Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yemekten sonra tartildim 82.9 geldim, sabaha sis kalkmassam 81 leri görürümmm inssssBu arada sabah bi tartilayim dedim..ve mezun kilomdan sadece 100 gram artidayim..56.2![]()
81 olunca tam 10 kilo vermiş oluşun demiBende yemekten sonra tartildim 82.9 geldim, sabaha sis kalkmassam 81 leri görürümmm inssss
Evet insallah81 olunca tam 10 kilo vermiş oluşun demi
O nasıl sahurMenü
Sahur 4 5 tane cips
İftar normal kahvaltı 2 dilim ekşi maya ekmek Menemen ça y
Su 1.5 olur
Spor 12 den 7 ye kadar temizlik
inşallah canımEvet insallah![]()
Cok arada yiyiyorum yaO nasıl sahur![]()
Bakalım haftaya nasıl olurAma ertesi hafta daha fazla gidiyor. En azından bende öyle oluyor
Bu nedir boyle su yok lokma tatlisi karpuz seker patlaması eyvahlar olsunMenü vereyim
Sabah 1 incir 7 zeytin 2 haşlanmış yumurta biraz peynir
Ara 2 kahve şekersiz
Akşam lokma tatlısı. 2 yumurta karpuz peynir.
Su çay yok
Cidden bu nasıl sahurMenü
Sahur 4 5 tane cips
İftar normal kahvaltı 2 dilim ekşi maya ekmek Menemen ça y
Su 1.5 olur
Spor 12 den 7 ye kadar temizlik

Tadilat yaradi sanaBu arada sabah bi tartilayim dedim..ve mezun kilomdan sadece 100 gram artidayim..56.2![]()
Dökül bakalımHerkesi kınayarak geldim buraya kadaaaarrr kendi yaptiklarımı yazamıyorum![]()
Sökül bakalım korkunun ecele faydası yokHerkesi kınayarak geldim buraya kadaaaarrr kendi yaptiklarımı yazamıyorum![]()
Şimdilik birşey demiyorum bayramdan sonra bende elime alacağim merdaneyiCidden bu nasıl sahur![]()
O kadar cevizi bana dök bende tatlı olurumSahur
1 lahmacun ayran
Iftar
Yesil mercimek yemeği
Çeyrekten daha az ramazan pidesi( kendim yaptim)
Urfa tatlısı iki dilim ( adı şıllık tatlısı krebin icine ceviz sarıp uzerine serbet dökülüyor)
3 erik
Maden suyu
1.5 litre su
Spor yok bugün ders anlattim üzerine iftar hazirligi yordu beni. Zaten enerjim hemen biter oruçluyken
O kadar cevizi bana dök bende tatlı olurum
O tatliyi pekmezi az sullandirip şerbeti daha hafif olsun diye yapanlarda var..bende bi urfali arkadaşta yemiştim..Sahur
1 lahmacun ayran
Iftar
Yesil mercimek yemeği
Çeyrekten daha az ramazan pidesi( kendim yaptim)
Urfa tatlısı iki dilim ( adı şıllık tatlısı krebin icine ceviz sarıp uzerine serbet dökülüyor verevine kesiyoruz bir krebin ceyregini yedim yani)
3 erik
Maden suyu
1.5 litre su
Spor yok bugün ders anlattim üzerine iftar hazirligi yordu beni. Zaten enerjim hemen biter oruçluyken