• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zehra_mda Zehra_mda Birincilik sırrını bekliyoruz :cool:

1608925941485.png

iyiyim kizlar sag olun

evet obezim kararim kesin tabi zor bi surec psikolojim dalgalaniyor cocugumu düşünüyorum sadece ona üzülüyorum hicbi cocuk dagilmis bi ailede büyümeyi hak etmiyor çünkü. Allahtan hayirlisini diliyorum bundan sonra yüzümüz gülsün insallah 🙏🏻

annem bugun erkek kardesime soylemis zaten 2 kardesiz o da uzulmus tabi eminmisin terapi falan deneseniz diye konustu ama gönül istemiyorsa artik hangi terapi olsa bos. oyle olsa insanlar terapiyle birbirine asik da olurdu 😂

bnm adam cok üzgün zamaninda cabalamadigi icin ama is isten gecti 👍🏻

durmadan sizi sıkmak istemiyorum obezim bu mevzularla ondan yazmiyorum
ya niçin sıkılalım başımız ağrısa burada paylaşmıyormuyuz??ki bir yuva dağılıyor bunu anlatmayacaksın da ne anlatacaksın. Hiç o şekilde düşünme istediğin zaman anlatabilrsin

saram kuzum nasılsın keyifsiz gibi geldin bana.:anne: her şey yolunda di mi:KK60:
İyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem :KK42::KK42::KK42:
ayy kendimi pek bi cadı modda gördüm :KK70: :KK70: :KK70:
yolukçu geldiii haaaanımmmm:KK4:
her şey sizin için canlarım:cool:
Senin her halin mükemmel iyiki varsın :KK36:
Gitme gitme varlığın bu takıma çok lazım :KK74:

sabah 11.30
1,5 yumurtadan peynirli omlet, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir, yufka ekmeği, silme 1 tk bal, domates salatalık biber

akşam 17.30
etli bulgurlu pazı sarma, 3 yk ev yoğurdu

ara 18.30
2 minik ekler, sade Türk kahvesi

ara 1 küçük tadelle, 2 kupa yeşil çay

yatana kadar 1 lt den fazla su

11.000 adım yürüyüş moni moni

Back
X