- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlıkÇorbanın görüntüsü güzel tadıda güzel olur inşallah. Soğusun diye koydum çocuklara.
Başı ağrıyan varmı?
Ben çok rahat geçirdim rabbime çok şükür
Sanırım 2 öğün yemek faydalı oldu.
Kız beğenmemekten değil, izin kilonuza inemediğiniz için listeye giremiyorsunuz. Kurallar gereği öyle ya bilmiyor musunuz
Artı kilonun en az izin kilondan%5 fazla olması durumunda girilebiliyor.6 aydan uzun süre izinli olanlar giremiyor muydu fazla da olsa?
Cevabimi aldimmKız beğenmemekten değil, izin kilonuza inemediğiniz için listeye giremiyorsunuz. Kurallar gereği öyle ya bilmiyor musunuz![]()
Benimde iyi geçti rahatsizliğima rağmen..yapsmam diye korkuyordum..Bizde toksin kalmamis cok sükpr :) basim agrimadi bugün![]()
Artı kilonun en az izin kilondan%5 fazla olması durumunda girilebiliyor.
Tatli olarak tahin pekmezi seçmekle iyi yspmişi.fün apa bey anlatiyordu çok zararliymiş yemek üstüne tatli heleki şerrbetli tatlilar en kötüsüEveeet
Sabah peynirli tava böreğinin 1/8 ini yedim. 2 yk yoğurt çay su domates salatalık biber
Akşam 1 hurma 1 bardak su 2 zeytin. Yarım saat sonra 2–3 yk mantı (komşum getirdi)
1kaseye yakın çorba
Tatlı olarak 2 yk tahin pekmez 6–7 tane yer fıstığı oğlumla birlikte yedik yarısını yemedim
Çok güzel menü..afiyet olsunAllah oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Sahur
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalık bol yeşillik bir haşlanmış yumurta
İftar
1 kase corba
1 kase cacık
Yarım tabak köfte li bezelye
Su 2 litre yi tamamlarım
Spor yok bugün
Şuan 100 kg hissediyorum kendimiSahur su
İftar ohhh neler neler![]()
Kendi yaptığım ekmek kaçırdım biraz malesef
Menemen peynir zeytin domates salatalık çay çok az reçel
Su 1 litreye yakın içerim ama 1 litre tam olurmu bilmiyorum
İnşAllah yarın daha hafif atlaticam yarın 77 yi gorurmuyum açaba yaaaa![]()
Aslında cok fazla gözükmüyor ama yediklerinYemek çok geldi
Oysaki molalar halinde yedim böyle olmasın diye![]()
Hurma yedim gittim namaz kıldımAslında cok fazla gözükmüyor ama yediklerin