- 4 Eylül 2011
- 19.471
- 69.611
- 798
Hoşgeldin canımiyi akşamlar arkadaslar beni bu takima aldilar sizden kilo vermek için destek alicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımiyi akşamlar arkadaslar beni bu takima aldilar sizden kilo vermek için destek alicam
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl + + +80 +100 @sara_28 + +120 +60 m gezegenfeza
+ +80 +80 +110 @Antepia27 m m m m Mthn83
+ + +180 + lydznp
+100 - +100 +80 @reklam + +25 +30 + N nairobi +180 + + +40 @Canevim +60 + + +90 +120 @nilsub m m m m Eddaak
- +90 + +80 + @Baby Cat + - + +40 @Fitimfitsinfit +150 +215 + +200 jtaime020626
+370 +355 +480 +350 @Gonulbagi - +120 +60 +270 + @YaKaMoZz-z + +180 + + +
hoşgeldn canım aramıza .iyi akşamlar arkadaslar beni bu takima aldilar sizden kilo vermek için destek alicam
Limon zaten salatamdan eksik etmiyorum + hep limonlu su içerim.Et türevi ve portakal limon birlikte tüketirsen demir emilimin artar. Özellikle ciğer dalak gibi sakatat
Hosgeldiniyi akşamlar arkadaslar beni bu takima aldilar sizden kilo vermek için destek alicam
Evet sorun vardi .bende giremedim burayaKızlar sitede sorun mu vardı, ben çok zor girdim.
Sizdede öyle oldumu
badem ve yumurtanın akıyla acı badem yapılmıyormu? tam tarifi bilmiyorum ama??Kızlar bakın hele
Kendine güven canim istersen ysparsin..burdada inşallah birbirimize destek oluruz..bir sıkınti olursa özeldende yazişiriz gerekirsebende netten kaynaklı sandım
gezegenfeza
Gulhan1 cumaya az kaldı ne olur destek olalım. diyet yapamazsam korkusundan çok vucudu tazeleyememe korkusu var. adam diyor ya sürekli treni kaçırmayın diye. yoksa az dişimi sıksam 10 kg veririm. duygusal dalgalanmalarım beni yıpratıyor. perşembe günü için çok heyecanlıyım.
Tatlım 3 ayı geçti ağzıma çikolata, ekmek, pestil bile sürmedim.bende netten kaynaklı sandım
gezegenfeza
Gulhan1 cumaya az kaldı ne olur destek olalım. diyet yapamazsam korkusundan çok vucudu tazeleyememe korkusu var. adam diyor ya sürekli treni kaçırmayın diye. yoksa az dişimi sıksam 10 kg veririm. duygusal dalgalanmalarım beni yıpratıyor. perşembe günü için çok heyecanlıyım.