• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı günler hanımlar
Gelemiyorum herkes iyidir inşallah.
Evde değilim yediklerime de çok dikkat edemiyorum. Ama sanmayınki saldım!
Bu hafta kilo verme hedefim yok Ayşem. Azda olsa atıyım sanırım. Aylık programında bitti. 1 aylık programa daha giricem inşallah. Ama bu hafta sonrasında...
kuzum sen iyi ol da dengelersin zaten :KK60:

ben bu 3 gün kendimi sıkmayacağım. dün de sıkmadım. benim geçen aydan bu yana regl döngüsü değişti sanırım. vücudum tam adapte olamadı. hep erken geliyordu. şimdi ise tam gününü bile geçirip 1 hafta geç geliyor. tabi bu da geçen ay olduğu gibi bu ayda aşırı şişlik, gerginlik, ruhsal dalgalanma, dengesiz iştah yarattı. 4 gündür evden de çıkmadım. bugün aslında çıkıp biraz yürüyecektim. kargo gelecek diye kaldım. aslında evde insan var ama tembellikle birleşti oturdum kaldım. neyse yarın çıkarım artık :KK24:
velhasıl cumaya kadar sıkmayacağım kendimi. 1 ocak 2021 de yeni bir başlangıç yapacağım inşallah diyetime....:KK45:

yine de ayarlı yerim çok yolma sonra moni moni
tm kuzum seni menüden muaf tutalım yoksa yediklerini okuyunca sapıtacak kızçeler var:confused:
1 ocak tan itibaren bomba gibi bekliyorum seni:KK36:

bende merak edilen menümü yazıyım, cumaya kadar bu şekilde olacak.

sabah
1 h yumurta
1 yeşil biber
5 zeytin
yeşillik

ara
kahve

öğle
fırında veya haşlama sebze
tavuk, et ya da köfte

ara
yeşilçay
3 çiğ kaju

akşam
500ml protein süt

ara
yeşil çay

3 litre su
arada yürüyüş

dolunayda gerçekten çok ödem oluyor da bence akşama normal öğün daha iyi olurdu. bizim kilolarda düşük kalori vücudu korumaya geçirtiyor.
aslında öğlen akşam yer değişebiliyor, dün öyle yedim mesela. sanırım çok kaldım 89 da o yüzden böyle oldu. + dolunay :işsiz:
cumaya kadar umudum var inş olsun artık:KK75:

ben bu 3 gün kendimi sıkmayacağım. dün de sıkmadım. benim geçen aydan bu yana regl döngüsü değişti sanırım. vücudum tam adapte olamadı. hep erken geliyordu. şimdi ise tam gününü bile geçirip 1 hafta geç geliyor. tabi bu da geçen ay olduğu gibi bu ayda aşırı şişlik, gerginlik, ruhsal dalgalanma, dengesiz iştah yarattı. 4 gündür evden de çıkmadım. bugün aslında çıkıp biraz yürüyecektim. kargo gelecek diye kaldım. aslında evde insan var ama tembellikle birleşti oturdum kaldım. neyse yarın çıkarım artık :KK24:
velhasıl cumaya kadar sıkmayacağım kendimi. 1 ocak 2021 de yeni bir başlangıç yapacağım inşallah diyetime....:KK45:

yine de ayarlı yerim çok yolma sonra moni moni
şunun şurasında yılbaşına kaç gğn kaldı ki canım:işsiz:

Ben menümü yazayım mutfak sadece içeceklere açık 🔓 artık
Sabah
1 kase mercimek çorbası
2 zeytin
Ögle
Türk kahvesi 1 dilim cavdar ekmegi salçalı
Akşam
1 tabak karnıbahar 2 kaşık yogurt
Turp
2 litre. Su
9 bin adım yürüyüş 90 puan
Yeşil çay içiçem birazdan

bende merak edilen menümü yazıyım, cumaya kadar bu şekilde olacak.

sabah
1 h yumurta
1 yeşil biber
5 zeytin
yeşillik

ara
kahve

öğle
fırında veya haşlama sebze
tavuk, et ya da köfte

ara
yeşilçay
3 çiğ kaju

akşam
500ml protein süt

ara
yeşil çay

3 litre su
arada yürüyüş
Ooo süper menü

Ben menümü yazayım mutfak sadece içeceklere açık 🔓 artık
Sabah
1 kase mercimek çorbası
2 zeytin
Ögle
Türk kahvesi 1 dilim cavdar ekmegi salçalı
Akşam
1 tabak karnıbahar 2 kaşık yogurt
Turp
2 litre. Su
9 bin adım yürüyüş 90 puan
Yeşil çay içiçem birazdan
daha erken değil mi? Acıkmıyor musun canım?

Bugunki menüm
Sabah sade türk kahvesi
Küçük dilim peynir 3 zeytin
1 adet avuç içi kadar hamur kızartması
Not:oğlum bunun tadı değişik dedi beni oyuna getirdi yoksa asla yemezdim :confused:
Öğlen bir tabak kıymalı patates yemeği
3 yk yoğurt
Ara bir avuç kayısı kurusu (wc ile aram yok bu sıralar belki kayısı iyi gelir diye dusundum)
16.30 1 adet elma
2 kupa yeşil çay
2 litre su
7000 adım 70 puan

Bugunki menüm
Sabah sade türk kahvesi
Küçük dilim peynir 3 zeytin
1 adet avuç içi kadar hamur kızartması
Not:eek:ğlum bunun tadı değişik dedi beni oyuna getirdi yoksa asla yemezdim :confused:
Öğlen bir tabak kıymalı patates yemeği
3 yk yoğurt
Ara bir avuç kayısı kurusu (wc ile aram yok bu sıralar belki kayısı iyi gelir diye dusundum)
16.30 1 adet elma
2 kupa yeşil çay
2 litre su
7000 adım 70 puan
pişi yedin yani :KK66::KK66::KK66:

Back
X