• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben + 1 im , kacamak yok sislik var

olabilir canım. şişlik olduğunu biliyorsan sorun yok. menülerin belli zaten.

ben de 2 gündür wc yoktu. sabah kalktığımda o var, uyku şişliği var, ayrıca ödem var balon gibiyim. tamam dedim kesin artıyım. neyse dedim wc olmayınca normal bunlar. ama süprizzzzz tartıya çıktım 82.2 :halay: gerçi cuma 83 çıktım, cumartesi 82.6 ydım :KK15: beyleyken beyle :KK48:

olabilir canım. şişlik olduğunu biliyorsan sorun yok. menülerin belli zaten.
ben de 2 gündür wc yoktu. sabah kalktığımda o var, uyku şişliği var, ayrıca ödem var balon gibiyim. tamam dedim kesin artıyım. neyse dedim wc olmayınca normal bunlar. ama süprizzzzz tartıya çıktım 82.2 :halay: gerçi cuma 83 çıktım, cumartesi 82.6 ydım :KK15: beyleyken beyle :KK48:
Masallah cok güzel, bendeki sislik uyumaktan aksam erken yattim cok uyudum, aclik yapicam diye sülfat icmistim.aksam o yönde bi problem yok ama acayip sıkldim seviye 1 den yarin 40 doluyo carsba seviye 2 ye baslayasim var he bide sakiz cignemeyi özledim 🤣🤣🤣

Ben yapamadim bugün , aksam etken yatmistim cok susadim.su ictim, biraz öncede sütlü kahve ictim.:) ha tek basina süt ögünü ha sütlü kahve 🤣🤣
Bende şaşırdım kahve yasak bari bugün 1 bardak siyah çay içiyim dedim, içtim. 1 saat sonra onun da yasak olduğunu hatırladım.
Neyseki çok açıktı.
Suya devam ama çok acıktım

sabah
1 kupa yeşil çay

öğlen 13.20
1 yumurtadan, 1 kk kavurma etli, 1 kk dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
az zeytinyağ eklenmiş 5 yeşil zeytinli, domatesli, salatalıklı, biberli, az sürk peynirli, kekikli salata

ara
1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
2 küçük parça soslu tavuk
5 yk firik bulguru pilavı
3-4 yk deniz börülcesi
2 yk pancar turşusu
1,5 yk ev yoğurdu

az sonra 1 kupa tarçın eklenmiş yeşil çay ve 1 madensuyu içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri hızlı seriden 30 dk leslie yaptım. gerçi hep hızlı seriden yapıyorum. sadece 1 gün normal seriden yaptım. o da sıktı beni. bu seri daha güzel ve verimli :KK200: Gulhan1 Gulhan1 moni moni

FB_IMG_1587403315080.webp
ben filim galiba 🤣
Biri de yazmış ki filden büyüğü yok mu 😆😅🤣

sabah
1 kupa yeşil çay

öğlen 13.20
1 yumurtadan, 1 kk kavurma etli, 1 kk dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
az zeytinyağ eklenmiş 5 yeşil zeytinli, domatesli, salatalıklı, biberli, az sürk peynirli, kekikli salata

ara
1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
2 küçük parça soslu tavuk
5 yk firik bulguru pilavı
3-4 yk deniz börülcesi
2 yk pancar turşusu
1,5 yk ev yoğurdu

az sonra 1 kupa tarçın eklenmiş yeşil çay ve 1 madensuyu içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri hızlı seriden 30 dk leslie yaptım. gerçi hep hızlı seriden yapıyorum. sadece 1 gün normal seriden yaptım. o da sıktı beni. bu seri daha güzel ve verimli :KK200: Gulhan1 Gulhan1 moni moni
Afiyet olsun canim menün güzel ..sporuda ihmal etmemişsin harika 👍

Back
X