• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cuma 66.8
Pazartesi 66.2

moni moni

Eklentiler

• upload_2021_01_18_11_11_11_998.webp
    upload_2021_01_18_11_11_11_998.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 30
  • upload_2021_01_15_17_12_15_868.webp
    upload_2021_01_15_17_12_15_868.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28
metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.

Kızlar ben unuttum su içtikten sonra farkettim tartıldim artıdayım
Bu hafta porsiyon larımı küçültmeye gidicem yok veremiyorum demekki daha az yemek gerekiyor bu hafta böyle yapıcam bakalım
Cancazım porsiyon küçüktmek yerine menünde eleme yap nacizane tavsiyem.
Pilavdır karbon lu çorbalardır bunları ele.

Benim de spor yapmam lazım evde koşu bandı var ama çok sıkıldım ondan düz duvara bak bak dur eliptik istiyorum en azından TV karşısında yaparım diye düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım ya
Telden sevdiğin bir dizi müzik görüntülü bir şeyler aç. Bantta onu izle

metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.
Fulyacım bak iki gün menünde karbonları eledin sonuç harika😍 Hadi canım başaracaksın ben inanıyorum 👍💕

Back
X