• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.

şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde :KK43:
:( tatilin gelmiş senin.. Tatil dediysem beş yıldızlı otel, deniz kum güneş vesaire olarak değilde mekan değiştirme, kafa boşaltma..tebdil i mekan..yapabilirsen yap bence. İnşallah toparlarsın kendini kuzum❤️

kızlar kusura bakmayın sizi de merakta bırakmışım. geçen hafta salı/çarşamba gününden beri üzerimde bir ağırlık vardı. herşeyden sıkılıyordum. çok bunaldım. geçici dedim ama maalesef daha da kötü oldum. cuma günü zorla bildirim yapıp çıktım. ayrıca üşütmüşüm enfeksiyon başladı. ilaç aldım yattım. karantina bana baştan iyi geldi kendimle ilgilenebildim ama sanırım artık zorluyor. içim sıkılıyor.
ayrıca artık işyerine düzenli gidiş başladı. uykusuz gittim hep. uykularım kaçtı. çok zor oldu. herşeyi bıraktım o yüzden. ayrıca bu hafta çok kötü beslendim iştahım acayip açıktı. o da moralimi bozdu. ama sanırım dün akşam anladım nedenini: 10 gündür göz sağlığı için bir takviye kullanıyorum o açtı iştahımı. bir de psikolojik. bugün sonuncuyu içtim. daha içmicem. geçer umarım.

şu an nasılım? aslında tamamen iyi değilim. hala kafamı tam toplayamıyorum. hala bir mutsuzluk var üzerimde :KK43:
Geçmiş olsun canım:(
Marttan beri doğru dürüst evden çıkmadık valla malum okullar da kapanınca.Ama bu gün bir haber geldi ki 20Haziran da okula başlıyormuşuz(seminer)
Kızlar ya ben o zamana kadar biraz toparlar mıyım sizce?Giyecek pantolon bulamıyorum.Eşim evlendiğimizden beridir seni hiç böyle görmemiştim diyor.Iyice canımı sıkıyor.(kendi göbeğini görmüyor tabi)
Aslında evlenirken tam da bu kilodaydım ama yaş ilerleyince yağlanan bölge değişti karın bölgesinde simit oluştu.
Ay ben niye böyle oldum ya aynaya bakmak istemiyorum.Aksi gibi evin koridorunda bir duvar ayna kaplı.Ben ne yapıyorum kapı tarafına bakıp geçiyorum koridoru.:KK70:
Bi kurtulalım şu fazlaliklardan bir daha bu kadar dağitmayacağim.
Niye yazdım bunu ben de bilmiyorum:işsiz:9

Aynı durumdayım ben de yarından tezi yok spora başlayacağım :D
Jillian çok iyi toparlıyordu beni.

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
@Ekrl +90++m+96++
@sara_28 :KK28:5.cimmm+240+90+90+45
@gezegenfeza:KK5: 4.cü+230+55++180+++180
@Eddaak -+-+---
@yst38 + 5+210++++-
@Baby Cat:KK9:2.cimmm+122-144-227+214
@reklam -++++--
@Fitimfitsinfit++-+---
@Gönulbagi -------
Ya habibi5534 Ya habibi5534 -------
@60kiloyum -------
@adaçiçeği++++80++40+80
@busefit+++++++
@dünya cadisi+80++
@Bir garip dertli :sampiyon:1.ci++120+120+340+120+120+180
obezzto obezzto :KK71:3.cü--+165+165+-185+180
MuMu85 MuMu85 ++75+----
Natsume Natsume ++-+-+30+
@ISILDURU :KK71: 3.cü+135+180+180++200+-
@fahriyeaba+240+40++120
Aa çok sevindim 3.olmuşum💃💃💃

O cevizli köme senin en sevdiğin değil mi?? Olsun, sen telafi edersin
Cevizli, fındıklı pestil severim, dayanamam.
Buzlukta var, kızım vermişti, onu yemedim dayandım.
Bunuda eşim yesin diye odaya getirmiştim, o da dışarı çıkınca bi an almış bulundum.
Neyseki tartıya yansımadı, hatta bugün- 400 gördüm

Kızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?😊
Sakin başlama
Onu bende seneler önce denemiştim.
Çok zor, sonrası çok fazla alırsın.
2 öğün ye, ilk başta miktarı azalt
Un ve şekeri tamamen bırak, sebzeye ağırlık ver.
Böyle saçma şeylerden uzak durun

Kızlar Bugün buraya başlamamla beraber İsveç diyetine de başlıyorum. Benimle yapmak isteyen var mı?😊
Canim takimimizda kimse şok diyet yapmiyor ..önermiyoruzda..ama if diyetini..yani aralikli orucu araştirabilirsin...birçoğumuz bu yöntemle hem kalici hem hem sağlikli güzel kilolar verdik

Sakin başlama
Onu bende seneler önce denemiştim.
Çok zor, sonrası çok fazla alırsın.
2 öğün ye, ilk başta miktarı azalt
Un ve şekeri tamamen bırak, sebzeye ağırlık ver.
Böyle saçma şeylerden uzak durun
Biraz midem küçülsün istiyorum. Bu ara adet olucam diye kesinlikle duramıyordum atıştırmadan. Canıma tak etti valla. Doğumdan sonra ilk kez adet olmuştum. İkincisi 2 hafta gecikti ve eminim kesinlikle hamilelik gibi bir durum yok. Böyle düzensiz bir şekilde iki ayda bir adet görürdüm. Hala da öyle devam ediyor kilo her sıkıntının başı. Vücut ağırlığının %10unu vermek hormonal olarak düzen sağlıyor yeniden. Onu da hızlı yapmak istiyorum. 75 lerden bir inemedim gitti. Boğazıma 1 hafta hakim olsam ikinci hafta berbat başlıyor. O yüzden ben bilinçli bir şekilde başlamak istiyorum. 10 gün kadar deneyip dediğin bu sağlıklı beslenme yöntemine geçmeyi planlıyorum. Her gün de spor yapmaya gayret edeceğim😊

Back
X