• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.

canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.

çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.

canım rakibem :KK200: iyi olan kazansın. beni bu aralar çikolatalar çok meşgul ediyor ama dikkat edeceğim artık. senin menüler çok güzel.

ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrr :KK70::KK70::KK70:

mutlu haftasonlarıııııııı kızlarrrr ben geldimmmm :halay::halay::halay:
Fulyacım 0 kanguru uyum canım. Evet liste hazırlanırken kangrubu göz önüne alınıyor. Kendi kangrubunuzada uyarlanabilir. Netde var kanguru beslenmeleri. Zararlı olanları ayıklayabilirsiniz.
Bence buna bile dikkat edilmese kilo verdirir bu liste.

Boncuk kaldımı
Sen şimdi ikizannemede verirsin :KK70: :KK70: :KK70:
çuval var çuval😁😁
Şüpheli durum derken yine anlamadim😀😀
gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
Kızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallah
Çok iyiyim canım sen nasılsın

Doritoslu çiğköfte nasıl oluyor canım hiç yemedim
hazır satılıyor.biz de yapmadık
kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.

canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.

çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.

canım rakibem :KK200: iyi olan kazansın. beni bu aralar çikolatalar çok meşgul ediyor ama dikkat edeceğim artık. senin menüler çok güzel.

ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrr :KK70::KK70::KK70:
rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etme🙊🙊psikolojim bozuk olunca aklımda devamlı yemek var

gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
Evet canım benim tedavi görüyorum ama bu ay regl bekliyorum tahminim 2 güne olur.😔diğer tedavi süresince 10 gün zamanım var o sürede spor yaparim diye dusunuyorum

Hadi hayırlısı canım
Saracoğlu nun maydanoz, limon kürübenim dediğim
Tamamdir canim
Listedemisin beyb? 🥰😅
Evetttt
Ya bir acayip 3 gun yemek yemesem 3_4 kilo gider ama ardından yemege abanma durumu oluyor o nedenle dengeli gitmeye calisiyorum
Mesela bugun tika basa yedim ya 4_5 gun sonra sabah bir uyanmisim hooop karnim kocaman :)

çuval var çuval😁😁

geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallah

hazır satılıyor.biz de yapmadık

rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etme🙊🙊psikolojim bozuk olunca aklımda devamlı yemek var
O hepimizde var canım moralimiz bozuk olduğunda aklımıza direk ne yesemde rahatlasam geliyor psikolojik açlık bizimkisi

Menümü yazayım

Sabah saat : 10.30
Yeşil biberli domates
Çeyrek yufka ekmek
Şekersiz çay

Ara saat : 15.00

Bir bardak zerdeçallı süt
İki küçük mandalina

Akşam saat : 17.30

Bir kase tel şehriye çorbası
Küçük bir tabak kara lahana diblesi
Bir kase yoğurt

Su 2 litre spor yok

moni moni aeben aeben
Sabahında protein yok niyeki o yufkanın içi ne hş yumurta biber Domtis of olurdu 😅

Takım arkadaşı olarak yorum yapayım güzel menü saracım 🥰

Rakibem olarak yorum yapayım. Bu Menüye beni yenemezsin:D:D

Tamamdir canim

Evetttt
Ya bir acayip 3 gun yemek yemesem 3_4 kilo gider ama ardından yemege abanma durumu oluyor o nedenle dengeli gitmeye calisiyorum
Mesela bugun tika basa yedim ya 4_5 gun sonra sabah bir uyanmisim hooop karnim kocaman :)
Listede isen tehlikeli sulardasın canım🥰
Bence iki uç noktayıda bırak ortayı bul menülerinde:68:

İyi akşamlar sevgili takımım
Menüm geç kalktım
Ogün gibi olmadı sırayla yazayım

İlk Öğünü m
10 badem
1 kivi 🥝
1 bardak süt

Maden suyu
2 KS yoğurt

Maydanoz lu elmalı .....vs blendurdan geçirdiğim içecek

1 kayısı

Akşam
Tavuk
Yeşillik

Spor yapmadim ama inşallah yapacağım
3 mil lesli 129 puan

moni moni aeben aeben

İyi akşamlar sevgili takımım
Menüm geç kalktım
Ogün gibi olmadı sırayla yazayım

İlk Öğünü m
10 badem
1 kivi 🥝
1 bardak süt

Maden suyu
2 KS yoğurt

Maydanoz lu elmalı .....vs blendurdan geçirdiğim içecek

1 kayısı

Akşam
Tavuk
Yeşillik

Spor yapmadim ama inşallah yapacağım
3 mil lesli 129 puan

moni moni aeben aeben
Dün menü vermişmiydin Fatmacım?

Menüleri çok sıkı ona rağmen verdiğin kiloyu az buluyorum Fatmacım. Bu hafta baskülden inşallah daha güzel sonuç alırsın

Back
X