• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben sohurdada yemiyorum zor geliyor hazırlamak bide zorla yeniyor ya istemiyor insanın canı. Eşimde istemiyor bana su ver yeter diyor.
Su içiyoruz namaz kılıp yatıyoruz 😊 inşallah spor da yaparsak bence inanılmaz değişimler olucak çok heyecanlıyım. Ramazan beni herzamn heyecanlandır çok seviyorum oruç tutmayı ve saglıklı hissediyorum. Maneviyatımizi dahada kuvvetleniyor. Bence her yönden çok çok faydaları var. Rabbım çok büyük 🤗
su :halay:

Ben 5 kere okudum anlamadım ne ödeneği
:KK70::KK70::KK70:
Sahurda tahin, hurma, ceviz yiyin

oh hızlisin vallaha. Ben daha yıkıyorum son makina kaldı sonra utulucem yerleştircem akşam yemeğinden sonra inşallah. Kahveyi Bi ben sevemedim ya nasıl ıciosunuz onu😶

Olsun bugünde dinlenirsin. Bazen tükenmişlik çöküyor insanın üzerine
Ben caydan ziyade duble şekersiz türk kahvesi daha çok seviyorum ara sıra filtre kahve Bi alışssan sende seversin
Benim yazlık kışlık ayrımı kolay oluyor cocuklar evlendi gitti dolaplar bana kaldı boş öyle hurç lara filan kaldıramıyorum sadece alta inen iniyor askıdakiler zaten askıda

Kızlar nerdesiniz napiosun uz

2 lafın belini kıralım ya😂 ben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Epeydir görmediğim bir akrabamızı aradım 2 saat konuşmuşuz, sonrada limon sirkesi yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam yemeği yendigine göre menü yazılsın o zaman
Sabah avuç içine sıgacak kadar bugday ekmegiyle tost
Ögle
Bol bol kahve. Su
Akşam
Mantar lı tavuk sote
3 kaşık bulgur pilavı son artık bitti pilav
Bol salata
1 kase şehriye corbası

Sanki cok mu yemişim ya yazınca cok gibi geldi
2 litre su
2 mil leslie 10 dk bölgesel hareketler

Balķonda kahve keyfi yaptım aksama mercimek köftesi yapacağım mercimek haslaniyo yeşillikleri hallettim biraz sonrada spor :spor::spor::spor:
Oh, balkonunuz var oturuyorsunuz
Şualmanyaya geldim geleli 3 ev değiştirdim, hiçbirinde balkonum olmadı.
Neyse bu evde bahçe var, ben çıkıp oturmuyorum

Back
X