Günaydın arkadaşlar mutlu sabahlar olsun boll eksili haftalar dilerim Bügün de dükkanı ben acayım dedim 2 bardak ılık limonlu suyumu içip yürüyüşe gidicem bu hafta rakibimi geçmem gerek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar mutlu sabahlar olsun boll eksili haftalar dilerim Bügün de dükkanı ben acayım dedim 2 bardak ılık limonlu suyumu içip yürüyüşe gidicem bu hafta rakibimi geçmem gerek![]()
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | + | + | +80 | ||||
![]() | + | +120 | +60 | ||||
![]() | + | +80 | +80 | ||||
![]() | m | m | m | ||||
@yst38 | + | + | +180 | ||||
![]() | +100 | - | +100 | ||||
R reklam | + | +25 | +30 | ||||
N nairobi | +180 | + | + | ||||
@Canevim | +60 | + | + | ||||
![]() | m | m | m | ||||
![]() | - | +90 | + | ||||
@Baby Cat | + | - | + | ||||
F Fitimfitsinfit | +150 | +215 | + | ||||
![]() | +370 | +355 | +480 | ||||
G Gonulbagi | - | +120 | +60 | ||||
![]() | + | +180 | + | ||||
Gezinin acısını cekiyorum şuan. Cumaya kadar sıkı bir tempo devam etmem lazimPAZARTESİ TARTISI
moni (96,9/96,9)
Ekrl (62,8/62,7)
sara_28(76,5/ 76,5 )
gezegenfeza(70,3/ )
Antepia27 (116,9/ )
yst38(80,1/ )
lydznp (78,4/T )
reklam(65,4/65,9 )
nairobi (82,9/ 83,1)
Canevim(70,6/70,4 )
nilsub (84,5/T )
eddaak(81,0/80,4)
baby_cat(76,5/)
Fitimfitsinfit (82,7/83)
jtaime020626 (77,4/)
Gonulbagi(70,5/71.5)
YaKaMoZz-z (64/)
KİLO BİLDİRİMLERİ GELSİN KIZLAR![]()
Tam tersi canım.Kızlarrr akşam 11 gibi saati hatırlayamıyorum zeytin yedim dayanamadım, şu an saat 3 buçuk ders çalışıyorum ama aklım almıyor çünkü midem odak noktamtatlı istiyorum ama yemek istemiyorum of ya ne zor bu diyet denen şey ya, gidecem şimdi 1 dilim ekmeğe bal koyacam ama yok dayanmam lazım ama beynimin çalışması için de midemin boş olmaması lazım
![]()
Açlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahaha![]()
![]()
Bakalım kaptanım bugün yavaş yavaş 15 -20 dk eliptik yapmak istiyorum
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35
+ + +80 sara_28
+ +120 +60 gezegenfeza
+ +80 +80 Antepia27
m m m @yst38 + + +180 lydznp
+100 - +100 R reklam + +25 +30 N nairobi +180 + + @Canevim +60 + + nilsub
m m m Eddaak
- +90 + @Baby Cat + - + F Fitimfitsinfit +150 +215 + jtaime020626
+370 +355 +480 G Gonulbagi - +120 +60 YaKaMoZz-z
+ +180 +
s3vgili rakibim sonunda azme geldin haa gayret
Sayende azim geldi valla rakibemBugün 65.90 geçen cuma 65.4 fark +500 anlamadim neden çokta kacirmadim suyu az içtim ama farkindayim
Seni kandırmasına izin verme. Başka yemekleri de güzel yapıyorum diye tık ağzınaBenim kızım da patates salatası ,yoğurtlu makarna hastası yapmayınca (Anne ama sen de çok güzel yapiyorsun patates salatasıni canım istiyor yine ) diye bana baskı uyguluyor![]()
O Ayşe bensem 3 öğün yulaf yoğurt var. Bugün Sedef yeni telafi listesi verdi. Yarın ona başlayacağım ama sadece kahvaltıyı değiştirdimayıs ortada yok, antep bu hafta menüden izin istedi, ayşem de yazmıştır heralde ben daha okumadım sayfaları![]()
Sana özel olarak günaydin hem ortim hem rakibimGünaydın hanımlar
Aa ben soda hergün tüketiyorum özellikle akşamlar içmeyeyim baridiyette ödem yapan ve çok fazla su tutan 3 şey den biri turşu.
