• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersin 🤭 tuvalete çıkamıyordum. Bıraktım keto da 1 -2 gün denedim ama tam bir liste bulamamıştım hemen etki göstermişti. Açıkçası tek düşündüğüm şu 6-7 kiloyu vermek verirsem gaza gelicem. Evde de hiç hareket edesim gelmiyor :KK43:
Dukan hiç denemedim 😅
başlangıçta çok karışık keto.Sabit bir listesi yok sanırım.
Oturup liste yapmıştım ben. Yasaklılar/ az miktarda yenilebilecekler/ serbest olanlar şeklinde

alışveirşi ona göre yapıyordum. Öğünleri de bu listelere bakarak oluşturuyordum.

İfle birlikte yapıyordum. Kahvaltıda tereyağlı yumurta vs yapıyordum. Akşamları da kremalı, körili tavuk, salatalar, yeşil sebze yemekleri.

Youtubeda ketokafası diye bir sayfa var istersen incele canım biraz. Aklıma gelen kaynakları ben de atarım sana.

Hoşgeldin canım
Ne yaptın neler yapıyorsun anlat bakalım
Bildiğiniz diyet işte sahurda 2 yumurta çok az yagda 1 dilim tam bugday ekmegi yada 2 ceviz bir dilim peynir domates salatalık soguk yeşil çay belki 1-2 çilek iftarda da bi tabak çorba çok yaglı olmayan hafif biraz köfte yada tavuk yogurt bitti sahura kadar sadece su ve soguk kahve tabi her şey şekersiz ama bi gıdım gitmiyor

Dukan hiç denemedim 😅
başlangıçta çok karışık keto.Sabit bir listesi yok sanırım.
Oturup liste yapmıştım ben. Yasaklılar/ az miktarda yenilebilecekler/ serbest olanlar şeklinde

alışveirşi ona göre yapıyordum. Öğünleri de bu listelere bakarak oluşturuyordum.

İfle birlikte yapıyordum. Kahvaltıda tereyağlı yumurta vs yapıyordum. Akşamları da kremalı, körili tavuk, salatalar, yeşil sebze yemekleri.

Youtubeda ketokafası diye bir sayfa var istersen incele canım biraz. Aklıma gelen kaynakları ben de atarım sana.
Degil mi üzlkemşzde çok yaygın degil bir şey bulmak için saatlerce uğraşıp vazgeçmiştim bende biraz keto sonrası normal diyete devam etmek istiyorum. Keto nispeten daha kolay. Listeni bulursan paylaşırsan çok mutlu olurum. 😊

Degil mi üzlkemşzde çok yaygın degil bir şey bulmak için saatlerce uğraşıp vazgeçmiştim bende biraz keto sonrası normal diyete devam etmek istiyorum. Keto nispeten daha kolay. Listeni bulursan paylaşırsan çok mutlu olurum. 😊
Listelerimi attın muhtelemen ketoyu bırakınca. Genelde üzerlerini çiziyordum bi de😅
İnstagram kullanıyorsan orda çok güzel listeler var canım. Örnek menüler, keto tarifler falan.

Hayır🥺 ama o kadar tatlı anlatmışsın ki, çok sempatik geldi 😃
fazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de mi :KK70::KK23::KK23::KK23::KK23:
Keto da ne yedin tam olarak öğünlerde. Bende dukan denedim ama çok fazla afedersin 🤭 tuvalete çıkamıyordum. Bıraktım keto da 1 -2 gün denedim ama tam bir liste bulamamıştım hemen etki göstermişti. Açıkçası tek düşündüğüm şu 6-7 kiloyu vermek verirsem gaza gelicem. Evde de hiç hareket edesim gelmiyor :KK43:
hoşgeldin canım aramıza :KK200: dukan diyeti çok zararlı. hiç yanaşmayın. onun yan etkisi sadece wc değil. bazı organlarda sorunlara yol açıyor.

fazla rahat ve kabullenmiş yazmışım de mi :KK70::KK23::KK23::KK23::KK23:
hoşgeldin canım aramıza :KK200: dukan diyeti çok zararlı. hiç yanaşmayın. onun yan etkisi sadece wc değil. bazı organlarda sorunlara yol açıyor.
Ahhaha şey yani evet biraz🤣
Bir haftada o kadar kilo alınmaz zaten bu da şunu gösteriyor önümüzdeki hafta senden derece göreceğiz 😁
Ödemdir sudur o geldiği gibi gidecek😹

Ahhaha şey yani evet biraz🤣
Bir haftada o kadar kilo alınmaz zaten bu da şunu gösteriyor önümüzdeki hafta senden derece göreceğiz 😁
Ödemdir sudur o geldiği gibi gidecek😹

yok canım bir kısmı yine artı. çünkü börek, makarna, çikolata ve sütlaç yedim :işsiz::işsiz::işsiz: ve evde hala sütlaç var :olamaz::olamaz::olamaz:

Kızlar günaydıın.. ölçülerim böyle
Nasıl sizce??
IMG_20200523_144504.webp

Hoş geldinizz 💐

On gün kadar bir süre keto yaptım ben kaçamaklarım olsa da 😹
Benim önden giden göbek bir anda kaybolmuştu hatta küçül beden kıyafetler aldım o ara hemen baya bol duruyordu eskileri 😄
Sonra şey oldu makarna yedim, tatlı yedim sürdüremedim :KK70:
Göbüş de birden merhaba dedi birkaç gün içinde geri geldi 😅
Bir süre yapılıp bırakılacak bir diyet değil yaşam tarzı haline getirilebilecekse girilmeli bence. Karbonhidrat oranını kaçırınca normalde alacağımızdan daha fazla kilo olarak geliyor keto sonrası.
ilk hafta keyfime diyecek yoktu kremalı tavuklar, yağlı lezzetli yemeklere tıka basa yiyip kilo veriyordum😅
hala takip ediyorum facebooktaki keto sayfasını belki bir gün tekrar başleım diye ama gözüm yemiyor açıkçası karbonhidratı hayatımdan çıkaramıyorum çünkü.
Keto ne canim ilk. Duydum

yok o kadar değil. ama dün kuaföre gitmiştim. 100-110 dk falan da yürüyüş yaptım. ayrıca bir kaç dükkana girdim çıktım. altımda ince kot pantalon ve spor ayakkabı, üzerimde de dirsek kollu bluz vardı. ama içime atlet giymemiştim. sırt çantası sırtımı korudu ama yine de yer yer ürperdim açıkçası. korktum bir ara sakın üşütmeyeyim diye ama çok şükür. akşam iftardan sonra sıcak yeşil çay falan içtim. iyi geldi. tabi oruç da olunca insan iyice üşüyor.
Bugün benim tansiyonum da düşük zannediyorum.. ölçmedim ama bu baş dönmesi ona işaret. Sabahtan beri uzanıyorum artı üşüyorum tabii :( dün gece sahura kalkmadım belki de ondandır

Back
X