- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden kalan ayran çorbası var, yanına söğüş yaparım, belki biraz et olur, ondan emin deyilim.Hayirli sabahlar rakibem.. Bugün neler yapacaksin bakalim?
Benim de hedefim cok dusuk degil zaten. Yavas ama kalici olmasi daha iyiDünden kalan ayran çorbası var, yanına söğüş yaparım, belki biraz et olur, ondan emin deyilim.
Sporum muhtemelen aynı olur.
Ben bundan sonra biraz ağır ilerlemek istiyorum, malum yolum uzun + geçtiğimiz 3,5 ayıda hesap edersek 40 lı kilolara düşmekte istemem
Kas yapmak o kadar da kolay değil canım. Onun özel beslenmesi var.valla bilmiyorum ama öncelik yağlar sonra kas oluşsun . Hani fazla bi ağırlık çalışmıyorum ama yinede belli olmaz . Tartıda yüzeme vurmasınağır ağır
TebriklerrEvet kızlar günaydınkocaman kocaman günaydın hepinize
veee tartı günü
Cuma 77.4
Bugün 76.7
Fark -800
cuma günki hedefimi 76.2 yapmak istiyorummoni
bu arada benim tartımım özellikleri var neden başından berli kullanmıyorum anlamadım ..
vücudumdaki
Yağ oranı 38.2 %
Su oranı 43%
kas oranı 28.3%
Çok mutluyum kızlar 75 kilo olunca 10 kilo gitmiş olacak ve geriye 11 kilo kalacak çok şükür RabbimeRakiplerim nerdesin galiba cuma günü güzel bir tokat yiyeceksiniz benden
![]()
Sana da özel öpücük o zamanSeni kandırmasına izin verme. Başka yemekleri de güzel yapıyorum diye tık ağzına![]()
![]()
O Ayşe bensem 3 öğün yulaf yoğurt var. Bugün Sedef yeni telafi listesi verdi. Yarın ona başlayacağım ama sadece kahvaltıyı değiştirdi
Sana özel olarak günaydin hem ortim hem rakibim![]()
Canım normal oruçlarda demek istemiştim. Ramazan orucu yaniOoo 3 günlük oruçlar 3-4 ay sonra ilk ay günde iki öğün 2.ay günde tek öğün sonra oruçlar
aa öyleyse ben devam edebilirim o zaman . Ya yok hani kas yapacak ağırlık flan yapmıyorum 4 er kiloluk dambıllarım var başka ağırlık yok zaten hani bölgesel hareket sonra hepsi bacak indir kaldır , ABS ,mekik,yarım şınav , squat, plank , ip atlama , kol çalışmaları .... böyle işte .Kas yapmak o kadar da kolay değil canım. Onun özel beslenmesi var.
Mesela spordan önce karbonhidrat sonrasında da kilona göre ayarlanmış saf protein tutetmen gerek.
Ayrıca yaptığın ağırlık antremanlarinda son gücüne kadar kullanman gerek. Bu ağırlık antremanlari kendi kilon ile yada 1-2 kiloluk ağırlıklar ile de olmaz.
Karbonhidrati azaltılmış diyetler çok fazla ödem atıp yağ yaktiracagi için derin incelecektir. Bu durumda kasların görünür zaten. Ama bu yeni yapılan kas değildir. Var olan kaslardir. Ona da çok takılma bence.
Ben kendi adıma kas kazanmadan 1kilo eksi gormektense kas kazanıp - 500 gr görmeyi tercih ederim.
Tabiki bu benim tercihim.
Sen yinede hiç kas olmasın istiyorsan sadece kardio yap, yürü, kosabiliyirsan koş, zumba yap vs vs![]()
sagol canımTebriklerr![]()
Sana da özel öpücük o zaman![]()
Bu saydiklarinla kas kütlesini ancak 100gr oynatirsin o da tartıda anlaşılmazaa öyleyse ben devam edebilirim o zaman . Ya yok hani kas yapacak ağırlık flan yapmıyorum 4 er kiloluk dambıllarım var başka ağırlık yok zaten hani bölgesel hareket sonra hepsi bacak indir kaldır , ABS ,mekik,yarım şınav , squat, plank , ip atlama , kol çalışmaları .... böyle işte .
bunlardanda kas olmaz galiba . Canım tabiki kas istiyorum ama yağsız kas istiyorum. İnşAllah olacak Rabbim kolaylaştırsın .
sagol canım![]()
Ah o özel günler yokmuTünaydın kızlar
Kilom 81.3
Cuma 80.1
Özel günün etkisi artı çıkarım demiştim.
Canım normal oruçlarda demek istemiştim. Ramazan orucu yani
Yine iyiyim 2–3 kg artı çıkarım bazenAh o özel günler yokmubaşım çatlıyor
Evet, ama ben tıka bada yemedim kiAfiyet olsun yaramasın inşallah bazen bendede böyle krizler oluyor hatta diyorum kendime işkence ediyorum aklında yemek var ama yiyemiyorsun sonra aklıma o aşırı kilolardan yürüyemeyenler var çevremde onları düşünüyorum vazgeçiyorum
Aç karnına demiş,mideniz burum burum burulurken dememişTam tersi canım.
Ilkokul öğretmenimiz sabahları aç karnına ders çalışın ki aklınızda kalsın derdi.
Hangi tartı o ben de almak istiyorumEvet kızlar günaydınkocaman kocaman günaydın hepinize
veee tartı günü
Cuma 77.4
Bugün 76.7
Fark -800
cuma günki hedefimi 76.2 yapmak istiyorummoni
bu arada benim tartımım özellikleri var neden başından berli kullanmıyorum anlamadım ..
vücudumdaki
Yağ oranı 38.2 %
Su oranı 43%
kas oranı 28.3%
Çok mutluyum kızlar 75 kilo olunca 10 kilo gitmiş olacak ve geriye 11 kilo kalacak çok şükür RabbimeRakiplerim nerdesin galiba cuma günü güzel bir tokat yiyeceksiniz benden
![]()
iyi o zaman canım ben devam edeyim incelme yapsın o zaman
Bu saydiklarinla kas kütlesini ancak 100gr oynatirsin o da tartıda anlaşılmaz![]()
canım ben fransadayım ama Decathlon dan aldım nefweel markasıHangi tartı o ben de almak istiyorum
Benim tartı fotosu atmama gerek yk malum wc siz 3. Günüm 77.5 yani + 1 kg
İçtiğim sular bile duruyor sıkıntı değil inceliyor muyum yes
Sadece yine hamile göbüş mode on oldum![]()
Bekle sen bekle daha dur yediklerim bir gitsiniyi o zaman canım ben devam edeyim incelme yapsın o zamançok sagol
canım ben fransadayım ama Decathlon dan aldım nefweel markası
kız + 1 kilo ne öyle hani beni geciyordunuz