önce ki diyetisyenim 3 şeyi yasaklamıştı:
-turşu
-zeytin
-soda
yeni diyetisyenim az tuzlu zeytin veriyor ama gün boyu detoks verdiyse eğer.![]()
tamamdır canım sağol bilgiler için . Bu ağırlıkta çalışmayı sürdüremem ama yürüyüyüşü muhakkak hayatımda tutarım .Evet canım, yağlar ve toksinler vücuttan ter ve idrarla atılıyor, Aidin salih in kitabında toksinlerin vücuttan kaşıntıyla atıldığıda yazıyor.
Benim cildim kışın çok kurur ve kaşınır, 2 aydır kollarım çok kaşınıyor.
Dayanabildiğim kadar nemlendirici filan kullanmıyorum, eğerki çok dayanamayacak kadar kaşınırsa bebek yağı sürüyorum.
2. Soruna gelirsek
Onu bende bi ara çok araştırdım iki türlüde yazı okudum, dünkü dedigimi tekrarlıyorum, en iyi spor sürdürülebilir olan bence, sen çok yükleniyorsun, misal bu sekilde 2 sene dayanabilecekmisin?
cok sağol canım bildiler aklımdaBu kadar karbonhidrata limonlu yoğurt ne yapsın? Ona da yazık. Çok şey bekleme![]()
![]()
Ben pizza tabanı olarak bazen yumurta bazen de patates rendesi kullanıyorum. Yumurtalı olan biraz omlete benziyor ama...
Kas kütlen artarsa sıkılaşırsın. Metabolizman hızlanır. Daha çok yağ yakarsın. Yarışmadan dolayı evet kas kazanmak tartıda eksi göstermez ama sağlıklı ve sarkmadan zayıflamak için gerekli
Yağların nasıl atıldığı değil ama nasıl yakıldığı daha önemli. Onun için de burnundan nefes almak, spor yaparken nabzı yükseltmek ve mümkün oldukça çok oksijen almak lazım. Yağların yanması için burundan nefes almak çok önemli.
Ve yüksek nabız :)
Çocuklar 1-2 şey seviyor sadece. Dengeli ve düzenli beslensinler istiyorsak değişik şeyleri de yedirmeyiz.
Benim kızımda sadece pilav, makarna, patates kızartması seviyor. Yoğurt makarna yada yoğurt pilav ile yaşayabilir. Ama ona sebze yemesi konusunda çaktırmadan beyin yıkama yapıyorum. Bu akşam için taze fasulye istedi :)
Allah razı olsun sağol canımkuzuya geçmiş olsun canım.![]()
valla bilmiyorum ama öncelik yağlar sonra kas oluşsun . Hani fazla bi ağırlık çalışmıyorum ama yinede belli olmaz . Tartıda yüzeme vurmasıncanım bizim yaptığımız yürüyüşler ve bölgesel hareketler kas yapacak kadar değil ancak yağ yakarız![]()
Hayirli sabahlar rakibem.. Bugün neler yapacaksin bakalim?Hayırlı sabahlar
SüpersinEvet kızlar günaydınkocaman kocaman günaydın hepinize
veee tartı günü
Cuma 77.4
Bugün 76.7
Fark -800
cuma günki hedefimi 76.2 yapmak istiyorummoni
bu arada benim tartımım özellikleri var neden başından berli kullanmıyorum anlamadım ..
vücudumdaki
Yağ oranı 38.2 %
Su oranı 43%
kas oranı 28.3%
Çok mutluyum kızlar 75 kilo olunca 10 kilo gitmiş olacak ve geriye 11 kilo kalacak çok şükür RabbimeRakiplerim nerdesin galiba cuma günü güzel bir tokat yiyeceksiniz benden
![]()
Tebrikler canim
TeşekkürlerTebrikler canim
Tamam csnim ..not defterime işaret yapmayi unutmuşum senin adina..Ben menümü bildirdim canım senide etiketledim
Sağol canımSüpersin