Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasıl yapıyorsunuz watsapptan
Diyetisyen bilgilerimi aldı, bana göre bir liste hazırlayıp yolladı. Kendi tarifleri var alternatif olsun diye onları yolladı. Her an soruyorum. Mesela kaçamak yaparsam o günkü diğer öğünleri ona göre planlıyor vb.

Merhaba arkadaşlar ❤☺👋🏻
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandım 😄 Yani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.
Burada yazdığım gibi günü bitirdim şükürler olsun 🙏🏻☺️❤️
İki hafta tatil verildi ama daha çok uzar bence. Herkes sanıyor ki öğretmenler tatilde, çok rahatlar. Oysa yüreğimiz ağzımızda haberleri bekliyoruz. Tatil olduğu için hep bir huzursuzluk. Öğrencilerin merkezi sınavları ne olacak? Daha birinci yazılıları bile yapmadık. Hep konuları unutacaklar 😔 Döndüğümüzde hangi kötü haberleri alacağız. Allah yardımcımız olsun

Böyle anlayişli israr etmeyen arkadaşlari bende çok severim...sende iyi yapmişin canim 😊
Sağlık bakanlığı süt izni kullanan personelin izinlerini iptal etmiş. Tüm izinleri iptal etmiş.
C cnncnsu sen nobettesin biliyorum. Buraya gelip yazmaya vaktin olmayacak ama dışarıda neler oluyor? :110:
evet girip yazayım dedim vakit bulamadım izinler iptal önlemlere çok dikkat edin evlerde kalmak gerek beslenmenize dikkat edin panik olmayın ama dikkat edin bu kadar söyleyebiliyorum ..
Sağlık bakanlığı süt izni kullanan personelin izinlerini iptal etmiş. Tüm izinleri iptal etmiş.
C cnncnsu sen nobettesin biliyorum. Buraya gelip yazmaya vaktin olmayacak ama dışarıda neler oluyor? :110:

Screenshot_20200316-214134.webp

Burada yazdığım gibi günü bitirdim şükürler olsun 🙏🏻☺❤
İki hafta tatil verildi ama daha çok uzar bence. Herkes sanıyor ki öğretmenler tatilde, çok rahatlar. Oysa yüreğimiz ağzımızda haberleri bekliyoruz. Tatil olduğu için hep bir huzursuzluk. Öğrencilerin merkezi sınavları ne olacak? Daha birinci yazılıları bile yapmadık. Hep konuları unutacaklar 😔 Döndüğümüzde hangi kötü haberleri alacağız. Allah yardımcımız olsun
Evet çok haklısınız endislerinizzle. Bende kesinlikle bu sürenin uzayacagini düşünüyorum. Ciddi bir durum... Allahım. Yardim etsin milletimize😔

Fizyolojimiz ne olur bilmem ama ruhsal ekonomik olarak çok etkileneceğiz herşey de aşırı bi dengesizlik var.
Bugün baktım sağlıkçılar çocuklarını yanlarına akmış işe gitmiş. Rabbim kimseyi kimsesiz koymasın. Kimsesizlik gurbet zor.

Fizyolojimiz ne olur bilmem ama ruhsal ekonomik olarak çok etkileneceğiz herşey de aşırı bi dengesizlik var.
Bugün baktım sağlıkçılar çocuklarını yanlarına akmış işe gitmiş. Rabbim kimseyi kimsesiz koymasın. Kimsesizlik gurbet zor.
Benim arkadaşım anestezi uzmanı annesi memleketten geldi taşındilat. Yardım etti annesi. Bu özel. Kreş ler kapanınca yazık kadın burda kaldı mecbur. Dedim arkadaşıma ben bakarım nolcak falan.. Kabul etmedi düşünmen yeter dedi.. 😩 Bu durumda en zorda kalan sağlıkçılar bence. Vakalarda ilk onlar bakıyor inşallah değerleri bilinir

Ben menümü yazayım sabah tartıldım 58,8 kg kahvaltıda küçük bir kase yoğurt ve bir elma öğlen yoğun çalıştığımız için ve başka bi seçenek olmadığı için yine bir kase yoğurt gün içinde 1 bardak sade kahve ve 16:30 gibi kelle paça çorbası bolca roka saat 22 gibi de portakal limon elma kivi karışımlı posalı içecek aralarda yeşil çay ve su :)

İyi geceler güzel takımım .
kızımın doğum gününüde kutladık çok şükür 🥰
Yedim istediğim herşeyden ama bir daha asla şuan öyle midem bulanıyor ki anlatamam 🤢🤢
Artık 3 hafta hiç zerre kaçamak yapmicam . @perihan00 abla haberin olsun eğer olursa uyar beni lütfen .
meğer insan kendine eziyet ediyormuş yiyince gerçekten .
aç gözlüklükten başka Birşey degil . Yarın hiç Birşey olmamış gibi devam . Saglıklı beslenip sağlıklı kilo verme yolunda son gaz 🥰🥰
Yarın görüşmek üzere .

İyi geceler kızlar
Rabbim sağlık versin bu virüsten uzak tutsun Aminnn

Ama bir de şu var eşim müdür sektörde, ben de doğumdan önce personeldim iyi bir mevkide,sonuçta 2 yabancı dil var ,o zamanlar 3 vardı almancayı unuttum sayılır neyse, aynı sektörde başka iş yerlerinde,bu sene tekrar birlikte başlayacaktık ,4 sene sonra işe başlayacaktım çünkü bankalar günde 30-40 defa arıyor ,bizim sektör yazın iş yapan bir sektör.
şimdi bütün yerler kapandı kaldık mı işsiz, bankalar aramasa önemli değil 1 sene de işsiz kalsak bir şekilde geçiniriz ama o bir yandan işsizlik bir yandan,ne olacağı belli değil bir yandan,
Ne menü paylaşasım var ne muhabbet
Menüm normal karbonhidratsız devam
Kilo bildirimine gelirim cumaya ,ara ara da bakarım
Allah ım beterinden korusun sağlıklı olalım da bugünler de geçer inşallah
Allah'ım bizi sevdiklerimize çoluğumuza çocupumuza bağışlasın,onları da bize amin

İyi geceler güzel takımım .
kızımın doğum gününüde kutladık çok şükür 🥰
Yedim istediğim herşeyden ama bir daha asla şuan öyle midem bulanıyor ki anlatamam 🤢🤢
Artık 3 hafta hiç zerre kaçamak yapmicam . @perihan00 abla haberin olsun eğer olursa uyar beni lütfen .
meğer insan kendine eziyet ediyormuş yiyince gerçekten .
aç gözlüklükten başka Birşey degil . Yarın hiç Birşey olmamış gibi devam . Saglıklı beslenip sağlıklı kilo verme yolunda son gaz 🥰🥰
Yarın görüşmek üzere .
Kızını yirim bak, nice yaşlara❤🌹

Back
X