Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu konuda bilgim yok canım
Valla ne yapacağımı şaştım .. bu gidişle karantinaya alacaklar sanırsam . Hani Allah’ın bir kulu bile dışaraya cıkamicak
Karantina geçici, sabreder üstesinden geliriz. Ya cenazelerimiz vatan toprağına gidemezse? Ya yakılırsa? Böyle durumda uçağın bagajında gitmek bile büyük nimet😔 Allah hakkımızda hayırlısını versin.

valla iyi düşünmeye çalışıyorum gerçekten . Eşim inşaat ta çalıştıgı için yarın gidecek işe .
şimdi bide bunun endişesi başladı 😭😭gerçekten pozitif düşünmeye çalışıyorum . Ama haberler ölümler . Artık iyice korku sardı içimi . 😕😕
Diyet flan düşünecek halim kalmadı . Balkona bile çıkmaya korkuyorum. Bu virüs gerçekten çok tehlikeli haberlerde gösterilenlerden daha tehlikeli . Allah sonumuzu hayır etsin bu gavur ellerde bu illet yüzünden canımızı almadın İnşAllah.
Amin inşallah 🤲🏻

Günaydın herkese 🙋🏻‍♀️

Günaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Dün torun bana kızıp duruyor azcık da olsa beni parka neden götürüyorsun markete neden götürüyorsun 5 yaşındaki cocuk anlatsamda ne kadar anlayabiliyor. Neyse dün hadi market dedi sakız dedi resmen koşturarak gittik zaten sokak market bomboş raflar bomboş cok ürkütücü bir durum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Günaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Dün torun bana kızıp duruyor azcık da olsa beni parka neden götürüyorsun markete neden götürüyorsun 5 yaşındaki cocuk anlatsamda ne kadar anlayabiliyor. Neyse dün hadi market dedi sakız dedi resmen koşturarak gittik zaten sokak market bomboş raflar bomboş cok ürkütücü bir durum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Kelime hatası olmuş götürmüyorsun diyor

Amin

Günaydın. Bizde de durum faklı değil. Kızım 5 yaşında. Anlatıyorum ama acayip bir hayal güçleri var. Diğer taraftan kronik geniz akıntısı var. Burnu tıkanıyor. Psikopata bağladı dün öğleden sonra. Abim abim diye ağladı. Abi evden uzak olup da dışarıda bir mikrobun dolaştığını düşündükçe üzüntüden kahroldu yavrum. Gece halâ abi diye ağlıyordu. 😔

Aynen oğlum 6 yaşında castliyir evde düz duvara çıkacak yakında diğeri 1 yaşında napacagimizi şaşırdık.haftasonu arabayla gezdirip getirilen
Kızım 2,5 yaşında. Dediğin gibi koltukların tepelerine, kapılara tırmanıyor artık. Her gün arabayla geziyorum ama binadan çıkana kadar insan bir sürü yere dokunuyor, havasız asansöre biniyor. Her şeyden korkmaya başladık

Günaydin kizlar...
@Baby Cat neden menü paylaşmiyorsun artik paylaşsan iyi yaparsin kendini daha iyi kontrol edebilirsin...
@Canevim memlekette interneti kisitli olduğundan menü yazamayacak o yüzden menülerden muaf
G Gonulbagi
nilsub nilsub
C cnncnsu
@MorVampirella menüleriniz eksik
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta tereyagda pismis
Yarim kase yogurt
Biraz peynir
Yesillik
Ara yarim ayva
Cig findik

Aksam
Firinda ev yapimi adana kebap 1 şiş
Ince yufka ekmek ceyrek boyutta
1 bardak ayran

Su 3 litre
Spor yok

Yarın programa başlayalı 1 hafta bitmiş olacak. 2 gündür hiç hareketlilik yok kiloda. Hedefime ulaşamıycam kızlar. Ödem demiştim ya o gitti sanırım. Programdan şaşmadım aşırı yemedim tuz kullanmadım. Oysa bana bile sürpriz olur 78 i görürüm demiştim

Yarın programa başlayalı 1 hafta bitmiş olacak. 2 gündür hiç hareketlilik yok kiloda. Hedefime ulaşamıycam kızlar. Ödem demiştim ya o gitti sanırım. Programdan şaşmadım aşırı yemedim tuz kullanmadım. Oysa bana bile sürpriz olur 78 i görürüm demiştim
Ümidini kaybetmiyor, moralini bozmuyorsun.
Bende pazartesiyle aynıyım, 5, 6 gün sabit kalıyor sonra düşüyor, bekle biraz vücut alışsın

Back
X