• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canim.😊

bu arada yeni hedefler belirlensin yine kizlar.....:KK56:
ben düz 87 diyorum

Her şey yapabilirsiniz obezim meydan sizin :cool:
5. Takım yarışmak istiyordu bi el atın isterseniz.:KK56:
kimse yok ki moni kimle yarışıcaz🤔
Benimde içimde bir sıkıntı :KK43: bayramda aileme gidemeyeceğim sürekli rüyamda öldüklerini falan görüyorum. Eşimle de küsüm :KK43: bugün midem bulanıyordu bastırsın diye bir sürü şey yedim hala bulanıyor . Of :KK43:
üzüntü midene vurmuştur canım. Tuzlu çubuk kraker bulantıyı bastırıyor ama.. Anneyi göremeyecek olmanın verdiği üzüntüyü hiçbir şey bastıramaz :(

selam kizlar

dun bayram temizligi yaptim pert oldum ust bacak agrisindan merdiven cikamiyorum tarti da beni mutlu etmedi kilom sabah sabitti yarina Allah kerim
ooo kimleri görüyorum 😳😳kaçak neredesin sen bakiimm??

Çok spor çok hareket ettiğim günlerin ertesi kilom hep artı veya sabit oluyor. Sende de öyle olmuş olabilir

Menün güzel canim...yarina eksik görürsün bence 😉

umudum yok ama ins
ooo kimleri görüyorum 😳😳kaçak neredesin sen bakiimm??

Çok spor çok hareket ettiğim günlerin ertesi kilom hep artı veya sabit oluyor. Sende de öyle olmuş olabilir
Bugünkü menüm
Sabah : çok sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: bir avuç taflan
Ara: bir çikolata
Akşam: iki lahmacun
Su:3 litre
Spor : on bin adım yürüdüm

bak hele bakkkk bu ne magnum gitmis cikolata iki lahmacun no no nooo 😂

Merhabalar, nasılsınız?
Bütün hafta listede de olmamanın verdiği rahatlıkla tıka basa yedim🤭 dün gece rüyamda 75 kg olduğumu gördüm, o derece 😹
Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Bayramı da atlatınca her şey güzel olacak 🙈
🤣🤣🤣Neyse ki korktuğun olmamış

Hayirli sabahlar cümleten...🤗
Hafta sonu ailemle biraz birşeyler yedim hemen tartida 59.8 gördüm.. ödemde vardir bence.. 2 gün içinde 1.5 kilo çok fazla.öyle abartilida yemedim..spordan sonra yine tartilayim .bakalim ne göreceğim

Hayirli sabahlar cümleten...🤗
Hafta sonu ailemle biraz birşeyler yedim hemen tartida 59.8 gördüm.. ödemde vardir bence.. 2 gün içinde 1.5 kilo çok fazla.öyle abartilida yemedim..spordan sonra yine tartilayim .bakalim ne göreceğim
Çok acımasız dimi bu gelen kilolar okadar dikkat et bikere ye vicdansızca geliyorlar.

Back
X