Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi haklısın, zaten kontrolden çıkmış değilim o kadar ama her an çıkabilirim zira uyanınca günaydın demeyen ev içinde tek kelime bile konuşamadığım bir odun kalas var evde delirme eşiğindeyim
Günaydin kizlar...
Lonely single girl Lonely single girl neden menü paylaşmiyorsun artik paylaşsan iyi yaparsin kendini daha iyi kontrol edebilirsin...
@Canevim memlekette interneti kisitli olduğundan menü yazamayacak o yüzden menülerden muaf
@Gonulbagi
@nilsub
@cnncnsu
@MorVampirella menüleriniz eksik

Tabi haklısın, zaten kontrolden çıkmış değilim o kadar ama her an çıkabilirim zira uyanınca günaydın demeyen ev içinde tek kelime bile konuşamadığım bir odun kalas var evde delirme eşiğindeyim
Bi odunda bende var..her sabah surat asik ne günaydin ne güleryüz..kahvalti hazirluyorum ne ellerine sağlik ne teşşekkür..yalniz değilsin canim..kader işte neyapalim..inşallah öbür dünyada güler yüzümüz..çocuklarimiz için idare ediyoruz

Bi odunda bende var..her sabah surat asik ne günaydin ne güleryüz..kahvalti hazirluyorum ne ellerine sağlik ne teşşekkür..yalniz değilsin canim..kader işte neyapalim..inşallah öbür dünyada güler yüzümüz..çocuklarimiz için idare ediyoruz
Ayyyy kızlar Bi gülesim geldi yanlış anlamayın benim adam da tam tersi az önce yemek yedik ve en son bagırdım Ayyyy yeter 3 kere eline sağlık çok güzel dedin afiyet olsun dedim yeyetrrr yaaa kaç kere dicem afiyet olsun demişken şimdi sizi dinledim Allahım n bende mi var Bi tuhaflık dedim

Ayyyy kızlar Bi gülesim geldi yanlış anlamayın benim adam da tam tersi az önce yemek yedik ve en son bagırdım Ayyyy yeter 3 kere eline sağlık çok güzel dedin afiyet olsun dedim yeyetrrr yaaa kaç kere dicem afiyet olsun demişken şimdi sizi dinledim Allahım n bende mi var Bi tuhaflık dedim
Ne güzel iste ..en azindan teşekkür ediyo.ikeşke benim odunda 1 kere dese...cep telefonuna adini odun yazmak istiyorum aslinda :KK70: ama çocuklar bazen telefonu aliyo o yüzden yazamiyorum

Ne güzel iste ..en azindan teşekkür ediyo.ikeşke benim odunda 1 kere dese...cep telefonuna adini odun yazmak istiyorum aslinda :KK70: ama çocuklar bazen telefonu aliyo o yüzden yazamiyorum
Vallahi siz öyle deyince adamı öpüp başıma koyasım geldi yani sonuçta o kadın bir emek vermiş 2 lokma yemek koymuş önüne gercekten takdir edilmemek cok kötü birşey

Galiba tuhaflık sende var.
Adamın kafasını şişire şişire eline sağlık dedirtiyorum yada çocuklar söyledikçe kendide utanıp söylemeye başladı, ben kendime pay çıkarıyorum

Benimkide eskiden asla demezdi.
Ben anneme bile eline sağlık demiyom sanamı diyecem derdi, aferin dedim iyi yapmışsın, söylesende kadınında hoşuna gitse olmazdı dimi diye diye pes ettirdim

tatlım aldırma ona. yapacak birşey yok. adamın yapısıdır o. takarsan kendini bunaltırsın. başka şeylerle ilgilen. aldırış etme. ona inat gülümse.
Kazen kim kızlar? Ya da ne
:sus: baş admin diyelim...

Gerçekten mi kaç yıllık evlisiniz canım iyi sabır gerekiyor ama haklısın tabi yine de evlat el kapısında büyümesindense (aldatma olmadıkça) kendi babası oluyor yani

Ben çok sinirlenince adıyla kaydediyorım.en son my other half yazmıştım yazın, iyiydik, şimdi dedim kaldırmayayım bir de onun tatavasını yapmayalım☺😄

sabah
1 kupa yeşilçay

öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan soğanlı biberli peynirli isotlu omlet
1 kk tuzu çıkarılmış tulum peyniri
taze zahterli pul biberli 9 adet küçük yeşil zeytin
hepsi çiğ olarak 2 ceviz, 5 badem, 5 kaju
3-4 yaprak marul

ara
1 kupa zerdeçallı bitki çayı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
etli enginar yemeği
bulgur pilavı
salata
1 tk ev yoğurdu

az sonra 1 er kupa yeşilçay ve kabuk tarçın içerim.
yatana kadar 2 lt su

spor olarak da akşamüzeri hızlı seriden 2 mil leslie 30 dk :KK66: yaptım. Gulhan1 Gulhan1 moni moni

Ben de Allah ın izniyle yarından itibaren oruca başlayayım diyorum en azından bu sıkıntılı gğnlerde bunalıp şükürsüzlüğe düşmek istemiyorum maneviyatım güçlensin istiyorum, hem de nefsimi terbiye etmiş de olurum ilk 3 gün çok iyiydim 76ya bile düşmüştüm ama şu son iki gün midemi patlatmak istiyorum yiyerek of

İyi akşamlar kızlar .
Menü
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtadan
Domates
Peynir

Akşam
Tavuk sote
Salata

su 2 litre
Yine maalesef spor yok .
spor yapmazsam oturduğum yerde az yesem bile kilo alacağımdan eminim .
ne olacak böyle kızlar .
moralimde sıfır oldu birden . Avusturalya’da 1 genç çocuk ölmüş 28 yaşında .
yani artık gençleride öldürüyor bu illet virüs .
ve en çok korktuğun şeyde cenazeleri yakıyorlar Türkiye’ye gitme ihtimali hiç yok 😭😭😭😭😭
Polemiğe açık bişey yazdıysan
alakasi yok
Allah sabır versin canm öle Bi insanla aynı evde zordur 🙄

Kızlar bosverin kocaları. Onlar siz yokmuş gibi davranıyorsa sizde onlar yokmuş gibi davranın. Zeynep doguncaya kadar bende sizin gibiydim. Zeynep doğduktan sonra bende yeniden doğdum. Sabahları cıvıl cıvıl, kızımla oyunlar, sakalasmalar, gulusmeler, hiç yokmuş gibi.. Kendi kendime oy ne güzel yemek yapmışım ellerime sağlık demeler. (Hakkını yemeyeyim evlendigimizfen beri nimete saygıdan hep ellerine sağlık der.)
Kızlar herseyden once siz varsınız ve gerceksiniz. Kimseden değer görmek zorunda değiliz. Önce biz kendimize değer vereceğiz. ;)

Back
X