- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun saracımCanım benmoni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun saracımCanım benmoni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var
Ben olsam Adana kepap yerdim yaninda salataKızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
evet abla burda herkes benden büyük sanırsam . Aslında abla demem gerek ama yaşlarınızı bilmeyince öyle hitap ediyorumGerçek yaşınmı 25
Ben 45 yaşındayım, 28 gibi hissediyorum
cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşAllahCanım benmoni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var
valla canım tadını çıkar ama fazlasında kaçma eşimde bana dedi 73 kilo ol seni dışarda yemeğe çıkaracak dedi .. bende balıgı çok severim bakalım o gün geldiğinde ne yiyecezKızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
Ohh afiyet olsunn bol yagli olan her seyden ye rakibimKızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
Allah hayırlı evlat versin. Bizim kısmet böyleymişBende çok istedim bi kız evlat nasip değilmiş
Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallahOoo masallah Allah bağışlasın![]()
3-4 ay önce oradaydık.Kapadokya hayattır memleketimde okuyor ne güzel![]()
Canın ne istiyorsa onu ye ama; diyetine de uygun olanı seçersen hiçbir kaybın olmazKızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
Balikta güzel fikir ..bize yakin Balik çiftiği var.burda..aslinda eşimle bizde anlaşmiştik kilo verme derdim bitsin Ailecek balik yemeye gidelim diye..unutmuşuz ..sen aklima getirdin şimdi...☺evet abla burda herkes benden büyük sanırsam . Aslında abla demem gerek ama yaşlarınızı bilmeyince öyle hitap ediyorum
cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşAllah
valla canım tadını çıkar ama fazlasında kaçma eşimde bana dedi 73 kilo ol seni dışarda yemeğe çıkaracak dedi .. bende balıgı çok severim bakalım o gün geldiğinde ne yiyecez![]()
Adana koyunla karışık canım ya sevmiyorumBen olsam Adana kepap yerdim yaninda salata![]()
Bana yağ serbest kiOhh afiyet olsunn bol yagli olan her seyden ye rakibim![]()
Balığı evde yapabiliyorumBalikta güzel fikir ..bize yakin Balik çiftiği var.burda..aslinda eşimle bizde anlaşmiştik kilo verme derdim bitsin Ailecek balik yemeye gidelim diye..unutmuşuz ..sen aklima getirdin şimdi...☺
Ben de şans yok kiBana yağ serbest ki![]()
![]()
Fazla kaçıramam heralde, aslında 1 kâse çorbayla doyuyorum, salata mutlaka olsun diye yiyorum, yemesemde oluyorevet abla burda herkes benden büyük sanırsam . Aslında abla demem gerek ama yaşlarınızı bilmeyince öyle hitap ediyorum
cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşAllah
valla canım tadını çıkar ama fazlasında kaçma eşimde bana dedi 73 kilo ol seni dışarda yemeğe çıkaracak dedi .. bende balıgı çok severim bakalım o gün geldiğinde ne yiyecez![]()
Hmm oda doğru koku oluyordu galiba ..uzun zaman oldu yemeyeli tadini unutttum ..zamanla insanin damak tadi değişiyor..belki şu an bende yiyemezdim...Adana koyunla karışık canım ya sevmiyorum
Şansın benim rakibim olmanBen de şans yok ki![]()
Camilerde kermeslerde millet deli gibi yiyor, şaşırıyorum, benmi tuhafım, onlar mı diye.Hmm oda doğru koku oluyordu galiba ..uzun zaman oldu yemeyeli tadini unutttum ..zamanla insanin damak tadi değişiyor..belki şu an bende yiyemezdim...
Ne çorbasıydıÖglen yarim kase çorba ile 1 lahmacun yedim kötü mü ettim bilmiyorum
valla canım gide biliyorsanız gidin çok harıka olur . Yemeğin ederim kahvaltıda bile olsa yerim balıgı . Biz Hataylılar kahvaltıya bile yemek sokarızBalikta güzel fikir ..bize yakin Balik çiftiği var.burda..aslinda eşimle bizde anlaşmiştik kilo verme derdim bitsin Ailecek balik yemeye gidelim diye..unutmuşuz ..sen aklima getirdin şimdi...☺
ee süper valla . Bakarsın artık menüye gönlüne göre Birşey seçersinFazla kaçıramam heralde, aslında 1 kâse çorbayla doyuyorum, salata mutlaka olsun diye yiyorum, yemesemde oluyor
valla bende 2 .5 senedir Türkiye’ye gitmedim daha öncesinde var belki 4 yoldur Adana Kebab yemedimHmm oda doğru koku oluyordu galiba ..uzun zaman oldu yemeyeli tadini unutttum ..zamanla insanin damak tadi değişiyor..belki şu an bende yiyemezdim...