Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1605258755035.webp

*** 10. TAKIM 700. ETAP ***

Aylin42konya(70,7///%)
sara_28(76,5///% )
Natsume (67,7///% )
Zehra_mda( 63,0///% )
moni(92,0///% )
88prenses22 (97,1/// % )
Baby Cat(74,6///% )
Ozgurkus (70,8///% )
Obezzto ( 85,2///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
60kiloyum (86,6/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (99,6/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (74,1/ b)
554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
nilsub (91,3/)671. etapta 81 kg ile kendi isteği ile ayrılan üye.bt:30/10/2020 bk: 92,2 h:
gezegenfeza(62,4/) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:30/10/2020 bk: 64,9 h: 58,41

doğum borçlanması yapma hakkın var mı? varsa mutlaka yap. bir tanıdığınızın yanında sigortalı görünme imkanın varsa, primleri sen ödersin. primleri tamamladığında kaç yaşında emekli olabiliyorsun araştırdın mı. sistem çünkü yaş şartı da koyuyor.
hayırlı olsun Aylinim inşallah en kısa sürede emekli olursun. :KK60:
Ayşecim doğum borçlanması dediğin,çocuk başına devletin verdiği 720 gün mü?
1989 da ssk m başladığı için 58 yaşında emekliyim.Ama %40 engelli raporu alabilirsem yaş beklemiyormuşum.5.5 yıl sonra maaşım başlıyormuş
Allah razı olsun Ayşem inşallaahh.Baya araştırdım ama yine de bilgilerini paylaşırsan sevinirim.Benim bilmediğim birşeyler illa ki vardır.
Devlet çocuk için verdiği 720 gün karşılığında 22.320 tl istiyor duymuşmuydun.Çook şaşırdım
moni moni

Selam kızlar
Menü paylaşmaya başlayım hastaydım
Tat kaybım var koku yok oyuzden birsey yemekte tat vermiyor. Saman yiyorum sanki 😭 gribim bu arada halsizlik yok eklem ağrısı da yok 😅

Sabah klasik kahvaltı şekersiz çay 2 dilim tb ekmeği

Öğlen mandalina

Akşam 2 kaşık pilav cacık yarım bardak havuç suyu

Su 1 litre
Spor yok
geçmiş olsun canım

Günaydın herkese bol eksili bir gün olsun :KK76: inşallah moni moni kaptanım sabah tartım lo yazısı verdi pili bitmiş psikopat in:KK59: bakkala gittim ince pil kalmadı dedi biliyorsun şuan burda heryer kapalı eşim merkeze inecek ona aldıririm olur dimi geç kalırsa yarın sabah tartilirim hala kısmı karantinada köy
tamam nilgüşüm :KK28:

Ayşecim doğum borçlanması dediğin,çocuk başına devletin verdiği 720 gün mü?
1989 da ssk m başladığı için 58 yaşında emekliyim.Ama %40 engelli raporu alabilirsem yaş beklemiyormuşum.5.5 yıl sonra maaşım başlıyormuş
Allah razı olsun Ayşem inşallaahh.Baya araştırdım ama yine de bilgilerini paylaşırsan sevinirim.Benim bilmediğim birşeyler illa ki vardır.
Devlet çocuk için verdiği 720 gün karşılığında 22.320 tl istiyor duymuşmuydun.Çook şaşırdım
moni moni
evet aylinim, çocuk başı 2 yıl veriyor ama dediğin gibi 2 yılın primlerini de baştan nakit olarak alıyor.
ama şu durumda yaşı beklerken zaten prim gün sayının dolma ihtimali de var. emekli olmana yakın eksik günün kalırsa da o hakkından yararlanıp ödeme yaparsın. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda emekli olursun ve maaşın başlar. :KK60:

evet aylinim, çocuk başı 2 yıl veriyor ama dediğin gibi 2 yılın primlerini de baştan nakit olarak alıyor.
ama şu durumda yaşı beklerken zaten prim gün sayının dolma ihtimali de var. emekli olmana yakın eksik günün kalırsa da o hakkından yararlanıp ödeme yaparsın. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda emekli olursun ve maaşın başlar. :KK60:
Engelli raporu alırsam,yaşı beklemicem.O zaman yine mi 2 yılın primlerini nakit yatırıcam.Bende senin dediğin gibi bu ödemeyi en son yaparım diyordum,hatta son 2-3 ay kala
moni moni

Arkadaşlar birşey sorucam.Anneme ankastre set alıcaz.Kimler hangi markalardan memnun?Özellikle önemli olan fırın,annem baya kullanıyor börek,ekmek vs yapıyor.Güzel pişirsin istiyorum.Bosch veya simens düşünüyoruz.Bunların satışını yapan tanıdıkların tavsiyesi üzerine.Şimdiden tşk ederim

Engelli raporu alırsam,yaşı beklemicem.O zaman yine mi 2 yılın primlerini nakit yatırıcam.Bende senin dediğin gibi bu ödemeyi en son yaparım diyordum,hatta son 2-3 ay kala
moni moni
engelli raporu konusunda hiç bilgim yok aylinim. dediğin gibi son anda yatırırsan zaten sadece eksik olan prim kadar ödeme yapıyorsun yani 2 yılın tamamını değil. :KK60:

Arkadaşlar birşey sorucam.Anneme ankastre set alıcaz.Kimler hangi markalardan memnun?Özellikle önemli olan fırın,annem baya kullanıyor börek,ekmek vs yapıyor.Güzel pişirsin istiyorum.Bosch veya simens düşünüyoruz.Bunların satışını yapan tanıdıkların tavsiyesi üzerine.Şimdiden tşk ederim
Benim Siemens memnunum :KK24:

Back
X