• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

en iyisini yapiyorsun cnm. cok tv de olanlarin bazilari bana da samimi gelmiyor.

bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun 😍😍

dikkat ederek yedim tatli yemedim ama sabitim. sende toparlarsin cnm dert etme cok

basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemen 🙄 ya da yumurtalarini dondur en azindan 🌺

Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder

Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder

amin cnm insallah 🙏🏻
karpuz çok şişiriyor :110:
aynen. yine de moral oldu bana.

evet ağzımı tutma lazım. ama demir hapı da çok tetikliyor inan.
inanirim cnm burda bikac kisi daha bahsetmisti. ins degerlerin normale donerde ondan kurtulursun

Fas çayı var bende. içeriğinde kaliteli bir yeşil çay ve Fas'ta yetişen spearmint cinsi nane yaprağı var. bu nanenin kokusu ve tadı çok keskin ve fresh. sıcak da demlemiştim ama soğuk çay olarak harika oluyor. koyu demleyip içine 1 şişe de madensuyu döküyorum. yarım da limon. dukan çayı gibi müthiş oluyor. nane mideyi de çok rahatlatıyor. aynısı olması şart değil. evde yeşil çayınız varsa içine nane atıp bu şekilde demleyin. çok güzel tavsiye ederim. şekersiz soğuk içecek seçeneği :dondurma:

Hiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum.. :olamaz:
Allah türk milletinin basiretini artirsin...Amin
tahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorum

saol canım :KK45:
öyle kolay yeniyor ama. çatala sarıyorsun o kadar. bak spagettinin bir özelliği var. dikkat et diğer makarnalarla aynı hamurdan yapılır. ama lezzeti nedense çok ama çok farklıdır :KK66: diğer makarnalarda o lezzet o kadar yok :110:
hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsun 🤣🤣biraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç :KK43:

Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben 🤦‍♀️🤦‍♀️
gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değil
Bayram benim düzenimi de bozdu.2 kg almışım bende
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gel

Evet canım ömür boyu diyet mümkün değil kaldıki dozunda yedikten sonra hiç bir şey yasak değil sadece herşeyin fazlası zarar suyun bile fazlası zarar düşün bu yüzden sağlıklı beslenmeyi benimsemeli sevdiğimiz ama aşırısı kilo yapacak olan yiyecekleride arada sırada tadımlık olarak yemek hem diyetimizi baltalamaz hemde nefsimize zulmetmemiş oluruz

Ben 45 yaşındayım canım geç evlendim ve 10 yılı aşkın süredir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum bu arada bir kaç kez hamile kaldım düşükle sonuçlandı bir tanede evladım oldu ama 9 gün yaşadı yavrum kaybettim 4 yıl oldu oğlum melek olalı acısı hala çok taze ve sanırım hep taze kalacak.............. ondan sonra yeniden anne olmak için uğraşıyorum Rabbim Ol derse Olur böyle işte
Çok acı bir şey evlat acısı 😔😔Allah sabır versin, yerine inşallah sağlıklı sıhhatli bir melek yollasın sana🙏🏻🙏🏻

Çok acı bir şey evlat acısı 😔😔Allah sabır versin, yerine inşallah sağlıklı sıhhatli bir melek yollasın sana🙏🏻🙏🏻

Allahım hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın sınadıklarınada sabır versin tarifi yok anlatacak kelimede yok sadece göğsümden kaynayıp gözümden süzülen yaşlar var......... :KK42::KK42::KK42:

en iyisini yapiyorsun cnm. cok tv de olanlarin bazilari bana da samimi gelmiyor.

bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun 😍😍

dikkat ederek yedim tatli yemedim ama sabitim. sende toparlarsin cnm dert etme cok

basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemen 🙄 ya da yumurtalarini dondur en azindan 🌺
tahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorum

hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsun 🤣🤣biraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç :KK43:

gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değil
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gel
Büyük bi hainlik yapıp çok şükür tek değilmişim diyebilir miyim 😀😀

saol canım :KK45:
öyle kolay yeniyor ama. çatala sarıyorsun o kadar. bak spagettinin bir özelliği var. dikkat et diğer makarnalarla aynı hamurdan yapılır. ama lezzeti nedense çok ama çok farklıdır :KK66: diğer makarnalarda o lezzet o kadar yok :110:
Birdaha ne zaman yerim bilmiyorum, yersem dikkat ederim

Back
X