• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy Kızlar muhabbetleri kacirdigim için üzülüyorum ama insan içine karışmamalı aylar oldu ne güzel ya
Pek vaktim oluyor girmeye
Bu arada kaç kiloydum çok merak ediyorum
Benim gibi günde iki kez tartılan biri kaç gündür tartılmıyorum:))) bakalım pil alirsak😊
Bende merak ediyorum seni.
Pil alır almaz yaz

Ne yicen bugün,canın ne isyiyor?
Sabah muffin

11 gibi 2 kepçe kemik suyu, etiyle birlikte

Kahvaltı
Tereyağlı, sarımsaklı kare patates, sucuk, 1 parça küflü

Akşam
1 kâse kemik etli ayran çorbası
2 Pacanga böreği

Yeter bu kadar, aklımda daha biseyler varda, onlarda bayrama kalsın.
2 hafta daha sabretmek lazım

Sabah muffin

11 gibi 2 kepçe kemik suyu, etiyle birlikte

Kahvaltı
Tereyağlı, sarımsaklı kare patates, sucuk, 1 parça küflü

Akşam
1 kâse kemik etli ayran çorbası
2 Pacanga böreği

Yeter bu kadar, aklımda daha biseyler varda, onlarda bayrama kalsın.
2 hafta daha sabretmek lazım
Küflü neee 😍😍😍

Hı hı 🙊🙈 evde yapıyorum fit busem.Sade ve sebzeli erişte çeşitleri,su böreği,el açması börek,tarhana,doğum günü partilerine ve bayanların günlerine tatlı,tuzlu herşey işte.....

Veeee mantı Kayseriyim zaten.Kızlaarr haydi gelin size mantı ikram edeyim.Aman Moniyle perihan duymadan ben susayım en iyisi 🙊
Maşallah cnm nekadar maharetlisin. kayseride yaşayıp kilo problemi olmayan çok az 🤣 benimde eşim kayserili 1 ay önce oradaydık bayaga bi şişip geri geldim bu bayram tekrar gitce z napcam bilmiyorum allahtan kayınvalidem yaşlı yapamıyor artık 😁 bi kıymalı pide imtihanın olcak bide mantı diğer seyleri tolere ederim ama bu ikisine dayanamıyorum

Maşallah cnm nekadar maharetlisin. kayseride yaşayıp kilo problemi olmayan çok az 🤣 benimde eşim kayserili 1 ay önce oradaydık bayaga bi şişip geri geldim bu bayram tekrar gitce z napcam bilmiyorum allahtan kayınvalidem yaşlı yapamıyor artık 😁 bi kıymalı pide imtihanın olcak bide mantı diğer seyleri tolere ederim ama bu ikisine dayanamıyorum
Bayramda insan vücudu 7 çeşide kadar rahatlıkla sindirebilirmiş.
Bu Yaratan ın bize verdiği mucize.
Abartmadan yersen, bizim gibi altın kurallara uyarsan zarara uğramazsın

Hello dinom.
Geçen sana bakmıştım, epeydir girmemiştin.
Napiyor bu kız dedim.
Cımbız gibi oldum gördünmü? 2. Kez mezun oldum.
Nasılsın kuzum

ikinci kez mi mezun oldun abooow zayıflayıp zayıflayıp geri mi aldın ne yaptın :)
çok girmiyorum siteye ben girince de banliyorlar:anne:iyiyim iş güç çoluk çocuk :) sen napiyorsun ?

Hı hı 🙊🙈 evde yapıyorum fit busem.Sade ve sebzeli erişte çeşitleri,su böreği,el açması börek,tarhana,doğum günü partilerine ve bayanların günlerine tatlı,tuzlu herşey işte.....

Veeee mantı Kayseriyim zaten.Kızlaarr haydi gelin size mantı ikram edeyim.Aman Moniyle perihan duymadan ben susayım en iyisi 🙊

bacim sen hangi sehirdeydin 😁
Günaydın günaydın günaydın güzeller
Nasılsınız dün uyuyakalmisim halının üzerinde.
Biraz ortalığı toplayıp spor yapayım

Dün akşam 30 dk lesli yaptim

Neden gittin Dr a

Oh masallah marifetli hatun
Ve diyettesin masallah
cok uzun zmandir dilimdeydi. cok yorgunum surekli halsizim bu kez kilo da zor veriyorum baktirmaknistedim cnm
birkaç dr götürdüm aynı şeyler söylediler gezo. Ablası da öyleydi büyüyünce geçti. İnşallah geçer
yaptırdın mı

vay vay arkadan iş çevirmek haa😁😁adres ver:sinirli:

hatce benim ruh eşin olabilir mi😭😭😭
yok yükleme yarın

Ayyy Kızlar muhabbetleri kacirdigim için üzülüyorum ama insan içine karışmamalı aylar oldu ne güzel ya
Pek vaktim oluyor girmeye
Bu arada kaç kiloydum çok merak ediyorum
Benim gibi günde iki kez tartılan biri kaç gündür tartılmıyorum:))) bakalım pil alirsak😊

insallah almamissindir kilooo
tatil bana hic yaramamisti 😁

Kızlar yeni tartı aldım. SONUÇ BU:

Eklentiler

• IMG_20200715_195940.webp
    IMG_20200715_195940.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 25
Back
X