• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

baştan iyi düşünüyordum da şimdi aklıma o yanıma geldiği an geliyor. acaba diyorum :olamaz: aslında eşi negatif çıkmış.
saol tatlım :KK19:
nasıl alıyorlar? burundan sürüntü mü alıyorlar?
evet öyle yapacağım. yarından itibaren beslenmemi hizaya çekeceğim. amin canım inşallah. iyi düşünelim iyi olsun.

amin gezegenim.

Önce boğazdan sürüntü alıyorlar o hiç acımıyor sadece mideni bulandırıyor hani boğaz ağrısı için doktora gittiğinde boğazına tahta çubukla baktığında miden kalkarya onun gibi sonra burundan sürüntü alıyorlar burnunun en içine kadar numune çubuğunu sokup sürüntü alınıyor ağrı hiç yok çok çok az sızı oluyor oda dediğim gibi bir iki saniye sürüyor hiç korkmana gerek yok canım inşallah negatif çıkarsın mutlaka haberini bekliyorum canım benim :KK60:

Günaydınnn, sürprizle karşılaştım posta girince birinci olmuşum 😂 tebrik eden herkese teşekkür ederim 🥰
Gerekli posta bir mesaj gönderdim kaptan moni moni
Aslında hep biliyoruz da işte neyi ne kadar yememiz gerektiğini ama irade savaşı çok zor. Ben ilk defa başardım o savaşı inşallah uzun süreli olur da tekrae eski halime dönebilirim.

menün muhteşem :KK39:
su ve sporda harika:KK60:
sporun içeriğini de yazarsan puanlayabilirim.
Teşekkürler kaptan 😁
15 dk eliptik
15 dk koşu bandı
30 dk ağırlık/bölgesel
teşekkür ederim ve amin canlarım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedim :KK57: o an takılıyor kafama :KK43:
İnşallah bulaş olmamıştır.
bir arkadaşımın eşi yakalandı ama kendisine bulaşmadan geçirdi bu süreci. bulaşmama ihtimali de var bir hayli sanki 🙏
Bu belirsizlik beklemek insanı çok yıpratıyor olmalı.

güzel bir haftasonu diliyorum herkese :KK200:
sabah kalktım. oram buram ağrıyor mu, halsizlik var mı, boğazda birşey var mı, baş ağrısı var diye yokluyorum kendimi :olamaz: çok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.
neyse watsapp ı açtım. dün bizden ayrılan eski personelime haber vermiştim. başka şehirde yaşıyor o. kronik hasta ve bu kişiyle haftasonu beraberdi. ben bir aksilik oldu görüşemedim. git hemen test yaptır demiştim. hastaneyi ilçe sağlığı falan aramış gerek yok, temaslı bildirilmeniz gerekliydi demişler. olur mu öyle şey git ısrar et dedim. kronik hastalığın var dedim. neyse gitmiş. test almışlar. sabah konuştuk pozitif çıkmış :KK43: Allah razı olsun haber verdiğin için diyor. kimse söylemedi bana. sen haber vermeseydin haberim olmayacaktı diyor. semptom yok ama kronik olduğu için ambülansla hastaneye götürüp tetkik yapacaklarmış :işsiz:
bana da hala gelen yok :işsiz:

60kiloyum 60kiloyum canim insallah negatif cikacaksin iyi dusunelim iyiyi cagaralim.cok asiri artti virus 😔
tedbirsiz insan çok canım. mesel o.
Önce boğazdan sürüntü alıyorlar o hiç acımıyor sadece mideni bulandırıyor hani boğaz ağrısı için doktora gittiğinde boğazına tahta çubukla baktığında miden kalkarya onun gibi sonra burundan sürüntü alıyorlar burnunun en içine kadar numune çubuğunu sokup sürüntü alınıyor ağrı hiç yok çok çok az sızı oluyor oda dediğim gibi bir iki saniye sürüyor hiç korkmana gerek yok canım inşallah negatif çıkarsın mutlaka haberini bekliyorum canım benim :KK60:
saol saracım hadi inşallah.
Teşekkürler kaptan 😁
15 dk eliptik
15 dk koşu bandı
30 dk ağırlık/bölgesel

İnşallah bulaş olmamıştır.
bir arkadaşımın eşi yakalandı ama kendisine bulaşmadan geçirdi bu süreci. bulaşmama ihtimali de var bir hayli sanki 🙏
Bu belirsizlik beklemek insanı çok yıpratıyor olmalı.
bunun da eşi negatif çıktı. ama geçen haftasonu onunla temaslı olan kişi bugün pozitif çıktı. aynen beklemek sinir bozucu. hayırlısı olsun.

Back
X