Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün lüks bi kahvaltı yaptım çünkü sıcak pide yedim onun dışında peynir yumurta zeytin
Öğlen 3 gibi makarna 1 tabağa bolca yoğurt koyup üstüne makarna koydum
Ara 1 kurabiye ve ceviz sucuğu
Spor değil ama yaklaşık 2 saat küçük le yürüyüş yaptık parka gittik. Su hiç denecek kadar az. Akşam yemeyi düşünmüyorum çok acıkırsam limonlu yoğurt yaparım. Göbeğede iyi gelir
Bu kadar karbonhidrata limonlu yoğurt ne yapsın? Ona da yazık. Çok şey bekleme :KK70: :KK70: :KK70:
Evet canim ..ben mümkün olduğunca cocuklar pasta istediğinde sağlikli olanlarini yapiyorum....ama geçenlerde pizza yaptim 2 Tepsi..benimde burnuma mis gibi koktu ama 1 lokma dahi yemedim...pizzaninda sağliklisini yapabilecekmiyim bilmiyorum. hamur işlerinde seçenekler pek fazla yok..en azindan sağlikmi unlardan kullanabilirim..
Ben pizza tabanı olarak bazen yumurta bazen de patates rendesi kullanıyorum. Yumurtalı olan biraz omlete benziyor ama... ;)
valla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememek 😕hani kas daha ağır ya . İnşAllah öyle Birşey olmaz . Önce yağlar gitsin . Sonra kas yerleşecekse yerleşsin
Kas kütlen artarsa sıkılaşırsın. Metabolizman hızlanır. Daha çok yağ yakarsın. Yarışmadan dolayı evet kas kazanmak tartıda eksi göstermez ama sağlıklı ve sarkmadan zayıflamak için gerekli ;)
Kızlar sizlere soru Gulhan1 Gulhan1 sen daha deneyimlisin

şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler
Yağların nasıl atıldığı değil ama nasıl yakıldığı daha önemli. Onun için de burnundan nefes almak, spor yaparken nabzı yükseltmek ve mümkün oldukça çok oksijen almak lazım. Yağların yanması için burundan nefes almak çok önemli.
Ve yüksek nabız :)

Kızım çok seviyor patates salatasıni hergun istiyor 🙄 Patatesi çok seviyorum her türlü yerim hayatımdan çıkaramıyorum😔
Çocuklar 1-2 şey seviyor sadece. Dengeli ve düzenli beslensinler istiyorsak değişik şeyleri de yedirmeyiz.
Benim kızımda sadece pilav, makarna, patates kızartması seviyor. Yoğurt makarna yada yoğurt pilav ile yaşayabilir. Ama ona sebze yemesi konusunda çaktırmadan beyin yıkama yapıyorum. Bu akşam için taze fasulye istedi :)

Bu arada günaydın herkese ;)
Bu sabah çok erken kalıp spor yaptım. Tartilmak koca bir bardak sudan sonra aklıma geldi.
Dün akşam spor yapıp yatacaktim ama kızla beraber uyumuşum. Vicdanım beni uyutmadı maalesef. Herkese güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum.
Gulhan1 Gulhan1 dun ve bugün yoğurt yulaf karisimina devam. Onun için menü yazmiyorum.
Maalesef çok fazla ödeme yatkın bir vücudum var. En küçük bir kaçamak bile beni etkiliyor. Cumaya kadar toparlarım.
Diyetisyenden cevap bekliyorum. Bakalım cezamı ne kesecek 🙄

Bu kadar karbonhidrata limonlu yoğurt ne yapsın? Ona da yazık. Çok şey bekleme :KK70: :KK70: :KK70:

Ben pizza tabanı olarak bazen yumurta bazen de patates rendesi kullanıyorum. Yumurtalı olan biraz omlete benziyor ama... :KK66:

