• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar

kahvaltı
Çırplmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir

öğle
1 kase Ekşili köfte çorbası
Akşam
1 tane köfte

su: 1lt

akşam yemeğini yaparken midem bulanmaya başladı, tadına bakarken yediğim köfteden sonra bir şry yiyemedim 🤢
Geçmiş olsun canım akşamüstü benimde midem çok bulandı

Menü yazayım
Sabah
Bir dilim peynirli börek
Şekersiz çay

Öğle
Bir dilim etli ekmek
İki fincan şekersiz çay

Akşam
Bir kase mercimek çorbası

Su 1 litre spor yok

moni moni aeben aeben
Hastanede bukadar olur . Bu günlerde inşallah geçecek saram. Yeterli annen hayırlı sonuçlar alıp çıksın. 🥰

İyi akşamlar

kahvaltı
Çırplmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir

öğle
1 kase Ekşili köfte çorbası
Akşam
1 tane köfte

su: 1lt

akşam yemeğini yaparken midem bulanmaya başladı, tadına bakarken yediğim köfteden sonra bir şry yiyemedim 🤢
Geçmiş olsun. Şimdi daha iyisin inşallah

Slm kizlar su siralar pwk girwmiyorum disarda islwrim oluykr birde dersler yogun geciyor

Sali gunu diyete basliyorum listemi hazirladimallahtan bisey olmazsa

Menum

Sabah klasik kahvalti

Ogl3 yok

Aksam 1 tabak yogurtlu makarna

Simdi oturdum daha bugun cok yogundu kahvemi bile icemedim

Su ne kadar ictim bilmiyorum apor yapmadim ama hic oturmadim surekli temizlik falan
Herkwse iyi aksamlar

merhaba kızlarrr :KK3:
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira :olamaz:
Geçmiş olsun fulyam:anne:

kafamı toplamam lazım. ne güzel uyum sağlamaya çalışıyordum. reglin düzensizliği alt üst etti. şu birkaç gün iyice düşüneceğim. ya birkaç yıl önce yaptığım gibi kaçamaklı karatay yapacağım ya da 16 ocakta apayla başlarım. 1 ay bile yapsam iyi kilo veririm. şu ilk 10 kiloyu bir silkelesem üzerimden çok mutlu olacağım.

Back
X