- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdan göndereyim. Burdada makarna ve kolanya bittiUnmu kalmış? Az önce 5 markete gittim wc kağıdı yok![]()
![]()
Nice yaşları olsun sağlıklı mutlu huzurlu inşallahaman geldiğinden berli bizde işte akıl edipte bekar evine gitmedi abisinde akıl edip bekar evine koymadı tabii ekmek elden su gölden ne kira derdi var ne fatura derdi nede vergi derdi . Niye gitsin ki
cok sağol ablaAllah razı olsun . Aman ben bu kadar kötü ve pis dünyaya çocuk getirdiğim için pişmanım ☹Ama yinede canları sağolsun
teşşekür edrimamin inşAllah
Sağol Canım evet haber izlemiycem daha çok kötü oldumÇok geçmiş olsun ya bu kadar kötü oluyorsan bence tiye flan bakma
Oğlum netten bulmuş 60 tanesi 30 euroBen burdan göndereyim. Burdada makarna ve kolanya bitti
Nice yaşları olsun sağlıklı mutlu huzurlu inşallah
Sağol canım ❤Geçmiş olsun canım
Oyyy kuzu tatlılık ları olmasa zaten bu cimcilerin2 numara Tepemde dolaniyor hadi beni yıka diye![]()
Birde her sorduğuna neden hıhı diyor muşum birazda evet diyecekmişim, cimcimeye bak hele
Hep kayınvaliAkşam vakti 2 dilim ispanakli börek![]()
Valla dünkü dayaktan bugün kendime geldimAkşam vakti 2 dilim ispanakli börek![]()
evet canm haklısın... Bizde un yağ yumurta süt aldık. Gerektiği kadar.Un alın canım. Bizler yemek yapmayı biliyoruz şükür. Tüm hayatı hazır yiyecekler olan insanlar ne yapsın
oh massallahValla canım evde 30 kilo un varaç kalmayız yani
sizin ora daha vahim yani,Unmu kalmış? Az önce 5 markete gittim wc kağıdı yok![]()
![]()
Aminnn canım aminnn insallhhh dersi veren dermaninida verir...selam hayırlı akşamlar
sabah beri koşturmaca, aman ben çok sıkıldım bu olaylardan
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.![]()
Bugün toparlamişin menünü....bu saate kshve dokunabilir...sabah iç bence...yinede sen bilirsin canimİyi akşamlar bugün artık evde olunca dedim dip bucak temizlik yapayım, daha yeni girdim siteye, önce menümü gireyim sonra okuyacağım mesajları
Öncelikle pazartesi tartı sonucum 82,9 (hain ıspanaklı börek)
Menüm
Sabah: ev sucuğuyla omlet, ceviz, Beyaz peynir, 6 tane yeşil zeytin, dereotu, domates
Öğleden sonra: 5 ızgara köfte, 2 kaşık bulgur pilavı, salata
Akşam: pul biberli Naneli yoğurt 1 küçük kase
Spor yok ev temizliği ve su 1,5 lt daha içeceğim bu ara suyu ihmal ettik.
Bugün Türk kahvesi içemedim şimdi sade içsem noolur ki?
Çok kötü bir menü olmuş.Slm kızlar bugünkü menüm
Sabah birkaç dilim peynir 2 dilim ekmek
Ara kahve
Öğle yok
Akşam 2 tane yufka böreği patlıcanlı çok az yağlı ve salata
Şu 2 lt spor yok temizlik yaptım
Of çok sıkıntılı bir durum ya sakinleştirici ve antidepresan kullanıyorum 6 ay olduBenimde oldu kesin panik atak anksiyete acilde aldım solugu dr muayene etti herşey normal hissetiklerin psikolojik dedi nefes darligi başladı öğleden sonra hastaneye gelme bu sebeplerden dedi yurtdusindan gelen biriyle temas kurmadiysan sıkıntı yok dedi
Eve gidince menümü paylascam kızlar![]()
Doğru söylüyorsun canım işte panik halinde sıfır mantık kalıyor geriyeInsanı ölümden eceli korurmuş canım, biz tedbirimizi alalım, takdir Allah 'tan
O 2 dilim böreği kaçamak listesine not ettimSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah birkaç dilim peynir 2 dilim ekmek
Ara kahve
Öğle yok
Akşam 2 tane yufka böreği patlıcanlı çok az yağlı ve salata
Şu 2 lt spor yok temizlik yaptım
Hak ettim ama napim bugün yetişemedim birde evde sebzrm kalmamış yemekle igrasamadimigrasamadimO 2 dilim böreği kaçamak listesine not ettim![]()