- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Sağol canım Allah razı olsun . Bakalım ne kadar ceza yiyecez ben eve geçtimde eşim hala ordaAllah hakkınızda hayırlısını versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Allah razı olsun . Bakalım ne kadar ceza yiyecez ben eve geçtimde eşim hala ordaAllah hakkınızda hayırlısını versin canım
Bende şu ana kadar yok, yarın bi eksi olursa banada süpriz olacakKızlar nasılsınizyarın sürprizler varmiiii
![]()
Şu an listede değilsin ya, listede en son hangi kiloyla yer aldıysan onu yazmıştır bence.Dedim ki kilom yanlış olmuş listede eğer sen hazırladıysan listeyi benim kilom 76. 6 şuan
Aminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötüBende bugün son kez hangi yiyeceklerden yiyip vedalaştim...
-Sabah Eşim sucuklu yumurta yapti beraber yedik...özlediğimi sanmiştim ama 3 dilim yedikten sonra tiksinme oldu. .
-Sonra 1/2 dilim oğlumun yarim ekmeğini yedim az tereyağ ..biraz bal ve çok az reçel ile...ondan sonrada kendimi kötü hissettim vijdanen..(uzun zaman emek yememiştim)
1 elma 1 portakal..1 tatli kaşiği pekmez ve 1 çay bardaği kadarda leblebi yedim.
.Allah sonuna kadar bu Perhizi tutmayi isteyenlere bitirmeyi nasip etsin..sağlik ve şifa olsun fazlaliklarimizdan kurtulmayi nasip etsin inşallah.....yediğim 1/2 dilim ekmek buyduEki Görüntüle 2604192
Poğaçanın tadını 2. Demi aldınSlm kızlar bugün ki menüm
Sabah 1 dilim tereyağlı bal ekmek ustu
Ara kahve
Öğle fasulye 4 kaşık kadar 1 dilim ekmek
2 pogaca küçük tadimlik
Akşam şimdi yedim salata 3 kaşık pirinç pilavi
Su 1.5 lt şimdilik sporda yaparsam yazarım suyuda güncel yazarım
Tam senlik bir program, asla söylenenin dışına çıkma, Allah şifa versinAminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötü
aa olabilir canım çok sağolŞu an listede değilsin ya, listede en son hangi kiloyla yer aldıysan onu yazmıştır bence.
Tam senlik bir program, asla söylenenin dışına çıkma, Allah şifa versin
Sana özel mesaj yazsam sorun olurmu?Tam senlik bir program, asla söylenenin dışına çıkma, Allah şifa versin
Yok canim niye sorun olsunSana özel mesaj yazsam sorun olurmu?
Sen buna çokmu diyorsun..miden küçüldü demekki..Menüm
1 küçük kâse bulgurlu yeşil mercimek çorbası
8, 9 tane cherry domates, beyaz peynir
Avucumdan küçük miktar etli mantar gratin
Yarım muz üstüne cevizli tahin
1 hurma
Su
1 lt
Spor
1 saat bisiklet
Sanki yarın kıtlık var gibi bugün yedimde yedim
Hazır apa izin vermişken değerlendiriyim dedim.
O kadar şiştim ki anlatamam.
DemekkiSen buna çokmu diyorsun..miden küçüldü demekki..