Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar menü yazmayanlar cuma günü arti çikarsa o hafta kaçamak yapti diye not edeceğim..ay sonundada en çok kaçamak yapan kimse tekrar belirteceğim .. menü yazmayan arkadaşlardan biride olabilir bu durumda..yani menü yazmayinca yine kurtluş yok..hem diyer arkadaşlarimizada haksizlik olur....onun için menünüzü yazin olumsuz yorumlar geleceğini bilsenizde oda size ceza olsun öyle düşünün...kaçamak yapanlarda telafi etsin dengeli sağlikli menü ve sporlan cumaya kadar... :KK66:
Süper fikir . 👍🏻

Selamlar kızlar
Beklediğin misafir erken geldi. Resmen gözüm dönmüş belim ve karnında ağrılar var.
Bende itiraf yapayım
Cips vardı ağzı açık olduğu için yumuşamış attım
Yaprak sarma vardı yiyim dedim pamuklamış attım.
Su böreğinin başına çöktüm yeşillenmiş attım
Benim diyet buzdolabına vurmuş.
Kurabiye var ondan aldım bi o da yumuşamış onunda yolu belli.
Diyeceksinizki bunlar neci nasıl diyet bu?
Küçüğü sünnet ettirince alınan kalan ikramlık. Dondurucu dolu olunca böyle oldu.
İşe giderken götürürdüm biterdi normalde
İşe de gitmiyorum
Benim dikkatimden kaçmiş cocuklardan dolayi..sen iyi farketmişin..,,:)
Yav 1_2 bardak suyu sudan saymadım. Çay kahve. Gece yatmadan önce 3–4 bardak ılık su içtim yoksa
Günaydın güzel takımım .
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun . 🥰😘
Hayırlı mutlu bir pazarınız olsun inşAllah.
Saat 11h17 herkes evde yeni kalktık kahvaltı hazirlicam . Sonrasındada çocukları parka götüreceğiz İnşAllah hava cok güzel 🌞
Bugün çok dikkat edelim gerçekten yarın tartı var .
bakın cuma günü oğlumun doğum günüydü ufakta olsa bir kutlama yaptık diyelim akşam geç vakit olduğu için yaptığım pastanın tadına bile bakmadım .
dün menümde belirtmeyi unuttum sadece yine 2 gram bile olmayan çatalın ucuyla aldım tadına bakmak için . Şimdi burda sizlerle olmasaydım . O koca pastayı komple ben yemiştim kesin . 🤪😂
Neyse diyeceğim o ki herşey bizim elimizde kızlar kafada biter herşey . Eşim diyor kız ne kadar güzel zayıflamışsın hafiflemişsin diyor baya 😂😂😂🤪
Hadi güzel bir gününüz olsun kızçeler.
Oo ölçü alınmış benimki hiç bilmiyor

Kızlar hasta bebişler varmış geçmiş olsun. Çocukların hastalığı çok zor
Bende kıvranıyorum küçükle evdeyim

kh ne canım onu anlamadım . Dediklerini dikkate alacam . Çok sağol .
yok canım ne demek sadece diğer arkadaşlarla daha bi rakabet var aramızda ama seni görmezden gelmiyorum hiç m. Etme . Asıl düellom seninle kız 👧🎉😘😂

saglık olsun canım ama son gaz devam tamam mı bir daha sakın olmasın .
Kh karbonhidrat demek :)
Canım çayı şekersiz icemiom ya. Çok denedim. Yok. Çayı bıraktım şekeri bırakamadım. Mesela akşamları içmiyorum. Şeker kullanmamak için. Ama sabah 1 bardak olmassa olmazım
Bende çayı şekersiz içemedim. Biraz soğutunca şekersiz icebiliyorum. Ilık içerim dersen bir dene. Bu arada halâ sıcak çayı şekersiz içemiyorum ;)
Mutlu sabahlar kizlar.. :KK37:
Ben birazdan yine aç karnina sporumu yapacağim..sonra çok hafif sağlikli kahvaltimi yapip belki cocuklarlan yürüyüşe çikmayi düşünüyorum eşim gece vardiyasinda olduğu için uyuyor...

