• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerim ❤️.bu izin iyi olacak insallah tekrar dönerim bomba gibi 😉❤️
izinli olman buradan uzaklaşacağın anlama gelmiyor kuzucum, takipte kal paylaşım yap ki kilo almayasın :KK60:

Evet, maalesef bizde de öyle. Kahvaltı bitse de çaylı sohbet hep devam eder. Bir de tatlı ya da tatlı şeyler hiç yemeyeceğimiz için de meyve ya da kuru kayısı vs de yok. Bazen çocuklar bile yapabiliyormuş azıcık iradeli ol, yapabilirsin diyorum sonra sanırım nefis devreye giriyor onlarsız olmaz diyor vs vs böyle bir çıkmazdayım. Keşke başarabilsem yenmeyi
Ben yapamam sizi bilmiyorum :KK22: zaten bu süreçte çok şeyle aramızda mesafe var birde çay keyfimi mi bozayim:KK48:

Teşekkür ederim canım :KK74:aslında hedefim 65 ti hatta 60 olsam süper olurdu ancak annemin rahatsızlığı nüksedince bu aralar sürekli ya yolda ya hastanede olacam düzenli beslenemeyebilirim hatta kilo bile alabilirim diye düşünüp takımı zor durumda bırakmamak için mezun olmak istedim ancak yine burdayım burası bana iyi geliyor

Teşekkür ederim canım :KK74:
şu dönemi hayırlısıyla atlatın da seni 60 kilo ile hatta 59 u görmeden mezun etmicem:KK68::KK68::KK68:
ara mezuniyet gibi düşün bunu:KK39:
ama lütfen kilo alma mutlaka gün içinde yediklerinle akşam dengele ve sporu yürüyüşü de ihmal etme:KK74::KK74::KK74:

1610196123365.webp

nerelerdesin kızz :KK60:

7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?

kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsa :KK43:
Evet herkes burda maşallah kadro değişmiştir artık diye düşündüm 😁😁 olsun yaza doğru bizi Bi endişe kaplar ideal kiloya ineriz inşallah 🙈😁
tansiyon önemli mutlaka doktora git eddam :KK60:
Doktorada gidemioz ki canım korkudan. Panik ataktanda olabilir tansiyon . En kısa zamanda Bi psikiyatriye gidicem

Back
X