• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün senii :sinirli:
şu yufka ekmeğinin resmini çekte at bi bi tipini göreyim nasıl bir şey:işsiz:
alma şunu eve alma artık, çikoymuş:63:
:KK4::KK4::KK4:
atayım bir ara. valla bu aralar sık uğradığım bir yerde vardı. aldım durdum. ama artık uzun süre oraya gitmeyeceğim merak etme almayacağım artık. bunu da almayacaktım ama annem istedi.
Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim
çok tok tutuyor bir de. hiç acıkmıyorsun.
çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisin:KK56:
canım akşam 17.00 de yiyemem. çünkü uyku saatim gece 02.00 leri buluyor. acıkır mutfağa dalarım. ortalama 19.00 da yiyoruz. sonra su, çay .....
akşam yemiş mantıyı bide .:sinirli:sonra su
yetmemiş kek yemişş:KK4::KK4::KK4:
evet evet kaptanım. sonra dikkat ettin mi bir de değil iki tane yemiş keki. hani farketmediysen söyleyeyim dedim :KK53:@obezzto
yolmaya senden başladım merak etme :63:
farkettim :KK12:

senin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasu🤣🤣🤣

hele o sağlıklı balkabaklı cupların tam diyetlik:confused:evde iki balkabağı varsa yapsam mı acaba moni moni
ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etme :KK70:

bence de yap kız kabaklar boşuna gitmesin :deli:

Cumartesi menüm

Sabah
Semizotu salata
7 zeytin

Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.

Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.

Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşum 😅 danıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
O nerden çıktı ayol
Zona cilt hastalığı diye biliyorum, doğrumu

Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs 😔
Geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah

Günaydın kızlar kaçamsksız karantina olsun inşallah

Vallahi moni moni eski günlerim geldi aklıma cocukken yaramazlık yaptık mı annem kardeşime bagırırken ben bana da kızmasın diye uslu uslu pusar saklanırdım sen şimdi 60kiloyum 60kiloyum ve obezzto obezzto ya yediler kızıyorsun ama ben saklanmıyorum kiiii cıkıp ortada seyrediyorum ve banada kızmasın diye yemeyeceğim yemeyeceğim dikkak edecegim :KK54: En Büyük TÜRKİYE:eek:

moni moni yufka ekmeğim bu işte. bitiyor zaten. maksimum 2 dilim ekmek kadar yiyordum. tambuğday köy unundan.

Eklentiler

• 20201227_140134.webp
    20201227_140134.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 20201227_140126.webp
    20201227_140126.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20201227_140051.webp
    20201227_140051.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 32
Back
X