Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne güzel bir eksiyle geldin maşallah 90grubuna göz atmistim dün yitik şifa yapiyorsunuz galiba
Inş istedigin kiloya düşersin 🙏

Süpersin 67yi garantiledin cumaya bende bir gün 6lari görürüm inş 🤗
Inşallah canım, bende yitik şifacıyım, başlayalı 3,5 ay olmuştu. 82,300 le başladım, grupla başa döndüm.
Bundan sonra hep düşüş olsun, yavaş olsun. Çünkü yolum uzun, uzun uzun açıklıklar var.
Çok da kemiklerim sayılsın istemem

Ayy ne güzel bende 69 görürmüyüm acaba. Kaç haftadır 80–79 gidiyor.
Hepiniz iyiki varsınız ama hala ellerim şiş. Ödem olunca daha hızlı gider demiştim. Demekki hepsi ödem değilmiş
Öyle bir, iki günde gitmez canım, 1 hafta bi sabret.
Ve vücudun ödeme yatkınsa akşam salata, cacık, meze türü yiyeceklere tuz koyma, yada çankırı tuzu kullan, o ödem tutmaz. Benimde çankırı tuzum varda öğütücüm pilli ikidebir bitiyor yaramaz.
Bak dediklerimi yap çok faydasını görürsün

60 idealim galiba, sayırken hep 60 olmak istemişimdir. Kilo aldım yine 60 istedim. Bir türlü 60 da kalamadım
Abla benimde idealim 55-60 boyum 1.57 olduğu için .
ama ben 64-65 de razıyım hele bi 64-65 gelim . Eğer zorlayıp vere bilirsem 60 olmak isterim.inşAllah Rabbimin izniyle

Abla benimde idealim 55-60 boyum 1.57 olduğu için .
ama ben 64-65 de razıyım hele bi 64-65 gelim . Eğer zorlayıp vere bilirsem 60 olmak isterim.inşAllah Rabbimin izniyle
Daha önce benim yaptığım hatayı yapmaz verdiğin kiloyu korursan belli bir süre sonra tekrar vermeye başlarsın.
Bunun için mutfaklarda biraz yemeklerde biraz değişiklik yapmak lazım

Daha önce benim yaptığım hatayı yapmaz verdiğin kiloyu korursan belli bir süre sonra tekrar vermeye başlarsın.
Bunun için mutfaklarda biraz yemeklerde biraz değişiklik yapmak lazım
valla abla tekrar geri almak istemiyorum katiyen . O yüzdende baya dikkat etmem lazım . Dediğin gibi mutfağı komple değiştirmem lazım.
yazında tatile gidecez nasip olursa Türkiye’ye.
işte orda ipin uçun kaçmaz İnşAllah.
bundan 5 sene önce yine ideal kiloma düşüp 64 kiloyla Türkiye’ye gittim ve yalnızca 4 kilo alıp dönmüştüm 2 ayda hani güzel bir rakam hemen verilirdi . Ama ben onun üstüne hamile kalınca olan oldu . O hamileliğim bitti diğeri başladı 😂😂😂😂😂 kedi gibi yavruluyorum 🤪🤪😂 derken işte en son hamileliğimden sonra hiç görmediğim rakamları gördüm 80 -81-82derken en son 85 ye gördüm . Ama yeter artık dedim valla . Daha yaşım 25 millet 30 yaşında sanıyor 😭😭bu görüntüyü bozuk . Sanki 3 çocuk benden çıkmamış gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum İnşAllah Rabbimin izniyle . Sizinde motivasyonunuzla 🥰ay ne konuştum ya neyse .

Back
X