiz sessiz ilerleyip yeniyim demiştim![]()
![]()
Açlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahaha![]()
![]()
saglık olsun canım ama son gaz devam tamam mı bir daha sakın olmasın .Ay kızlarrr okuyamadım , çamaşırlar katlanacak falan vaktim yok birkaç bir şey yazayım
şimdi beni yadırgamayın lütfen hepimiz zor zamanlar geçirmişizdir. Ben mesela çoğu kötü yeme bağımlılıklarımı bıraktım.sadece sucuklu tost ile çikolata kaldı çikolata da yemiyorum dünden beri galiba olacak. Ama az önce son ana kadar tuttum kendimi ama dayanamadım tostu yedimm
belki de niyetim haftaya cuma başlayacak şimdi denemedeyim niyeti olduğu için olabilir
bugün mesela bir fast food restaurantında eşim ,misafiri, oğlum ve ben vardık.oğlum zaten alerjiden yiyemiyor biliyorsunuz, orada hiçvir ama hiçbir şey yemiyor, eşim bizim için 3 dilim yaş pasta aldı ,bir de çay, ben ne yaptım tabiki de yemedim ve yarım bardak çay içip hem de şekersiz oturdum. Hem zaten oğlum da yiyemiyprken onun yanında yemem dopru olmazdı ,ama o olmadayfı dq o pastayı yemeyecektim zaten çaktırmadan yerdim isteseydim
evet şu an kendimi suçlu hissediyorum ama durmak var mı yok
diyeceğim şu ki benim gibi irade zorluğu çeken arkadaşlar seviyelere böyşe birkaç gün önceden başlayın, alışıyorsunuz ama en azından hatanız olsa da şu 4-5 günde en aza indirerek rahat bir başlangıç yapabilirsiniz
bugün menü paylaşmışmayayım
yarın aynen devammmmnnnn
Bugünkü menün güzel canim ama kahvaltida biraz daha sebze ve yeşilik tüket...sebze sağlikli beslenmemizde çok önemliHayırlı akşamlar
Sabaheynir, zeytin ,1 dilim ekmek
Öğlen : 1 tabak patates salatası
Akşam : 5 tane fırında tavuk kanat , cacık
1 litre su
Evet fazla kaçmiş..ben böyle durumlarda hem ayni günde 2-3 mil Lesli yapiyorum hem sonraki gün.göbeğe yağ olarak yerleşmesin diye...gerçi ben hayatimdan ekmek yufka tamamen çikardim ...inşallah birdahada girmez hayatima..Bugün menüm düzenli değil hatta kaçırdım fazla
Sabah çok az sahanda yumurta
Ogle yok
Ikındı yarim gözleme
Akşam yarim saat önce yedim et durum yarim ekmek ve yarim pasta dilimi ev yapimi
Su 1.5 lt ve 2500 adim
Geçmiş olsun cnm menün ve sporun harikaİyi akşamlar kızlar
Menü
sabah Birşey yiyemedim daha doğrusu çocuklar geç kalktıOnları bekledim
yarım kivi
ögle oldu zaten
150 gram et sote
1 kase salata
ara öğün
5 fındık
1 mandalina
2ci ara öğün
1 hurma
1 Türk fincanı sütlü kahve
akşam
1 haşlanmış yumurta
oğlum hastaydı acil doktora getirdim onyüzden akşam öyle oldu
su 3 litre
Spor
1 saat 1 dkk tempolu yürüyüş
75 ip atladım
30 dkk bölgesel hareket.
Hadi bakalım neler olcak cumayakh ne canım onu anlamadım . Dediklerini dikkate alacam . Çok sağol .
yok canım ne demek sadece diğer arkadaşlarla daha bi rakabet var aramızda ama seni görmezden gelmiyorum hiç m. Etme . Asıl düellom seninle kız
saglık olsun canım ama son gaz devam tamam mı bir daha sakın olmasın .
Oğluna geçmiş olsun canim..İyi akşamlar kızlar
Menü
sabah Birşey yiyemedim daha doğrusu çocuklar geç kalktıOnları bekledim
yarım kivi
ögle oldu zaten
150 gram et sote
1 kase salata
ara öğün
5 fındık
1 mandalina
2ci ara öğün
1 hurma