Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar hayırlı akşamlarınız olsun .

menü
1 kase yogurt
5 hurma
Chia tohumu
5 fındık

ara ögün
3 ceviz

akşam saat 15h30
80 gr tavuk ciğer tavada 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
Salata 🥗 marul ,maydanoz,domates,satalık,yeşil biber ,soğan .....
günü böyle bitirdim çok şükür .

2 litre su yatana kadar 3 litre olur
1saat 26 dkk normal yürüyüş
Birazdan yine koşu bandına cıkacam . Çünkü yarın eksininde eksisini görmek istiyorum. İnşAllah

İyi akşamlar kızlar hayırlı akşamlarınız olsun .

menü
1 kase yogurt
5 hurma
Chia tohumu
5 fındık

ara ögün
3 ceviz

akşam saat 15h30
80 gr tavuk ciğer tavada 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
Salata 🥗 marul ,maydanoz,domates,satalık,yeşil biber ,soğan .....
günü böyle bitirdim çok şükür .

2 litre su yatana kadar 3 litre olur
1saat 26 dkk normal yürüyüş
Birazdan yine koşu bandına cıkacam . Çünkü yarın eksininde eksisini görmek istiyorum. İnşAllah
Harika bir menü..afiyet osun canim..😍

Aminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötü
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ❤️

Yanliş anlaşilmasin ama ben her diyetisyene güvenmiyorum.. .buzamana kadar en bilincli doğru diyetisyen tanidim oda Canan karatay...onun dişindakiler bana inandirici gelmiyo açikcasi..diyetisyene gidipte kilo alanlari bile duydum....sen yinede her öğünde 1 dilim ye csnim..kahvaltida 2 olabilir...ben ilk diyete başladiğimda sadece kahvaltida ekmek yiyordum öylen ve akşsm yemiyordum...sonra tamamen hayatimdan çikardim ..yinede sen bilirsin....
Canan karatay'da diyetisyen değil zaten. Ondan dolayı böyle konuşuyor. Sağlıksız olan besinlerin, ilaçların organlara nasıl zarar verdiğini görüp bilen biri 😏
Aminnn inan kilo ikinci planda tek isteğim bağırsaklarımın temizlenmesi ve karaciğerimde 1.5 cmlik kist çıktı Kasım ayında, doktor seneye bugün gel tekrar ultrason yapalım demişti ,onun temizlenmesi, ben bunu Yapmazsam Allah korusun birkaç sene sonra zaten ameliyat olacağım o daha kötü
Allah kolaylık versin. Hakkıyla tamamlayıp organlarının temizlenmesini nasip etsin. Ameliyata falan da gerek kalmasın inşallah

Canan karatay'da diyetisyen değil zaten. Ondan dolayı böyle konuşuyor. Sağlıksız olan besinlerin, ilaçların organlara nasıl zarar verdiğini görüp bilen biri 😏

Allah kolaylık versin. Hakkıyla tamamlayıp organlarının temizlenmesini nasip etsin. Ameliyata falan da gerek kalmasın inşallah
Evet canim biliyorum diyetisyen olmadiğini ben öyle söyledim..çok bilgili biri Canan Karatay hanim..

Menüm
Kahvalti:
Tavada yumurta
Yogurt
Şili Biberi
Iki catal keci peyniri
Yarim demet roka

Aksam
Yahni eti cok az iki uc catal
3 kasik pirinc pilavi
1 parca patates
2 tane salatalik tursusu
Su: 3 litre

Menüm kötü biliyorum. Oğlum uniden tatile eve geldi. Ben de ne kadar az yemeye calissam da tam tarti gunu kacirdim ipin ucunu

Menüm
Kahvalti:
Tavada yumurta
Yogurt
Şili Biberi
Iki catal keci peyniri
Yarim demet roka

Aksam
Yahni eti cok az iki uc catal
3 kasik pirinc pilavi
1 parca patates
2 tane salatalik tursusu
Su: 3 litre

Menüm kötü biliyorum. Oğlum uniden tatile eve geldi. Ben de ne kadar az yemeye calissam da tam tarti gunu kacirdim ipin ucunu
Hepsi iyi hoş da, pilav ve patates yerine et yeseydin bomba olurdu

Aminnnn💙

Back
X