• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben aeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte 💐 tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda ❤️
Menüleri güzel yorumladığı için bazı arkadaşlar etiketliyor, yorumlamasını istersen etiketleyebilirsin

Verom hoşgeldin canım nasılsın🤗🤗🤗🤗🤗

Kaç zamandır nasıl canim lahmacun istiyor
Bir antepliyi lahmacunsuz olması bir Karadeniz linin hamsisiz kalması gibi sanki😢🥴😀
İyiyim ablam. Sporumu yaptım diyet yapiom şu ara. En çok da çay saatinden dertliyim gene :)

aeben aeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte 💐 tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda ❤️
Aslıcım benim kkda ve takımlarda eskimişliğim var biraz😅 burdaki bazı arkadaşlarla belki 5_10 yıllık tanışıklıgımız olanlar var. 6. Takımda kaptanlık ta yapmıştım Bi zamanlar 😍 Diyet tecrübem bir çogunuz gibi oldukça fazla. fırsat oldukça menülere yorumda yapıyordum lakin şu dönem biraz yogunum. Menüsünü özel takip etmemi isteyen arkadaşlar etiket yapıyorlar sağolsun lar 🙈.
Menü takibi ve yorum istersen benide etiket yapabilirsin 🥰

Günaydın iyi pazarlar dilerim
Bugun karnımda aşırı bir şişkinlik var onun rahatsızlığı ile uyandım düşünüyorum ben dün ne yedim bamya ve 3 kaşık bulgur pilavı
Acaba 3 kaşık pilav bu derece şişkinlik mi yapar
Limonlu suyumu içtim şimdi Bi yeşil çay içerim

İyi Akşamlar 💐

09 Ocak Menü Bildirimi

10.00 2 bardak limonlu su

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı

17.50 haşlama tavuk ( 2 baget ), 1 bardak ayran ve yeşil salata

3 litre su

❤️ moni moni ❤️
İf yapıyorsun 😍
Minik bir ayrıntı vereyimmi?
Bu Menüye pro ayrımı uygularsan kilo veri in dahada artar. Hemde sağlık bakımından nurun ala nur olur.
Mesela sabah 1 yumurta yerine 2 yumurta yiyip peyniri o günki kahvaltıdan çıkara bilirsin. Yarında seviyorsan sadece peynirle kahvaltı yap.
Akşamda etin yanına yogurdu katma. Salatanı artır.
Cumaya kadar Bi dene istersen☺️

Menüleri gayet güzel. Sporunda şahane😍

Günaydın iyi pazarlar dilerim
Bugun karnımda aşırı bir şişkinlik var onun rahatsızlığı ile uyandım düşünüyorum ben dün ne yedim bamya ve 3 kaşık bulgur pilavı
Acaba 3 kaşık pilav bu derece şişkinlik mi yapar
Limonlu suyumu içtim şimdi Bi yeşil çay içerim
Bulgur bende şişlik yapıyor Ekrl.

İf yapıyorsun 😍
Minik bir ayrıntı vereyimmi?
Bu Menüye pro ayrımı uygularsan kilo veri in dahada artar. Hemde sağlık bakımından nurun ala nur olur.
Mesela sabah 1 yumurta yerine 2 yumurta yiyip peyniri o günki kahvaltıdan çıkara bilirsin. Yarında seviyorsan sadece peynirle kahvaltı yap.
Akşamda etin yanına yogurdu katma. Salatanı artır.
Cumaya kadar Bi dene istersen☺️

Menüleri gayet güzel. Sporunda şahane😍
Hımmm bende öyle deneyeyim teşekkürler Bi şey daha ögrendim

Back
X