Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçek yaşınmı 25
Ben 45 yaşındayım, 28 gibi hissediyorum
evet abla burda herkes benden büyük sanırsam . Aslında abla demem gerek ama yaşlarınızı bilmeyince öyle hitap ediyorum
Canım ben moni moni kaptanımdan izin aldım bu hafta memü bildirimi yapmayacağım bazı sağlık sorunlarım var
cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşAllah
Kızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
valla canım tadını çıkar ama fazlasında kaçma eşimde bana dedi 73 kilo ol seni dışarda yemeğe çıkaracak dedi .. bende balıgı çok severim bakalım o gün geldiğinde ne yiyecez 😂😂😂

Bende çok istedim bi kız evlat nasip değilmiş
Allah hayırlı evlat versin. Bizim kısmet böyleymiş 😊
Ooo masallah Allah bağışlasın 🤩
Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah 🙂
Kapadokya hayattır memleketimde okuyor ne güzel 🤩🤩
3-4 ay önce oradaydık.
Oğlan hep; burası köy diyordu. Kız da; anne burası köyümü diye soruyor.
Mustafa Paşa da okulu. Orada evde kalmak istedi. Bir sobalari yok işte. Taşlı bayirli yollardan okula gidip geliyor 😄😄
Turistik yer olunca öğrenci için baya zor oluyor. 🙄
Kızlar bugün akşam dışarda yemeyi düşünüyoruz, 1 kez kendime serbest gün verdim, ne yesemki
Canın ne istiyorsa onu ye ama; diyetine de uygun olanı seçersen hiçbir kaybın olmaz 😏

evet abla burda herkes benden büyük sanırsam . Aslında abla demem gerek ama yaşlarınızı bilmeyince öyle hitap ediyorum
valla canım tadını çıkar ama fazlasında kaçma eşimde bana dedi 73 kilo ol seni dışarda yemeğe çıkaracak dedi .. bende balıgı çok severim bakalım o gün geldiğinde ne yiyecez 😂😂😂
Balikta güzel fikir ..bize yakin Balik çiftiği var.burda..aslinda eşimle bizde anlaşmiştik kilo verme derdim bitsin Ailecek balik yemeye gidelim diye..unutmuşuz ..sen aklima getirdin şimdi...☺

Balikta güzel fikir ..bize yakin Balik çiftiği var.burda..aslinda eşimle bizde anlaşmiştik kilo verme derdim bitsin Ailecek balik yemeye gidelim diye..unutmuşuz ..sen aklima getirdin şimdi...☺
Balığı evde yapabiliyorum
Dışarda genelde döner tercih ediyorum.
Bakiyim artık, ne varsa menüden seçerim

Fazla kaçıramam heralde, aslında 1 kâse çorbayla doyuyorum, salata mutlaka olsun diye yiyorum, yemesemde oluyor

valla canım gide biliyorsanız gidin çok harıka olur . Yemeğin ederim kahvaltıda bile olsa yerim balıgı . Biz Hataylılar kahvaltıya bile yemek sokarız 😂😂😂😂
Fazla kaçıramam heralde, aslında 1 kâse çorbayla doyuyorum, salata mutlaka olsun diye yiyorum, yemesemde oluyor
ee süper valla . Bakarsın artık menüye gönlüne göre Birşey seçersin
Hmm oda doğru koku oluyordu galiba ..uzun zaman oldu yemeyeli tadini unutttum ..zamanla insanin damak tadi değişiyor..belki şu an bende yiyemezdim...
valla bende 2 .5 senedir Türkiye’ye gitmedim daha öncesinde var belki 4 yoldur Adana Kebab yemedim 😂😂😂😂

Back
X