• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlar bende bugün yazlık kisliklari ayırdım ama bitmedi benimkiler kaldı onlarida yarın yapicam ins. Bugünde orucluydum ama oruç bana iyi gelmedi malesef kilom cuma günü ile ay i inmiyor tartı. Akşama iftara yakın iniyor tabi ama ona inanmıyorum öğlen iyice midem bosalinca tartiliyorum. Bakalım cumaya biraz gider ins.

Sahur
1 yumurta
2 diilim TB ekmeği
Domates
Az peynir
7 zeytin

Akşam
2 kepçe işkembe çorbası
1 dilim tb ekmeği
2 orta boy çiçek brokoli haşlaması yoğurt ile

Ara
Yarım elma
Hmmmm işkembbeeee bayırılım

Hmmmm işkembbeeee bayırılım
Bende bayılırım markette görünce aldım hemen ama oruçluyken tadına bakamadigim için pek güzel olmadı pismemisti etleri acliktan biraz çiğ çiğ yemiş bulundum sonra güzelce tekrar kaynattim yarın devamını güzel içerim ins.

Selam iyi geceler hanımlar yeni gördüm bildirimi 😊

Ben 29 yaşında 7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. 69.1 ile başladım biraz bocalama dönemi yaşıyorum 😕 63.4 çıktım sabah tartıda 😞 düzenime tekrar dönmek için buraya üye olmaya karar verdim😊

sırf yağ. Sadece diyet bozmakla kalmaz damar da tıkar. Sık sık tüketmemekte fayda var
Himm yağ olarak doğru cnm zaten bende yılda 2 bilemedigin 3 kez yaparım ondanda bişey olmaz
Kasaplar da var yani haşlanmış dondurulmuş olarak bimde a101 de de var fakat güzel değiller
Anldim cnm bidahakine bide o şekilde alırım bakarım🤗

Back
X