• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende vermiyorum yaa. 2 yasini gecti toplamda 4-5 sefer vermişimdir agri kesici. En arka dişleri çıkıyor diye düşünüyorum. Gündüz okadar değil mızırdanması gece daha çok oluyor. Bazen dönem dönem bu şekilde oluyor 1-2 haftaya normale dönüyor. Insallah düzelir bakalım düzelmezse ozaman bi çare ararım.
Aynen aynı seyleri yasıyorum azıları ucundan cıktı ama 4 ucundan sadece 1ucu cıktı .1hafta sürüyo mızıldama sonra kesiliyo hoop tekrar basa. Ama calpol veriyorum gece uykusunu alabılıyor bu sekılde .gün içinde vermiyorum zaten .Allah yardımcın olsun

🤣🤣Aaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur

Okdar yüksekten atlamaya gerek yok 😁 yalaannn öle bisi olamaz 😂

Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi 😛
izmir bombasını izmirliler hariç herkes seviyo zaten

Aaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur

Okdar yüksekten atlamaya gerek yok 😁 yalaannn öle bisi olamaz 😂

Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi 😛
Izmir bombasını birgün denemek isterim

O kadar doğru yazmışsın ki
hayaller ve hayatlar bazen farklı olabiliyor gezom. her zaman iyi düşünmek ama tedbirli de olmak lazım.
şapka çıkarırım ben bu yoruma:super:

onun için ne yapılmalı biliyor musun fulyam??bütün kadınların bir mesleği bir diploması olmalı.hepsi ayakları üzerinde durmalı. Kızım şükür ünide 4.sınıfta , güzel bir mesleği var.şimdiden çalışıyor, yeni doğan taylar gibi ayağı üzerine kalkmaya çalışıyor.o kadar mutluyum ki anlatamam. Gözüm arkada kalmayacak. sırf bu evlendikten sonraki mal paylaşımı eşit olacağı için baba hakkını da evlenmeden önce ona vereceğim ki yarın öbür gün Allah muhafaza boşanırsa falan bir evi , bir malvarlığı olsun. Ben görevimi yaptım ya içim öyle de huzurlu. Allah hiç kimsenin evladını kötülerle sınamasın
aynen öyle obezim. elinde diploması ve işi olsun. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu, afiyette bir hayat nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın ama tedbirli de olalım. gerçi her açıdan öyle. evliliğin, hayatın iyi gider ama hiçbirimiz ilerisini göremeyiz. pişmanlık duymaktansa mümkün olabildiği kadar kendimizi garantiye almamız gerekli.
Allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömür versin. ama sana bir arkadaş tavsiyesi diyeyim. ölmeden önce mal paylaşımına gitme çocuklarınla. ekonomik durumunuz çok çok iyiyse destek olursunuz ev alırken araba alırken o başka. ben çevremden de gördüğüm bazı şeylerden bunu çıkardım. el giriyor çünkü araya.
bak yazdığım tanıdığımızın anne babası önceden vermişti bazı şeyleri çocuklarına. faydası olsun diye. halbuki zaten kazançları çok iyiydi. ama bak evliliklerinin bilmem kaçıncı yılında bu olayı yaşadılar. adam herşeyi elinden aldı. bir kısmını kurtarabildiler. bir kısmı gitti.

Kahvaltıda çorba içenlere hayranım bi türlü beceremiyorum ben. Eşimde çok sever ara ara yaparım ona. ama ben içemiyorum midem kabul etmiyor sabah sabah çorbayı
ben ara sıra içiyorum. çok güzel oluyor. mideyi çok rahatlatıyor. sabah kahvaltısı için favorim; tarhana, ezogelin ve kırmızı mercimek çorbası :KK200:
Hoşgeldin iz 😊🙏 inşallah ideal. Kilonuzla inersiniz

Kız onca şeyi nasıl yedin abooo😁🙈
hiç sorma. regl öncesi olduğumdan herhalde :-)
Eveeeetttt 72.9 u gördüm. Aylardır 75 76 da takilmistim. Ama yemekten tabiiki. Çifte mutluluk :rolleyes: :KK73:
ay canım benim çok sevindim. kız ben 72 lerde olsam belim falan incecik olurrrrrrrrrrr :sampiyon::KK71::KK73::rolleyes::spor::KK59::KK59::KK59:

