• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öğlen yemeği
Cümleten afiyet olsun

Eklentiler

• IMG-20200722-WA0012.webp
    IMG-20200722-WA0012.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben 74.8 gördüm. Çok heyecanlıyım. Yarın kinamiz var.
Yaşlı teyzeler gibi heryerim sarktı. Spor yok. Yinede çok yorgunum. Hadi hanımlar yaz bitmeden kendinize gelin

Ben de 75 kiloyla nasıl böyle görünüyor diyorum.Sende boy varmış ne güzel.Zaten 3-4 kilo fazlalığın var.İbrenin yeşile gelmesine az kalmış.Tebrik ederim.

Tayinler açılmış.Evimin arkasındaki okul açık görünüyor.Corona yüzünden emekli olan çok olmuş heralde.5 günüm var tercih yapmak için.28 inde de sonuçlar açıklanacak.Aynı gün üniversite sınavı da açıklanıyor.Öff ne gelmez 28 Temmuzmuş...Heyecen dorukta.Kızımın sonucu iyi olsun da benim tayinim olmasa da olur.

Tayinler açılmış.Evimin arkasındaki okul açık görünüyor.Corona yüzünden emekli olan çok olmuş heralde.5 günüm var tercih yapmak için.28 inde de sonuçlar açıklanacak.Aynı gün üniversite sınavı da açıklanıyor.Öff ne gelmez 28 Temmuzmuş...Heyecen dorukta.Kızımın sonucu iyi olsun da benim tayinim olmasa da olur.
İnşAllah çok mutlu olacagı hayırlı bir meslegi olur.

İnşallah gönlünüzdeki olur🙏🏻

Çocuklar için de hayırlısı artık

Benim büyük oğlanda çok iştahsizdi...doktora daniştim ne yapabilirim diye o kendi aciktiğinda yer zorlamayin her insan bir değil demişti...herşeyi denemiştim iştah açici şurublarda fayda etmemişti....bi ara çikolatayi abur cuburu yasaklamiştim ozamanlar biraz iştahi açilmişti...16 yaşina girdi hala okadar iştahli sayilmaz.. .hamur işi .fast food .pasta gibi şeyleri seviyor ..birde oyun oynama alişkanliklari iştah kesiyo.😐

bnm oglanda oyle iste buyuk olsa dert etmem
Sen zorladıkça o dahada yemez.
Ben büyük oğluma senin yaptığın gibi yaptım. Oğlum şimdi obez. Gün de 2 lokma yese ona yeter canım zorlama. Oyun yaparak bikac lokma ver bırak. Istahı açılınca kendisi ister
valla deniom her yolu bakalim oyunla da yemiyo yememeye programli

Kaç yaşlarında ki? Belki yedikleri çok baharatlı yada yogun geliyor hafif kokusuz yaglar kullanın hiç baharat koymayın gerekirse :(
kiz minik iste 2,5 :(

Ben de dedem ve babanemin devamlı ye ye demesiyle açtım bu iştahımı :( evimde yemek yeyip babaneme çıkardım zorla yedirirdi. Yemezsen bir daha gelme derdi dedem. Annen seni az yedirmiştir derdi babanem. Böyle böyle kilo aldım, iştah açıldı işte. Bir de işin komiği aynısını ben kendi çocuklarıma yaptım. Yemiyorlardı zorla yedirdim şimdi kilosu fazla diye diyetisyene götürüyorum

Busecim yerinde olsam gelişimi normalse açma iştahı. Sonra daha kötüsü oluyor

sagligi elden gitmesin diye bu cabam boyu posu önemli değil. vitamin basladim. balik surubu omega 3 de basladim ama kustu aromali güya 😒

Back
X