Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wwaaawwwwow rakibim harikasın ya maşşallah azmin daim olsun cnm
Gerçekten çok fark ediyor bundan sonra elimden geldiğince sabah yapacam spor yapacam İnşAllahŞimdi 2 ci kez tartildim sabah spor öncesi 57,7
Aç karnina ve Spor sonrasi..57,1 ..
Aradaki fark eksi 600 gram![]()
Sağol canım darısı hepinize inşAllahWwaaawwwwow rakibim harikasın ya maşşallah azmin daim olsun cnm![]()
Canım büyük tebrik ediyorum seni harikaGerçekten çok fark ediyor bundan sonra elimden geldiğince sabah yapacam spor yapacam İnşAllah
Seviye bugün baslamiomu canımSelam arkadaşlar gece çok kötü bir kabus gördüm
İlk gün unutmuşum sigara böreği yemişim eyvahhhh gitti seviye dedim ayyy kabus kabus☺
Ama her şey yolunda şükür
Sadece wc yok ve de alerjim devam ediyor tek gözüm şişti yanaklarım kızarık kızarık şimdi iğne yesem vücuda kortizon vermek seviyeye ters olur ama mecburen bir alerji hapı daha aldım
Regliye rağmen vermişsin tebrik ederim. Regliyim diye bahane edip kaçamak yapmadığın için bu sonuç
Allah kolaylık versin inşallah.Canım benim ben de cok denedim ama sorun her daim evde yanında olunca ister istemez yapamıyorsun benim eşim 60 yaşında emekli ve her daim evde ne ev işi ne özel iş hiç bir şey yapamıyorum yani başına gelen anca bilir 5 yıldır sürekli evden dışarı cıkmaz ee birde torun var bakıyorum inan kendime hiç zaman ayıramıyorum M hasta bakıma muhtaç annem var bir ayagım orada kendin için ne yapıyorsun dersen koskoca bir hiç kilo vereyim bari saglık için diyo um onuda beceremiyorum kızlarGulhan1 kusuruma bakmayın sabah sabah başınızı agrıttım hakkınızı helal edin
Atistirdin tabi...Benim durumum daha vahim. Tüm yarışmanın sonuncusu benim. Elimde değil kusura bakmayın. Vicdanen çok kötüyüm kendime yaptığımdan dolayı.
Geçen hafta 80.1
Bugün 82.2
Canım büyük tebrik ediyorum seni harikasonuç
Teşekkür edrim canım![]()
Evet bugün başlıyor?Canım büyük tebrik ediyorum seni harikasonuç
Seviye bugün baslamiomu canım
Naaptın gı, benim yüzdemi 0 ladınGecen hafta
70.5
Bu hafta
71.3
-0.8
Yuzde -1.3
Ilk hafta 4 gunde 2 kilo verdim sonra 1 kilo geri geldi. Wc ye ilk hafta kadar cikmadigim icin galiba. Ben de yemedigime mi yanayim neye yanayim bilemedim.Naaptın gı, benim yüzdemi 0 ladın
Kahvaltı dan sonra bana bi uyku hali geldi. Bende dondurma yemişim. İlk günden bozdum diye kızdım kendime uyandım. Acayip bi ağırlık var üstümde. Çok uykum varSelam arkadaşlar gece çok kötü bir kabus gördüm
İlk gün unutmuşum sigara böreği yemişim eyvahhhh gitti seviye dedim ayyy kabus kabus☺
Ama her şey yolunda şükür
Sadece wc yok ve de alerjim devam ediyor tek gözüm şişti yanaklarım kızarık kızarık şimdi iğne yesem vücuda kortizon vermek seviyeye ters olur ama mecburen bir alerji hapı daha aldım
Yapmadım desem yalan olur bi lokmacık bunlar hep bi kilocuk olarak geldiRegliye rağmen vermişsin tebrik ederim. Regliyim diye bahane edip kaçamak yapmadığın için bu sonuç![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah kolaylık versin inşallah.
Atistirdin tabi...
Teşekkür ederim kaptanlm..Amin.Ahmet Apa ya başlayanlara rabbimden kolaylıklar ve şifa diliyorum![]()
Ben iyiyim canim..yerimde duramiyorum fitim yaniKızlar nasılsınız, ben leyla gibi dolaşıyorum, fena halsizlik kolumu kaldıramıyorum, ama ilk 3 gün normal bunlar vücut o kadar alışmış ki yemeye☺ ama iyileşeceğiz inşallah
Olmadı rakibem bu hafta beceremedik ikimizde haftaya hadi koşturmaya başlıyalım ben senden cok umutluydumSlm kızlar kilom geçen hafta 65.40 bu hafta 65.70 +300 fark