Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar ❤️☺️👋🏻
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandım 😄 Yani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺️
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ❤☺👋🏻
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandım 😄 Yani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepuekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.
Nasıl yapıyorsunuz watsapptan

valla abla tekrar geri almak istemiyorum katiyen . O yüzdende baya dikkat etmem lazım . Dediğin gibi mutfağı komple değiştirmem lazım.
yazında tatile gidecez nasip olursa Türkiye’ye.
işte orda ipin uçun kaçmaz İnşAllah.
bundan 5 sene önce yine ideal kiloma düşüp 64 kiloyla Türkiye’ye gittim ve yalnızca 4 kilo alıp dönmüştüm 2 ayda hani güzel bir rakam hemen verilirdi . Ama ben onun üstüne hamile kalınca olan oldu . O hamileliğim bitti diğeri başladı 😂😂😂😂😂 kedi gibi yavruluyorum 🤪🤪😂 derken işte en son hamileliğimden sonra hiç görmediğim rakamları gördüm 80 -81-82derken en son 85 ye gördüm . Ama yeter artık dedim valla . Daha yaşım 25 millet 30 yaşında sanıyor 😭😭bu görüntüyü bozuk . Sanki 3 çocuk benden çıkmamış gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum İnşAllah Rabbimin izniyle . Sizinde motivasyonunuzla 🥰ay ne konuştum ya neyse .
:KK70: :KK70: :KK70:

İyiakşamlar hanımlar mutfak olayı bittiğine göre menü yazılsın
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 zeytin. Peynir
Ögle
1 muz
Akşam ıspanak kavurması 1 tabak
Yogurt
Acı biber
3 litre su
Yarım saat yürüyüş

İyiakşamlar hanımlar mutfak olayı bittiğine göre menü yazılsın
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 zeytin. Peynir
Ögle
1 muz
Akşam ıspanak kavurması 1 tabak
Yogurt
Acı biber
3 litre su
Yarım saat yürüyüş
Güzel menü ama sabah çiğ çerez ve sebzede olsa iyiydi

Slm hanımlar menü bildirimi moni moni
Kahvaltı
6 dilim hindi füme
6 dilim kaşar
Akşam 15:30
3 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli ( marul, yeşil soğan, dereotu, maydanoz) bol baharatlı salata
Senin kahvaltida biraz daha fazla sebze ve çiğ çerez ile zenginleşltirebilirsin..

Allah yardımcınız olsun ya inşallah bir an evvel atlatırız bu salgını
Burada da o kadar vurdum duymaz insan var ki inşallah bizim de gidişat sizde ki gibi olmaz
ayy İnşAllah canım . Oğlum az önce Anne dışarıya çıkalım diyor 😕dedim dışarda virüs varmış yasak dedim .
Burdada haftaya sokağa çıkma yasağı olacakmış, yandık
😱😱😱 valla burdada gidişat öyle sanırsam

Back
X