• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen sene nar, ayva yemedim, banada yasaktı.
1 ocağa kadar yersem iyi olur, malûm nimet mahrum kalmayım deyilmi :KK70: :KK70: :KK70:
Ya aynen oyle. Zaten mevsimi geçiyor. Kabak zamanı da geçecek. Bende kabak tatlısı yapıp yemek istiyorum boyle ustune tahin dokup ceviz serperek ama erteliyorum sürekli. Hadi diger seyleri yemesek sikinti değil başka zaman yerim diyorum ama mevsimi geçenlere üzülüyorum doğrusu. Biturlu mezun olamadım oluyum kabak tatlisi yapicam 😋😋

1 kupa kahveye nekadar koyuyorsun miktar olarak. Birde kahvenin turu farkediyor mu.
Ben kahveyi kupayla içerim
Çekirdek kahve kullanıyorum
Neskafe ve 3 ü birarada olsun, 2 si birarada olsun zaten sağlıklı deyil.
1 kupa kahveye yaklaşık 1 tatlı kaşığı koyuyorum
Dün 3 kupa kahve içtim, üçünede yağ koydum
Ilk başlarda yağ tadını alsan da sonra alışıyorsun
Türk kahvesine 1 çay kaşığı yeter sanırım

Ya aynen oyle. Zaten mevsimi geçiyor. Kabak zamanı da geçecek. Bende kabak tatlısı yapıp yemek istiyorum boyle ustune tahin dokup ceviz serperek ama erteliyorum sürekli. Hadi diger seyleri yemesek sikinti değil başka zaman yerim diyorum ama mevsimi geçenlere üzülüyorum doğrusu. Biturlu mezun olamadım oluyum kabak tatlisi yapicam 😋😋
Aslında 2 hafta diyetine sadık kalsan 1 öğün yiyebilirsin
Ben de öyle yapacaktım güya

Ve ve ve acı gerçek suratıma tokat gibi çarptı:tokat:ahada bu oğlan gibi oldum.
Dün suyu biraz artırdım ve bugün bir hevesle tartıldım :KK57: 69, 700
Hâlâ vücut şiş
Dün biraz karatayımsı oldu, biraz olmadı, bulgur pilavı ve turşu vardı menüde, pilav ve soğan salatası biraz tuzlu olmuş, bu sabah hâlâ vücut şiş. Inşallah Bikaç güne Ödemim gider. Sabah ta erken kalktimki su içebiliyim, öğlen 1 saatlik mesafeye son kez mutfak cizdirmeye gideceğiz, haliyle dışarı çıkacağım için su içemem ve arabada oturmak da ödem yapıyor
Yeşil çay iciyormusun

Günaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Prensesim iki hocama danıştım z. Yangında kudret narı Önerdiler
Aktarda oluyor bana iyi geldi canım Allahın izniyle

Son düzenleme:
Ve ve ve acı gerçek suratıma tokat gibi çarptı:tokat:ahada bu oğlan gibi oldum.
Dün suyu biraz artırdım ve bugün bir hevesle tartıldım :KK57: 69, 700
Hâlâ vücut şiş
Dün biraz karatayımsı oldu, biraz olmadı, bulgur pilavı ve turşu vardı menüde, pilav ve soğan salatası biraz tuzlu olmuş, bu sabah hâlâ vücut şiş. Inşallah Bikaç güne Ödemim gider. Sabah ta erken kalktimki su içebiliyim, öğlen 1 saatlik mesafeye son kez mutfak cizdirmeye gideceğiz, haliyle dışarı çıkacağım için su içemem ve arabada oturmak da ödem yapıyor
Gülim herşeyi ödeme bağlama birazda yemene durde lütfen 😫

Back
X