Ne kadarlık oğlun benimki 9 aylık bizde aynı durumdayız 11 gibi uyuyup 3 e kadar mizirdaniyor sürekli. Sonra hoop gözleri bi acıyor 6ya kadwr uyutamiyorum cok zor oluyor cok gun icinde hic enerji kalmiyor bitik durumdayim :KK43:

Olabildiğince aktif olmaya calisicam. dün kotu bi gündü hafta boyu telafi etme çabalarım devam edecek. Çok eksi beklemeyin benden :halay: insulin direnci var 100 gram eksi ciksam şükredicem :dua:
Benim oglum 2 yasini gecti canım. Sana da kolaylik versin rabbim. Çocuk buyutmek zor gerçekten.

insülin direncinin arkasına saklanma sakın :KK56::KK70::KK70::KK70:birçok kişi de aynı sorun var takımda, en büyük sorun da bende. :cool:insülin direncim çok yüksek maalesef:KK51:
dikkatli beslendiğimizde çok güzel kilolar verebiliyoruz:KK5:
insülin korksun bizden:KK19:
elinden geleni yapacağına inanıyorum :KK60:
Aslaaa sığınmam :KK70: geçen sene 3 ayda 1 kg vermiştim şimdi 4 haftada 3 kg verdim bence gayet başarılıyım 👍🏻 hemdeee ilaç kullanmadan verdim o zaman ilaçta kullanıyodum sporda yapıyodum beslenmeme çok güzel dikkat ediyodumama veremiyodum 🤷‍♀️ bence basaricam :KK5:

Ben geldimm.
Çok yedim içtim kilo aldım muhtemelen de 😅
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum spora ve sağlıklı beslenmeye 😆
Bosveeeerrr ye gitsin 😎🤣 rakip motivasyonu yapıyım sana.
Gerci sen nezaman biyle desen tam tersine fazla kilo vermis oluyorsun.
Ben açım karnım gurulduyor şuan. En son gece 4 civarı 1 muz ve biraz kefir içtim baya acıktım bugün.

hayaller ve hayatlar bazen farklı olabiliyor gezom. her zaman iyi düşünmek ama tedbirli de olmak lazım.

aynen öyle obezim. elinde diploması ve işi olsun. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu, afiyette bir hayat nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın ama tedbirli de olalım. gerçi her açıdan öyle. evliliğin, hayatın iyi gider ama hiçbirimiz ilerisini göremeyiz. pişmanlık duymaktansa mümkün olabildiği kadar kendimizi garantiye almamız gerekli.
Allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömür versin. ama sana bir arkadaş tavsiyesi diyeyim. ölmeden önce mal paylaşımına gitme çocuklarınla. ekonomik durumunuz çok çok iyiyse destek olursunuz ev alırken araba alırken o başka. ben çevremden de gördüğüm bazı şeylerden bunu çıkardım. el giriyor çünkü araya.
bak yazdığım tanıdığımızın anne babası önceden vermişti bazı şeyleri çocuklarına. faydası olsun diye. halbuki zaten kazançları çok iyiydi. ama bak evliliklerinin bilmem kaçıncı yılında bu olayı yaşadılar. adam herşeyi elinden aldı. bir kısmını kurtarabildiler. bir kısmı gitti.

ben ara sıra içiyorum. çok güzel oluyor. mideyi çok rahatlatıyor. sabah kahvaltısı için favorim; tarhana, ezogelin ve kırmızı mercimek çorbası :KK200:

hiç sorma. regl öncesi olduğumdan herhalde :-)

ay canım benim çok sevindim. kız ben 72 lerde olsam belim falan incecik olurrrrrrrrrrr :sampiyon::KK71::KK73::rolleyes::spor::KK59::KK59::KK59:
Benim belim çok yok iri kemikliyim ama öle dal gibi olamıyorum. Her yerden veriyorum ben. Oyuzden baksan bu kız 13 kg vermiş diyemessin. İri kemik olunca. Ben 70 69 olunca farkediyorum omuzlarım hafif çıkıyor 66 67 bombaaaa oluyorum İzmir bombası heeee😁😁😂😂😂

Benim belim çok yok iri kemikliyim ama öle dal gibi olamıyorum. Her yerden veriyorum ben. Oyuzden baksan bu kız 13 kg vermiş diyemessin. İri kemik olunca. Ben 70 69 olunca farkediyorum omuzlarım hafif çıkıyor 66 67 bombaaaa oluyorum İzmir bombası heeee😁😁😂😂😂
ahahahhhh :KK70::KK70:memnun oldum ben de istanbul tulumbası

Back
X