Dün menülerini yazmayan arkadaşlar

@Antepia27
@Iydznp
@mayis74
Sabah süt yulaf portakal
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15 findik
Aksam
Yulaf yoğurt yemiştim ancak az unsuz patates ve havucsuz mercimek çorbası içtim.
2lt su
8000 adım
Arkadaşlar menü yazmayanlar cuma günü arti çikarsa o hafta kaçamak yapti diye not edeceğim..ay sonundada en çok kaçamak yapan kimse tekrar belirteceğim .. menü yazmayan arkadaşlardan biride olabilir bu durumda..yani menü yazmayinca yine kurtluş yok..hem diyer arkadaşlarimizada haksizlik olur....onun için menünüzü yazin olumsuz yorumlar geleceğini bilsenizde oda size ceza olsun öyle düşünün...kaçamak yapanlarda telafi etsin dengeli sağlikli menü ve sporlan cumaya kadar... :KK66:
Perihancim bazen öyle yoğun oluyorum ki ancak okumaya yetisebiliyorum. Sabahtan beri kaç kere girdim menüyü ancak yazabiliyorum :(
Cuma akşamı yediğim 2 kaşık mantı ile 1 kepçe çorba bana pahalıya mal olacak. Bunu bildiğim için bugün 3 öğün yulaf ve yoğurt yiyeceğim ;)

Bende çayı şekersiz içemedim. Biraz soğutunca şekersiz icebiliyorum. Ilık içerim dersen bir dene. Bu arada halâ sıcak çayı şekersiz içemiyorum :KK66:

Sabah süt yulaf portakal
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15 findik
Aksam
Yulaf yoğurt yemiştim ancak az unsuz patates ve havucsuz mercimek çorbası içtim.
2lt su
8000 adım

Perihancim bazen öyle yoğun oluyorum ki ancak okumaya yetisebiliyorum. Sabahtan beri kaç kere girdim menüyü ancak yazabiliyorum :KK43:
Cuma akşamı yediğim 2 kaşık mantı ile 1 kepçe çorba bana pahalıya mal olacak. Bunu bildiğim için bugün 3 öğün yulaf ve yoğurt yiyeceğim :KK66:
Ben soğuk çay içemem canım hiç içmem daha iyi

Benim çocuklarin yine cani pasta çekmiş..bende tabi sağlikli olanini tercih ettim...bende 1 dilimin yarisini yedim nede olsa yinede içinde beyaz şeker var...çocuklarda beyendi
Tarifi denemek isteyenler.👇
Yoğurt Pastası (Un Yok) Yoğurt Pastası (Un Yok) - Nefis Yemek Tarifleri

Bende çayı şekersiz içemedim. Biraz soğutunca şekersiz icebiliyorum. Ilık içerim dersen bir dene. Bu arada halâ sıcak çayı şekersiz içemiyorum :KK66:

Sabah süt yulaf portakal
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15 findik
Aksam
2lt su
8000 adım

Perihancim bazen öyle yoğun oluyorum ki ancak okumaya yetisebiliyorum. Sabahtan beri kaç kere girdim menüyü ancak yazabiliyorum :KK43:
Cuma akşamı yediğim 2 kaşık mantı ile 1 kepçe çorba bana pahalıya mal olacak. Bunu bildiğim için bugün 3 öğün yulaf ve yoğurt yiyeceğim :KK66:
Eyerki çok yoğunsan ve Cuma günü arti çikmayacaksan sorun yok canim zaten senin menüler diyetisyenin kontrolünde.

image.webp

Sabah süt yulaf portakal
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15 findik
Aksam
2lt su
8000 adım

Sağol canım

Back
X