• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün tamamım. yarın oruca başlamam lazım yeniden. ama kafamda deli sorular :KK64: gün içinde tansiyon ve nabız çok düşerse naparım :işsiz:
bir de tabi sahurda hurma veya kuruyemiş mi yoksa yumurtalı peynirli kahvaltı mı yapsam?

20200505_194012.webp

aslında sen de güzel kilo verdin seviyelerle. az değil yani. bence güzel gidiyorsun.
ben ne yapacağım bilemedim. hurma, kuruyemiş devam edeyim diyorum ama tansiyon ve nabız sürekli düşük çıkıyor. yemek yeyince biraz yükseliyor. devam etmek istiyorum aslında. ama işe giderken 36 saatlik ve 3 günlük açlıkları yapabilir miyim bilemiyorum. kafama bu takılıyor. KT yapmayı çok istiyorum.
Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir

bazen düzgün giderken kopukluk oluyor perihancım. üzülme. sen azimlisin devam edersin. sporu hafiften yapsan bile motive olursun. ağır hareketler yapma. sabah 15 dk akşamüzeri 15 dk bile seni motive eder. metabolizma hızını arttırır.
tabi menü paylaşmak da insanı çok kontrollü yapıyor bu da bir gerçek. hem menülerle yeni tarifler de öğreniyoruz. hem de fikir oluyor hepimize :KK200: hadi moralini bozma devam et :KK60:
çok şükür canım. kontrolü ihmal etme :KK200::KK19:
hıoşgeldin canım. hayırlı ramazanlar sana da. çok şükür iyiyiz umarım sen de iyisindir :KK200:

vallah döverim seni :KK62:
🥺🙈🙈🙈

Bugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
Ah ne güzel bir his o 🤩

Canim önce saglik en azindan doktora gidip baktirana kadar normal beslenmeye devam et sen, acliklar yaza geliyo zorlayabilir

işte bilemiyorum. önce şu süpriz şekilde oluşan tansiyon düşüklüğü ve nabzı çözüme ulaştırmam lazım.

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum :(

Kızlar çoğunluk mu apa yapıyor? Bir ara düşünüyorum sonra yapamam diyorum. Sonra sahura kalkmasam da oruç tutuyorum onu da yaparım diyorum ama yine de cesaret edemiyorum :KK43:
Hiç olmasa aramam :KK43: eşim çok sevdiği için yanısıra yiyorum. Bin de bir ister canım
Cogunluk yapiyordu ama gezegen ve ben bide perihan kaldik devam eden :) kan grubuka göre et sana sifa ama yemen lazimm.

Az önce eksi mayali ekmegimin tadina baktim 🙈🙈🙈

Back
X