• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım

Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı

Geçmiş olsun canım benim sıkıntıdan mı oldu acaba
Olabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değil🥰 Bunada hamdolsun yinede.

Saram, fulyam bende ağrı aşırı olmadı gerçi agrı eşigim yüksek kayle almamış olabilirim. Bi gece biraz rahatsız etti. Genel olarak kas spazmı gibi. Hatta üşütmüştüm sırtım tutuktu biraz onun etkisi sanmıştım.

26 aralık menüm

sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber

öğle: iki kepçe çorba, pırasa

akşam: mantı ve iki dilim kek😭😭😭

su:1 litre
spor: yok.

Spor yapamadım çünkü çok fecii regl oluyorum. Bu hap benim tüm dengemi bozdu
akşamı göçertmişin. moni yolmaya gelir az sonra :KK70::KK70::KK70:

Olabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değil🥰 Bunada hamdolsun yinede.

Saram, fulyam bende ağrı aşırı olmadı gerçi agrı eşigim yüksek kayle almamış olabilirim. Bi gece biraz rahatsız etti. Genel olarak kas spazmı gibi. Hatta üşütmüştüm sırtım tutuktu biraz onun etkisi sanmıştım.
yeni başladıysa öyle oluyor. ilerleyen günlerde ağrı artıyor.

Demeyeydin iyiydi fulyam😅
Yok 1 haftayı geçti. Olmaz inşalah hafif kaşınıyor
ben 8 yıl önce olmuştum. bir sabah kalktım pantolonumu giyiyorum. hani elini dolarsın ya atleti içine sokmak için, o hareketi yaparken elim belimde sivri sivri ıslak birşeye sürttü. patlatmışım. bir çektim baktım ki elime, iltihaplı kan. hemen boy aynasına gittim baktım ki of offff. sağ bacakta da hafif ağrılar ve para şeklinde bir iki pembelik de başlamıştı. iş yerine hemen doktora gittim tabi. ben anlamıştım zaten ama doktor da zona dedi. rapor yazacaktı. artistlik yaptım. işim yoğun almayayım idare ederim dedim :deli: bak ağrıların artar edemezsin dedi. yok dedim almadım. hahaha 2 gün zor idare ettim sonra eve :KK70: ağrıdan yürümek zor oldu :KK14: sağ bacak da dize kadar para şeklinde zonalar arttı. sonra çok şükür geçti. ilaç sürdüm, antibiyotik içtim. düzenli pansuman. o ara çok yoğun ve çok stresliydim. ondan oldu.

öğlen 12.00
1 dilim füme etli mozzarellalı omlet
5 zeytin, domates, köz biber, yufka ekmeği

aralarda sade Türk kahvesi, 1 kupa filtre kahve, 2 kare çiko

akşam 19.10
2 kepçe sulu köfte
3 yk enginarlı pilav

ara 1 balkabaklı muhallebili kedidilli cup

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 1 bitki çayı içerim. moni moni

yarın daha ayarlı yiyeceğim. düşünüyorum. bir program uygulamam gerek. elimdeki listelere bakıcam.
balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün senii :sinirli:
şu yufka ekmeğinin resmini çekte at bi bi tipini göreyim nasıl bir şey:işsiz:
alma şunu eve alma artık, çikoymuş:63:
:KK4::KK4::KK4:

1 yumurta
2 yk kefir (yoksa süt de konabilir. ancak süt kabartmayacağı için 1 çimdik de karbonat ya da kabartma tozu eklenir)
2 yk yulaf kepeği (aslında yulaf kepeği var. ben bazen karabuğday unu, yulaf unu ya da yulaf unu yulaf kepeği karışımı da koyabiliyorum)
1 çimdik tuz

yumurtayla kefiri çırpıyoruz. içine kepeği de ekleyip iyice karıştırıyoruz. bu bu karışımı tost makinasına yayıyoruz. altı pişince maşayla hızla ters çevirip arasına peynir, sucuk vs koyup hemen kapatıp bastırıyoruz. hemen o tarafı da pişiyor. tostumuz hazır oluyor canım. güzel oluyor tavsiye ederim.
Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim

yarınki menüm belli gibi.
öğlene doğru yumurtalı, peynirli, zeytinli, salatalı kahvaltım ile 1 adet wasa olabilir.
akşam da etli kurutulmuş yeşil fasulye, çiğ köfte, marul

akşam çiğ köfte miktarına dikkat edersem bence sorun yok. gün içinde de kahve, yeşil çay, su.....
çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisin:KK56:

26 aralık menüm

sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber

öğle: iki kepçe çorba, pırasa

akşam: mantı ve iki dilim kek😭😭😭

su:1 litre
spor: yok.

Spor yapamadım çünkü çok fecii regl oluyorum. Bu hap benim tüm dengemi bozdu
akşam yemiş mantıyı bide :sinirli:
yetmemiş kek yemişş:KK4::KK4::KK4:

Canım benim sırtımda çıkmıştı iğne batar gibi ağrısı olmuştu ama bir avuç iğneyi bir anda sırtıma batırıyolarmış gibi yanlışlıkla sırtımı bir yere dayasam aklım çıkardı ama herkeste etkisi farklı olabilir bağışıklıkla alakalı olabilir inşallah sen ağrısız sızısız atlatırsın Hoppa

Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs 😔
Çok geçmiş olsun canım

Back
X