Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gunaydin

bnm adam giderken ses yapti cocuk uyandi 7.40 ta kalktik onun yüzünden
valla iyi saydirdim arkasindan 😡

gece kiyafetini hazırla yan odaya diyorum laf dinlemiyo surgulu bizim dolap ses yapiyo surekli 🤦🏼‍♀️

neyse daha tartilmadim biraz bekliycem 😁
hergun tartilma canim
cumaya 76 dan kurtulmam lazim aylik hedefi tutturmam laziiim :rolleyes:
Kos kos gel onundeyim 😁😁

Bugun yeme isini bayagi uzaticam kahvaltiya adam yok bugun 😁 oglana hazirlarim yer. Bende 2 3 gibi yesem yeter.
Yaaaaa kizlar ben dun wc ye cikmadim ya iste bu meseleden nefret ediyorum yaaa az yedimmi bole. Oluuyor :mad::mad::mad::mad:
bugün menüne meyve ekle. Bende de oluyor ara ara, meyve yediğimde geçiyor

Inşallah tutturursun

sag ol gezom ins hepi topu 3kilo ama isteee
hergun tartilma canim

Kos kos gel onundeyim 😁😁

tur bindircen masallah 💕
Bugun yeme isini bayagi uzaticam kahvaltiya adam yok bugun 😁 oglana hazirlarim yer. Bende 2 3 gibi yesem yeter.
Yaaaaa kizlar ben dun wc ye cikmadim ya iste bu meseleden nefret ediyorum yaaa az yedimmi bole. Oluuyor :mad::mad::mad::mad:

oyle yapma bence saatlerine uy. uzun sure ac kaliyoz beyin yemek bekliyo gelmezse kitliga girermis. if te yeme saati duzeninden her vidyoda bahsediyo. once saati oturt sonra arada uzatirsin ama beyin once bi alismasi lazimmis 😊

sag ol gezom ins hepi topu 3kilo ama isteee

tur bindircen masallah 💕

oyle yapma bence saatlerine uy. uzun sure ac kaliyoz beyin yemek bekliyo gelmezse kitliga girermis. if te yeme saati duzeninden her vidyoda bahsediyo. once saati oturt sonra arada uzatirsin ama beyin once bi alismasi lazimmis 😊
Tamam canm ben ozman kahvalti hazirlamaya baslim

Back
X