Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen gerçekten enerjim düşüyor ve hiçbir şey yapasım gelmiyor aebenim.moni ayşem gell gayrı.
Minnoşmu olursun eli sopalımı ne olursan kabulumuz koca yüreklim
Hem gel bak bende kaçamak yapıcam gelmezsen![]()
bazen gerçekten enerjim düşüyor ve hiçbir şey yapasım gelmiyor aebenim.
teşekkür ederim kuzum.Açtım Moni Kaptanım

Teşekkür ederiz kaptanım, şuan beni çok mutlu ettiniz.enerji_kusagi canımcım mezun üye olduğun için bu hafta listeye girme ihtimalin var
ismin gibi takıma da pozitif enerji veriyorsun
iyi ki geldiniz kızlar
asliogretmen
inci-tepik
enerji_kusagi
![]()
Bilmezmiyimbazen gerçekten enerjim düşüyor ve hiçbir şey yapasım gelmiyor aebenim.
Evet bende çok sevdim eski takımımdan gelen arkadaşlarımızıenerji_kusagi canımcım mezun üye olduğun için bu hafta listeye girme ihtimalin var
iyi ki geldiniz kızlar
asliogretmen
inci-tepik
enerji_kusagi
![]()
Ben aebenle karşılaşana kadar sıkıntılara farklı pencereden bakardım, ne zaman ki tanıştım beni çok rahatlattı, ne zaman canım sıkılsa aklıma onun sözleri ve sabri gelirBu senin imtihana nasıl baktığınla alakalı. Dertlerin, Rabbinin seni çağırması, sevmesi olduğunu bilirsen hiç ağır gelmez canımm. Sen arada kaldığın için böyle, bazen ağır geliyor,gelmesin. Bu senin kaldıracağın bir şey olmasa yaşamazdın şükür bunu biliyorsun ama iyi de anla. Bu konularda yazmak yasak olmasa daha açık yazar gönlünü rahatlatmak isterdim. Dünyadan kendini soyutlama ama dünyaya ait şeyleri sil nefsinden![]()
Elim mahkumKar çok güzel ya
Yarın bahane yok ama dimi, bak peşine düşerim![]()
Ooo bu çok güzel
Heyecanlandım şimdi canım
Aslım ve İncim de katılır muhtemelen.
asliogretmen
inci-tepik
@gezegenfeza da yarın yapacak galiba![]()
Bilmezmiyim
Yıllardır hiç şikayet etmeden yapıyorsun kaptanlığı.Rabbım razı olsun.
biliyorumki kalbinde insan sevgisine yer çok. Hepimizde seni çok seviyoruz biliyorsun![]()
Çok teşekkür ederim Moni Kaptanımenerji_kusagi canımcım mezun üye olduğun için bu hafta listeye girme ihtimalin var
iyi ki geldiniz kızlar
asliogretmen
inci-tepik
enerji_kusagi
![]()