• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne istersen senin olsun :olamaz:
Benim kilo standarti belli en fazla bir kilo o yuzden sen çok kasma kendini rahat takıl bu hafta:confused:
Ben tüm hafta ac mi kalsam 🤔🤔
Öyle kendiliğinden verme ayol, zevki kaçıyor:KK70::KK70::KK70:
Öğünlerine ve yediklerine dikkat et
Ben geçtiğimiz haftaya göre daha rahat olacağımda seni yanıltmasın, kazanmak için elimden gelenide yaparım :KK70: :KK70: :KK70:

Öyle kendiliğinden verme ayol, zevki kaçıyor:KK70::KK70::KK70:
Öğünlerine ve yediklerine dikkat et
Ben geçtiğimiz haftaya göre daha rahat olacağımda seni yanıltmasın, kazanmak için elimden gelenide yaparım :KK70: :KK70: :KK70:
Bende hırslı biriyim ama sorun kilo olunca iste neyse dur bakalim cumaya gorusuruz ınsallah bende boş durmam şuan spor yapamiyorum ama eğer yarın regl olursam bir hafta deli gibi spor yaparim😀

Yettim gari de desi var sen bu azimle bizim evde halı kilim bırakmazsın :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:yok be ben bu hafta rahat takılacakm sende öyle yap diyet diyet nereye kadar dünya nimetlerinden faydalanmak lazım mesrka bugün evdeyiz güzel bi tarçınlı cevizli üstü kremalı havuçlu kek yap çayın yanına eşinle oturun afiyetle yiyin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ben öyle yapacam mesela :sus:
sara iyi misin??🤔🤔

bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadı :( ben de ufak ufak ucundan tabii🙈

Back
X