- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
Bu kadar karbonhidrata limonlu yoğurt ne yapsın? Ona da yazık. Çok şey beklemeBugün lüks bi kahvaltı yaptım çünkü sıcak pide yedim onun dışında peynir yumurta zeytin
Öğlen 3 gibi makarna 1 tabağa bolca yoğurt koyup üstüne makarna koydum
Ara 1 kurabiye ve ceviz sucuğu
Spor değil ama yaklaşık 2 saat küçük le yürüyüş yaptık parka gittik. Su hiç denecek kadar az. Akşam yemeyi düşünmüyorum çok acıkırsam limonlu yoğurt yaparım. Göbeğede iyi gelir

Ben pizza tabanı olarak bazen yumurta bazen de patates rendesi kullanıyorum. Yumurtalı olan biraz omlete benziyor ama...Evet canim ..ben mümkün olduğunca cocuklar pasta istediğinde sağlikli olanlarini yapiyorum....ama geçenlerde pizza yaptim 2 Tepsi..benimde burnuma mis gibi koktu ama 1 lokma dahi yemedim...pizzaninda sağliklisini yapabilecekmiyim bilmiyorum. hamur işlerinde seçenekler pek fazla yok..en azindan sağlikmi unlardan kullanabilirim..

Kas kütlen artarsa sıkılaşırsın. Metabolizman hızlanır. Daha çok yağ yakarsın. Yarışmadan dolayı evet kas kazanmak tartıda eksi göstermez ama sağlıklı ve sarkmadan zayıflamak için gereklivalla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememekhani kas daha ağır ya . İnşAllah öyle Birşey olmaz . Önce yağlar gitsin . Sonra kas yerleşecekse yerleşsin

Yağların nasıl atıldığı değil ama nasıl yakıldığı daha önemli. Onun için de burnundan nefes almak, spor yaparken nabzı yükseltmek ve mümkün oldukça çok oksijen almak lazım. Yağların yanması için burundan nefes almak çok önemli.Kızlar sizlere soruGulhan1 sen daha deneyimlisin
şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler
Ve yüksek nabız :)
Çocuklar 1-2 şey seviyor sadece. Dengeli ve düzenli beslensinler istiyorsak değişik şeyleri de yedirmeyiz.Kızım çok seviyor patates salatasıni hergun istiyorPatatesi çok seviyorum her türlü yerim hayatımdan çıkaramıyorum
![]()
Benim kızımda sadece pilav, makarna, patates kızartması seviyor. Yoğurt makarna yada yoğurt pilav ile yaşayabilir. Ama ona sebze yemesi konusunda çaktırmadan beyin yıkama yapıyorum. Bu akşam için taze fasulye istedi :)