Kas kütlen artarsa sıkılaşırsın. Metabolizman hızlanır. Daha çok yağ yakarsın. Yarışmadan dolayı evet kas kazanmak tartıda eksi göstermez ama sağlıklı ve sarkmadan zayıflamak için gerekli :KK66:

Yağların nasıl atıldığı değil ama nasıl yakıldığı daha önemli. Onun için de burnundan nefes almak, spor yaparken nabzı yükseltmek ve mümkün oldukça çok oksijen almak lazım. Yağların yanması için burundan nefes almak çok önemli.
Ve yüksek nabız :)

Çocuklar 1-2 şey seviyor sadece. Dengeli ve düzenli beslensinler istiyorsak değişik şeyleri de yedirmeyiz.
Benim kızımda sadece pilav, makarna, patates kızartması seviyor. Yoğurt makarna yada yoğurt pilav ile yaşayabilir. Ama ona sebze yemesi konusunda çaktırmadan beyin yıkama yapıyorum. Bu akşam için taze fasulye istedi :)
Benim kızım da patates salatası ,yoğurtlu makarna hastası yapmayınca (Anne ama sen de çok güzel yapiyorsun patates salatasıni canım istiyor yine ) diye bana baskı uyguluyor 🙄😅

1583735287179.webp

Günaydın herkese,
Ben içli köftenin bedelini ödeyeceğim bugün 😔 Tabi regl dönemindeki şişliğim de var.
Cuma:82,7
Bugün :83,1
+400 gr.
Bugün hemen telafi ediyorum.
Sağlik olsun canim cumaya kadar telafi edersin..ama tartiya yansiyan yiyecekleri aklinda tut veya not et..birdahada yeme...

Mutlu sabahlar kizlar.. :KK37:
Ben birazdan yine aç karnina sporumu yapacağim..sonra çok hafif sağlikli kahvaltimi yapip belki cocuklarlan yürüyüşe çikmayi düşünüyorum eşim gece vardiyasinda olduğu için uyuyor...

Dün menülerini yazmayan arkadaşlar

Antepia27 Antepia27
@Iydznp
M mayis74
mayıs ortada yok, antep bu hafta menüden izin istedi, ayşem de yazmıştır heralde ben daha okumadım sayfaları:KK48:

Evet canim ..ben mümkün olduğunca cocuklar pasta istediğinde sağlikli olanlarini yapiyorum....ama geçenlerde pizza yaptim 2 Tepsi..benimde burnuma mis gibi koktu ama 1 lokma dahi yemedim...pizzaninda sağliklisini yapabilecekmiyim bilmiyorum. hamur işlerinde seçenekler pek fazla yok..en azindan sağlikmi unlardan kullanabilirim..
tam buğday tortilla kullan hamur yerine:KK39:

Kızlar sizlere soru Gulhan1 Gulhan1 sen daha deneyimlisin

şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler
canım bizim yaptığımız yürüyüşler ve bölgesel hareketler kas yapacak kadar değil ancak yağ yakarız:KK39:

Günaydın kızlar dün o turşuyu yemicektim bidaha tövbe ağzıma sürmem:KK12:
Cuma 82.7
Pazartesi 83.0

Bugün full dikkat etmeliyim .
diyette ödem yapan ve çok fazla su tutan 3 şey den biri turşu.
önce ki diyetisyenim 3 şeyi yasaklamıştı:
-turşu
-zeytin
-soda

yeni diyetisyenim az tuzlu zeytin veriyor ama gün boyu detoks verdiyse eğer.Hoppa

:cool:PAZARTESİ TARTISI :cool:

moni (96,9/96,9)
Ekrl (62,8/62,7)
sara_28(76,5/ 76,5 )
gezegenfeza(70,3/ )
Antepia27 (116,9/ )
yst38(80,1/ )
lydznp (78,4/T )
reklam(65,4/65,9 )
nairobi (82,9/ 83,1)
Canevim(70,6/70,4 )
nilsub (84,5/T )